Günlük hayattan örnek verecek olursak "eski sevgilinin unutulmaması" güzel bir örnektir, hedefe gidilmemiş, sonuca ulaşılamamıştır. Bu etki doğrultusunda eski sevgili, ayrılığın ilk zamanlarında fazlasıyla hatırlanır.Peki sizin yarım kalan bir aşkınız oldu mu? #Meczup
Yarım kalmış aşk daha mı güçlüdür? Mazi kalbinizde yara mı?
Ayrılalı beni terk edeli tam 2 sene 10 ay 23 gün 12 saat oldu sadece ilk zamanlar değil halen gözümün önünden hayali gitmiyor halen her rüzgarda kokusunu duyuyorum. Hala uykular haram oluyor geceleri onun sesiyle kalkıyorum ve evin heryerinde onu arıyorum. Kalbim hala yaralı kimseye güvenemiyorum. Mazi kalpte derin yara. Sence ne kadar güçlü sen karar ver
Yara dediğin şey kabuk bağlar geçer iz kalır kalmaz orası bilinmez ama bir şey hissetmezsin yarım kalmış aşk ta ise (terk edilen taraf olduğunu düşünürsek) bu daha güçlüdür her şey iyi giderken neden böyle oldu diye kendini yeyip bitirirsin sonrasında ise depresyon cart curt vs vs konu neydi ben kaptırdım gittim :D?
Biliyorsun işte #balım koca ömrümde tek oldu oda yarım kaldı, Allah büyük beni benden iyi bilir Rabbim. hayırlı olan gelsin diye hayırsızı aldı belki de. Yaram yok Yarim olan Allah var elhamdülillah :-)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayırlısı buymuş demekten başka diyecek bir söz yok.. kendi kaybeder #efsunlu sen daha iyilerini hak ediyorsun :)
Sorun şu kadınlar aşık olmaz ve aşk yarası zannettikleri şeyde bir anda kendilerine aşık erkeğin gitmesiyle duygu çöküntüsü yaşamasıdır. Kadınlar maziyi, yarım kalan vb olayları unutur. Erkeğe değer vermezler. Sadece erkek, kadına değer verdiği sürece kadın erkeğe değer verir. Erkek bitirince olayı, kadın erkeği rahat rahat unutur, rahat rahat yeni erkekleri bekler, mışıl mışıl uyur, mutlu mutlu hayata adapte olur.
Doğru diyorsun, ama çoğunluk kadın unutmak isterse unutur geçmişi, yarım kalmış olanı da unutur. Sonuçta kadın ilişki bittiğinde erkeği fazla kafaya takmaz.
Yarım kaldığı için sonu hep merak ediliyor eee doğal olarak unutulması daha zor oluyor çünkü her defasında acaba onunla olsa nasıl olurdu diye düşünüyorsun.. Evet Mazi kalbimde Acıtmayan bir yara..🙂
Evet o aşk ki her dem taze kalandır. Çünkü bitmemiş olan için hala bir umut vardır. O umuda sarılır yaşarsın. Ara sıra aynı sokaklardan geçerseniz kısa bir bakış atarsınız. Güzeldir o ya. Lakin buna bir ayrılık demeyin bu geçici bir vedadır.
Yarım kalan aşklar unutulmuyor seneler bile gecse hep kalbinizin bir yerinde kalıyor arada bir aklına geliyor insanin keşke diyorsun hele bide imkansizsa elinden hic bisey gelmiyor bununla yasamak zorundasin 😔😔
ben gerıye bakarak yurumem ıcıme dert etmem fazlaca.. yaşanması gereken yası yaşar ve bakarım yoluma.. felsefem bırgun bırı cıkar gelır ve tesekkur edersın mazıdekılere! hayat kısa ve degmez ınsanlara ayırmamalı ınsan kısacık vaktını..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mazi kalbimde yara hea... kiz aileye girmis evlenicekler ben hala şok !
Mazi Kalbimizde Yara, Yarım Kalmış Değil Ama Hiç Başlamamış Benimkisi, Çok Acı Veriyor Bitiriyor İnsanı, Öylede Devam Ediyor Ama Bir Şekilde Güçleniyosun.
Güçsüz duygular olsaydı bir başkasıylada hayata devam edebilirdik bize değer veren bizi seven birisiyle, duygular yarım kalmaz hala aynı yoğunluğunu korur ya da hiç olur biter arası yoktur
Yarım kalan aşk güçlü değildir, acı vericidir. Zaten aşkta unutmak diye birşey yoktur. Vazgeçmek vardır. Yarım kalan aşklar neden acı verir dersek; onu sevdiğini yeterince söyleyemezsin. Sarılmaların yarım kalmıştır. Hayaller kurmuşsundur, gerçeklestirememek acıtır.. Yarım kalan aşk, seni de yarım bırakır. Ve evet, herkesin vardır yarım kalan bir aşkı..
güç açısından şöyle söylemek istiyorum mazideki yaramın sonuçlarını bilemem ama yarım kalan ilişkim için en azından fikrim var o yüzden yarım kalan daha güçlüdür :)
Şöyleki kitap okuduğumuzda hiçbir zaman cümlenin ortasında okumayı kesip kitabı kapamayız. Cümle bitene kadar okuyup öyle kaparız. Yarım kalan şeyler güzel değil ama içte kalır. Akılda takılı kalır.
En İyi Cevaplar