Öncelikle yardımcı olmak yerine aşağılayıcı konuşacaksanız hiç yazmayın nokta. Eşimle 2 yıldır evliyiz ama kendisi benden yaşça biraz büyük. Severek evlendim ama zaman geçtikçe istemsizce başkasını sevdim. Sevdiğim kişi aile dostumuzun oğlu. Vazgeçmek için çok yol denedim ama olmadı. Ne ben ona karşı koyabildim ne de o bana. şu an eşimin değil bana dokunmasına yüzünü görmeye bile dayanamıyorum. Neden sana dokunmama izin vermiyorsun diyor. Bir şeyde diyemiyorum. Sevdiğim şahısta evliliğimi bozduğu düşüncesiyle suçluluk duyuyor. Bende öyle ama kendime hakim olamıyorum sizce ne yapmalıyım? Eşime söylemeli miyim emin değilim.
Cevabın nedir?
+1 yılbence sana onerım gıt kendın gıbı bırıyle evlen cünkü sen duzgun bırını haketmıyorsun arkadaslarında dedıgı gıbı sevdıgın o adamla evlensen yıne baskasını seveceksın yıne aynısı olacak senın derdın ask sevgı falan değil sen bir kişiye baglı kalamıyorsun KIMSENIN CANINI YAKMA kocandan da en kısa zamanda bosan kımsenın gunahına gırme kımsenın hayatını mahvetmeye hakkın yok esıne uygun bı dılle anlat ben yapamıyorum sevgım azaldı sana karsı de bıtsın sende uzulme bende de tmmı ve su karaktersızlıgıne de bı cozum bul hatanın farkındasın en azından bu da bısey zaten ıyı ınsanlar bu yuzden hep harcanıyolar senın gıbıler sayesınde kımse kımseye guvenmıyo herkesı boyle sanıyolar kendını duzelt ve ALLAHA SIĞIN.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumu şu an ben yaşıyorum benim eşim benden büyük değil fakat zamanında beniş okadar üzdü ve ihanet etti sırf sevdiğim için affetmiştim şu an ben ihant ediyorum ayrılmak istiyorum fakat eşim kimsesiz vicdan azabı çekiyorum bende napıcam inan bilmiyorum tahammülüm yok hiç... Alah yardımcımız olsun kimse bizi yadırgamasın arkadaşlar bir insanla evlenince kalbin ruhun bedenin kapanmıyor istediğiniz gibi gitmesse işler siz bile ihanet edebilirsiniz ben dünyanın en sadık insanıydım şiddet ihanet herşey gördüm sevgim 4 sene sonra bitti soruyu soranıda yadırgamayın ben anlıyorum onu. Sana gelince imkan varsa ayrıl gtsin çekme
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılYargılamayın diyorsun ama ne yapalım. Ben şu an senden nefret ettim, senin bu düşüncelerin midemi bulandırdı. Madem adamı sevmeyecektin neden evlendin. Sen düşüncelerinden başka bir erkeği var ediyorsan zaten aldatmışsın demektir. Kusura bakma sana öneri filan yok. Sadece midemi bulandırdığını söylemek istiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
yasadıklarımı bılmıyorsunuz beyefendi değil mi?
+1 yılBu konular çok sakat. Ya hiçbir şey olmamış gibi evliliğien devam edeceksin ki bence yapman gereken o. ya da karşına alıp dürüstçe artık onu sevmediğini ayrılmak istediğini söyleyeceksin. Ama bu olay uzar bence hele ki kocan o kişiyi öğrenirse hüsumet artar...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
43Cevap
Kusura bakma ama senin karakterin hâlâ oturmamış. Evlisin sen. Aynı zamanda insansın hata yaparsın birinden hoşlanabilirsin ama ev-li-sin. Sadece hoşlanmakta kalması gerekirdi ama gördüğüm kadarıyla aşık olmuşsun sen. Boşansan ne olacak? Veya o kişiyle evlensen? Daha iyisini görünce gönlün başkasına kayarsa yine? Tamamlamak zorunda olduğun eksiklikler var evlilik çok ciddi bir durum
04 Yorumla- +1 yıl
ben zaten suçsuzum demiyorum. Pişmanım evet ama her şey için çok geç ayrıca boşanamıyorumda eşime seni aldattım bu kadar karaktersiz bir kadınla evlisin işte dersem canıma okur sevgilimde terk et gidelim diyor ben ne yapabilirim ki bu saatten sonra
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardır. Gerekirse yarana tuz basacaksın o adamla gitmeyeceksin. Eşinle bir ömür ol demiyorum. Onu yeniden sevmeyi dene. Eğer olmuyorsa yapacak bir şey yok. Ama o adam olmaz. Eğer eşinle yapamazsan boşanırsın ileride başka biri olur ama tekrar ediyorum o kişi olmamalı
- +1 yıl
neden o kişi olmamalı
- +1 yıl
İkinizde eksiksiniz tamamlanmanız lazım. O kişi oldu diyelim. Bu adam evli kadına ilgi duyuyorsa yarın seni aldatmayacağı ne malum? İnsan kalbine söz geçirebilir. Hoşlanırsın eyvallah sıkıntı yok orda küçük bir ihanettir bu. Ama hoşlantıdan aşık olmaya geçerken arada bir dünya zaman var. Kendinizi dizginlemeniz gerekirdi
+1 yılSöylersen onu kaybedersin ve evliliğin biter bence , yaşça büyük olduğu için kötü hisseder kendini.
Diğer çocuk da aile yakınınız olduğu için evlenmez senınle ortada kalırsın.
Bence çocukla sevişmeye devam et kocana yakalanmadan ama arada onu da mutlu et bir suçu yok çünkü.
Ayrıca bunları adamla evlenmeden önce düşünmeliydin
Tıpkı onun yaşça küçük bir kadınla evleneince aldatılabieceğini düşümesi gibi.04 Yorumla- +1 yıl
ya ben eşimi severek evlendim zaten ama çocuk üstüme üstüme yürüdü karşı koyamadım. Zaten sevgilim terk et gidelim diyor ama boşanmak istiyorum desem eşim kabul etmez öyle bir insan. Suçlu değilim demiyorum ama sevgilimden uzak durup eşimi tekrardan sevmeye çalıştıkça bunun önüne geçiyor.
- +1 yıl
Kaç yaş fark var aranızda ve sevgilin kaç yaşında çocuk var mı?
- +1 yıl
ben 26 o 37 yaşında çocuğumuz yok ben istemediğim için
sevgilim de 26yaşında - +1 yıl
Yaş farkı ileri de daha fazla sorun olacaktır.
Çocuk da yoksa boşanmanızı önerebilirim
Ama bu süreç te insanlar çok çirkinleşebiliyor ( buna şahit oldum ) o yüzden önce bir avukatla bu onuları görüşün ve kesinlikle sevgiliniz den bahsetmeyin bence.
Yaptiginin gercekten yanlis oldugunu düsünüyorum...
anliyorum seni, belki zaman gectikce sogumus olabilirsin, ama bunu ona acikca söylemeliydin, ayrilabilirdin kafana silah tutup zorla benle kalacaksin diyen yok...
ama senin yaptigin arkadan is cevirmek, ve inan ki sen ona net olsan böyle olmazdi.
En azindan simdi net olup ayrilmak istedigini söyleyebilirsin. Karsindaki insani böyle bir hayata hapsetmeye hakkin yok!00 Yorumla
+1 yılBu şekilde söyleme bence hem adamı katil edersin hem kendin bk yoluna gidersin 😂😂 Ayrılmak istediğini söyle ama geçerli bir sebep bul.. Yazık olmuş severek evlendim diyorsun o adamıda üzeceksin şimdi...
20 Yorumla
+1 yılyahu ne yapman gerektıgın acık ve net! ayrılacaksın! sen o ınsanın ızzetı nefsıyle oynuyorsun.. namusuyla serefıyle! bu saatden sonra ıcınde bır gram ınsanlık varsa cekıp gıdeceksın bu kadar... gerıye sadece kendını kandırdıgın noktalar kalır..
10 Yorumla
+1 yılEşine sevdiğin kişiden bahsetme. Sadece eşine ondan etkilemediğini, sevmek için çok uğraştığını ama sevemediğini söyle. Kibar bir dille ayrılmak istiyorum de. Ama ne olursa olsun aldatma yoluna gitme...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu durumda eşinle halen evli olman ona karşı bir haksızlık olur. Zaten yeni evli sayılırsınız. Çocuk ta yoksa ayrılman tam isabetli bir çözüm olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendi kusurlarınızı başkalarına yüklemeyin. Herkes mükemmle ister ama ona bunj sen öğreteceksin.
Erkekler hamır gibidir şekil verip pişirmek size düşer.00 Yorumla
+1 yılaçıklmaya girmeden boşanmak istediğini söyle. ve git sevdiğinle yaşa. bu kısa hayatı ne kendine ne de bir başkasına zindan etme.
10 Yorumlaeğer bir başkasını sevebildiysen severek evlenmemişsin demektir..
038 Yorumla- +1 yıl
hayır severek evlendim ama çocuk bana yaklaştıkça elimde olmadan bende yaklaştım suçsuzum demiyorum
- +1 yıl
peki sizce hangisinden vazgeçmek daha doğru
- +1 yıl
eğer ciddi anlamda fikrimi istersen kocanı elinde tutmaya çalış. evlilikler belli bir süre sonra sevgiden uzaklaşıp insanların birbirine alışması ile devam ediyor zaten. ülkemizde boşanmış kadınlara iyi gözle bakmamalarından bahsetmiyorum bile. ama bir yuva kurabilecek kadar güvenmek kolay birşey değil tekrar bu duruma gelebilmen yıllarını alacak belki de.. ama şöyle bir durum da var.. diğerini seviyorsan gönlün buna razı gelmeyecektir.. bu durumda yapman gereken kendi kararlarını kendin ver ve ne olursa olsun pişman olma fakat bunu yaparken de başına gelebilecekleri iyi düşün derim
- +1 yıl
peki bir şey sormak istiyorum tek taraflı isteklerden dolayı yani şöyle söyleyeyim;ben istiyorum ama eşim boşanmayı istemiyorsa? bu boşanma gerçekleşir mi
- +1 yıl
yeni hukuki düzende boşanmaların kısa sürede sonuçlanabilmesi için tarafların ikisininde boşanma konusunda hem fikir olması ya da davalının davacıya karşı yükümlülüklerini yerine getirememiş olması gereklidir. yani eğer size şiddet uyguluyorsa, uygunsuz davranışlarda bulunuyorsa, mükellef olduğu hanenin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsa boşanma süreci hızlanır. ama ortada hukuki olarak geçerli bir sebep yokken boşanmak isterseniz ve eşiniz buna karşı gelirse en az 3 yıl sürebilir.
- +1 yıl
eşime söylersem boşanmaz onu tanıyorum. Ayrıca gerçekten iyi bir insan yaptığım şey ahlaksızca ama eşimi istesemde sevemiyorum artık. Peki bir şey daha sormak istiyorum siz eşimin yerinde olsaydınız ve aldatıdığınızı eşinizden öğrenseydiniz eşiniz boşanmak istediğini söyleseydi ne tepki verirdiniz
- +1 yıl
anladım ama bir ara bu konuyu hafiften açmaya çalıştım boşanma konusunu yani ama bana aklından bile geçirme dedi. Şimdi sizde benim için ne şerefsiz ne karaktersiz kadın diyorsunuzdur eminim haklısınız da bir şey demiyorum ama inanın sevgilimden vazgeçmek için çok uğraştım. Ayrıca eşim beni sadece dış görünüşüm için ve genç olduğum için seviyor. Sadece bu yüzden sevilmek beni mutlu etmiyor. Ayrıca eşimle dayımın vasıtasıyla tanıştım. Başta evlenmek istemediğimi eşimde biliyordu ama zamanla nedense sevmeye başladım ve evlendik. Şimdiyse bir başkasını seviyorum. Ayrıca eşimden habersiz iki defa çocuğumu aldırdım. Eşimi tekrar sevebilmeyi inanın çok isterdim ama olmuyor. Mahkemede delilim de yok boşanmak için. Sevmemek ve mutlu olmamak yetersiz mi olur
- +1 yıl
size hakaretler savuracak konumda değilim. insanların kişiliklerinden ve yaptıklarından sadece kendileri sorumludur ayrıca kimi sevip kimi sevemeyeceğiniz konusunda zaten kendi söz hakkınız bile olmaz vicdanınız ve kalbiniz kendi kafasına buyruk çalışır bu konularda. eşinize bir başkasının olduğunu söylemeniz çok mantıklı olmayabilir ama alın karşınıza oturun konuyu açın mutlu olmadığınızı, kendinizi eş gibi hissetmediğinizi, bu şekilde bir hayatı sevemediğiniz birisi ile ve hatta daha da zoru o ilişkiden olan bir çocuk ile geçiremeyeceğinizi, bu durumun devam etmesi halinde zaten kadınlık görevlerinizi de yapamayacağınızı söyleyin. ama bunları kibar bir dille anlatın malum erkek milleti bu konularda hassastır. o da olmazsa son çare aileniz ile durumu görüşün. mahkemede çok önemli bir delil olmasa da karşınızdaki kişiye karşı hiçbir duygunuzun kalmamış olması da göz önünde bulundurulur kesinlikle
- +1 yıl
peki bir şey daha sormak istiyorum sevgilim bundan habersiz ama eşimden uzak durduğum zamanlar ve hafiften boşanma konusunu açtığım zamanlar çok sinirlenmişti. Habersiz bir şekilde eşim yüzünden madde bağımlısıyım ve eşim onsuz yapamayacağımı çok iyi biliyor. Sizin dediğiniz şekilde kırmadan onla boşanma konusunu konuşmaya çalışsam ve boşansak. Tedavi olabilirim değil mi yani çok zor olmaz? ya da eşim mahkemede zaten madde bağımlısı olmamı bahane edemez değil mi
- +1 yıl
sizin madde bağımlısı olmanızı mahkemeye delil olarak sunması boşanma sürecinizi hızlandırır. ya da kendisi yüzünden böyle bir yola girdiğinizi sizin belirtmenizde aynı etkiyi yapar. ama size şunu tavsiye edebilirim, illa ki boşanmayı aklınıza koyduysanız eğer diğer erkek için değil kendiniz için yapın bunu. hayallere kapılıp daha da kötü bir duruma düşmenizi istemem açıkcası
- +1 yıl
hayır ben düşündüm de zaten sevgilim eşimi terk etmemi istiyor sevgilime boşanıcam deyip eşimle inş boşanabilirsem sevgilimede haber vermeden başka bir yaşam kurmayı düşünüyorum. En azından bundan sonra kimseyi hayatıma almak istemiyorum. Sadece eşimin beni tehdit etmesinden çekiniyorum o kadar. Ayrıca aileme de eşim baktığı için ailem eşimle boşanmamı kabul etmez. Bu yüzden ailemede bir şey söyleyemiyorum.
- +1 yıl
o zaman elinden gelebilecek tek şey eşinle bu durumu konuşmak, mutsuz olduğunu yapamadığını ve evliliğin devam etmesi durumunda senden ona eş olmayacağını düzgün bir dille anlatıp orta yolu bulmak. tek başına bir hayat planlaman gerçekten mantıklı bir davranış çünkü boşanma sonrası içine gireceğin psikolojik durum seni savunmasız bırakıcaktır kendini toparlayabilmen ve sağlıklı düşünebilmen için bir süre kendi kendine kalman en mantıklısı
- +1 yıl
eşim mutsuz olduğumun zaten farkında bu durumu anlatmama gerek yok ki her seyi görüyor zaten. Buna rağmen boşanmıyor. Siz eşininizi karşınıza alıp konuşun diyorsunuz da laftan anlamıyor ki o. Hep kendi bildiğini yapar zaten. Bana karşı iyi ama ona muhtaç olmamdan zevk alan biri. Şimdi bu değilde ben beni madde bağımlısı yapan kişinin kendi olduğunu söylesem. Beni kendine muhtaç kıldığını söylesem bile delilim yok yalanlarsa ne yapıcam?
- +1 yıl
madde bağımlısı olduğunuzu mahkeme kararı ile ispatlayabilirsiniz. dediğim gibi çok zorlu bir süreç içerisindesiniz ve emin olun kolay olmayacak hiçbirşey ve erkeklerin bu tarz konularda fazla tahammülü yoktur ama atacağınız her adımı yargı yolu ile atmanızı tavsiye ederim hatta bu konuda gücünüz varsa iyi bir avukatla görüşüp durumu tüm açıklığı ile anlatıp akıl almanızı tavsiye edebilirim
- +1 yıl
benım ailevı durumum pek iyi değil. Annem ve babam yok dayım büyüttü beni. Dayıma da maddi olarak eşim yardım ediyor. Yani iyi bir avukat bulacaksam ya kredi çekmeliyim ya da borç bulmalıyım. Benim kast ettiğim eşim ya önceden de madde bağımlısı olduğumu iddia ederse ve boşanmak için yalan söylediğimi söylerse bunu nasıl kanıtlayabilirim ki?
- +1 yıl
şu da var.. bir avukattan akıl almak için para ödemenize gerek yoktur. Sadece biraz araştırma yaparak özellikle bayan bir boşanma avukatı ile yüzyüze görüşüp neler yapabileeğinizi ve haklarınızı sorabilirsiniz. avukatlık ücretleri dava açımak için alınır akıl aldığınızda para istenmez sizlerden.
- +1 yıl
avukatsız nasıl dava açıcam peki o da var. İyi bir avukat bulamazsam bu eşimin davayı rahatlıkla alması demek. Bu arada kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum saçma nedenlerimden dolayı.
- +1 yıl
ben karalıyım beyefndi yinede teşekkür ederim. Zaten bu şekilde daha ne kadar devam edebilirim ki kendi hayatımı perişan bir hale getirdiğim gibi hayatımdaki insanların hayatlarınıda perişan hale getiriyorum. Büyük ihtimal dayım kafayımı yedin diye çıkışacak bana. Hemen eşime haber verecek. Avukatta tutamayacağıma göre ya işlediğim günahı kendimle beraber mezara götüreceğim. ya da herkesten kaçıp bir iş bulup çalışıp hayatımı düzene sokacağım. Kendim ettim şimdi cefasını çekmeliyim değil mi :) yorum için saolun en azından yardımcı olmaya çalıştığınız için minnettarım
- +1 yıl
aslında iki çocuğum olacaktı ama olmamasının sebebi de ben değil miyim zaten? kimi insanlar çocukları olmuyor diye üzülürken ben zaten allhın bana vermiş olduğu iki cana kıydım. Şu an her şeyi hak ediyorum açıkçası. Kendi mutluluğuma sıra gelince bence ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak çok saçma. Yinede iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) dilerim siz mutlu olursunuz...
- +1 yıl
mantıklı ama acımasızca ve zalimce değil mi? her neyse keşkelerin bir anlamı olmadığına göre bu konuları konuşmamın da bir anlamı yok galiba
- +1 yıl
bilmem ki... şu an ki durumdan en fazla ne kadar daha kötü olabilirdi ki
En azından insan tutunabilecek birini arıyor. Belkide bu çocuklarım olacaktı ama bir anlık karar her şeyi değiştirebiliyormuş demek ki neyse kafanızı şişirdim bugün biriyle konuşmayalı baya uzun zaman olmuştu :) kusura bakmayın tekrardan - +1 yıl
daha da kötü olabilirdi. icini rahatlatirmi bilmem ama senin yerinde olsam bende aynı kararı alırdım. Gerçekten zor günler gecirmektesin ve sağlıklı düşünüp her kararını iki kez gözden gecirmelisin. ciddi anlamda çok daralirsan konuşacak birileri gerekirse ya da fikir danisabilecegin ben hep buralardayım eğer bir faydam dokunursa ne mutlu bana
- +1 yıl
teşekkür ederim ama benim gibi bir bayana neden yardımcı olmak isteyesiniz ki?
- +1 yıl
Peki benim haysiyetsiz bir insan olduğum doğru değil mi? Kim böyle birine yardımcı olmak ister ki? Evet herkes hata yapar ama hatalarında çeşidi vardır. Benimkisi büyük ve dönüşü olmayan hatalar.
- +1 yıl
Evet zordur... Bir de güvendiğin, kendini ailendenmiş gibi gösteren, sana dost arkadaş kardeş olan insanlar çıkarlarına göre hareket edip seni ortada bırakıyorlarsa bu daha da zordur. Seçtiğim yola gelince sizde biliyorsunuz ki ben aşağılık bir insanın seçebileceği yolu seçtiğimin farkındayım. Buda beni haysiyetsiz kılar zaten. Zaten bunu biliyorsunuz da gerçekleri söylemiyorsunuz aslında
- +1 yıl
bana göre doğru olanı yaptınız. yapılan şey kötü belki ama sizin geleceğiniz için doğru karardı. bazen insanlar doğruya ulaşmak için yanlış yoldan gitmek zorunda kalırlar. bende kolay yaşamadım çok büyük hatalar yaptım, benim yanımda akıl alacağım veya en zor gunumde selam vereceğim kimsem yoktu. o yüzden acaba yardımım dokunurmu acaba diye uğraşıyorum. dediğim gibi her ne olursa olsun karşılıksız çıkarsız hep buralardayım eğer yapabileceğim birşey olursa
- +1 yıl
teşekkür ederim çok naziksiniz peki merak ediyorum da çok büyük hatalar yaptım dediniz ya? şu an mutlu musunuz? O günleri atlattınız mı?
- +1 yıl
peki hatanızın ne olduğunu sormamda bir sakınca var mı?
Maymun iştahlısınız istediğime veririm kafasında şımarık şeyler sizi evcilik mi bu BOŞAN ADAMDANDA TEK KURUŞ TAZMİNAT NAFAKA isteme biraz ahlak kaldıysa
00 Yorumla
+1 yılBence söylemelisin ne olacaksa olsun. Hem eşine hem kendine hayatı zehir edeceğine herşeyi apaçık ortaya dökmek daha mantıklıca bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sevmeye cesaretin varsa susmak yerine sana ilgi duymuyorum demeyede olsun bir zahmet
10 YorumlaYorum yok allah başıma vermesin iyi düşün taşın herseyi ona göre hareket et.
10 Yorumla
+1 yılsevgiyi yok etmişsin, eşinden ayrıl, onu kandırmaktan ve aldatmaktan vazgeç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlişkiden bahsetmeden zamanla olmadığını vs anlatmaya çalış, laftan anlarsa tabii..
00 Yorumla
+1 yılayrıl bence, söyle ama geçerli bir neden bul başkasını seviyorum dersen sen zararlı çıkarsın
00 Yorumlaaşkı memnu yok yok yasak elma ısırma diyeceğim de çoktan isirmissin artık kusarsin kusmazsin midene bağlı
00 Yorumla
+1 yılyani zor bir durum. ama sanirim kendine bikac soru sorman. lazim istersen tektek konusakim. bunu
00 Yorumla
+1 yılarada çok yaş farkı var anlaşılan böyle evliliklerde yaşanılması muhtemel şeyleri yaşıyorsun cankız :) bir an önce yoluna sokmalısın kocanlla bu saatten sonra imkanı yok anlaşamazsın :)
00 Yorumla
+1 yılnamus meselesi yol yakınken ayrıl adamın başını belaya sokma yazik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine belli etme yakın durmaya çalış o adamla aranızda duygusal yakınlıktan başkası yoksa mesafe koy zamanla her şey düzene girecektir
00 Yorumla
+1 yılAyrıl hem kendi hayatını hem onun hayatını zindana çevirme 😂😂
00 Yorumla
+1 yıleşinden ayril. Sana yapılmasını istemedigin şeyi başkasına yapma
10 Yorumla
+1 yılkadın cinayetleri neden işleniyor diyenlere gelsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeriat gelmeden bu ülke ahlaki açıdan yoluna girmez. Rejim değisikliği şart.
00 Yorumlaaile dostunuzun oğlu babasının harçlıklarıyla bakar sana ayrıl tabi kaveşe
00 Yorumla
+1 yılEğerki artık dönüşü yoksa bırak adamı yıllarıyla oynama bence
00 Yorumla
+1 yılbence sevdiğin çoçuktan ayrıl sülale birbirine girer eşini sevmiyosan boşanabilirsin ama o çoçukla evlenemezsin
00 YorumlaEşine söyleyip evliliği bitirmelisin ki kendine ve eşine eziyet etme
10 YorumlaHiç ortalığı kaldırma takılın bu sekilde ne gerek var bazı seylere de katlanacaksın
00 Yorumla
+1 yılBence eşinden boşanmalısın
20 Yorumla
+1 yılSoyle esine bosan sonra ne yapiyorsan yap.
10 Yorumla
+1 yılCocuk yoksa aldatma vs olmadan bosan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya ne karaktersizsin aşağılık birisin
01 Yorumla- +1 yıl
değilim demiyorum ve ya suçsuzum da demiyorum beyefendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılsanda mutlu olamayacaksın
07 Yorumla- +1 yıl
bencede ya o sevdigi kisi bosaninca seni almaz ve hevesi gecince popona tekmeyi vurursa dimi ama
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şöyle düşünür bu kocasıylayken beni buldu benleyken başkasını bulur diye. Asla güven olmaz
- +1 yıl
sevgilimle aramda sorun yok zaten o istemediği için eşimin bana yanaşmasına izin vermiyorum. Ona kalsa adamı bırakırım ama eşimin bunu haketmediği gercek. Kötü bir kadınım kabul ediyorum ama kendime engel olamadım
- +1 yıl
peki sevhilinle yatiyomusun
- +1 yıl
@emreyilmaz58 hayır bunu yapmadım dediğim gibi eşim bunu gercekten hakeden bır adam değil ama benimde elimde değil sevgilim habersizce gidelim terk et diyor ama eşim hala eski saf haliyle. Beni öldürse hakkı ama boşanmak istiyorum desem boşanmaz öyle biri
Cevap sahibi+1 yılEşin bunu haketmiyor çok pişman olursun bırakırsan
- +1 yıl
aynen dedim. gibi sevgilin bir muddet sonra seni bakire almadigi icin sorgulamaya baslar ve seninnicin jic iyi olmaz
+1 yıldiğer kişiyle cinsellikte var mı
012 Yorumla- +1 yıl
hayır o kadarını yapmam evliylen zaten suçlu değilim demiyorum ki ben. Ben sevgilimden vazgeçmeye çalıştıkça buna engel oluyor terk etmemi istiyor eşimi. Eşimde boşanmaz biliyorum. Yani ne derim onuda bilmiyorum
- +1 yıl
sevgilinden ayril
- +1 yıl
eşin sana aynısını yapsaydı ne tepki verirdin?
- +1 yıl
denedim o ayrılmıyor bu defa
- +1 yıl
takmazdım çünkü sevmiyorum artık
- +1 yıl
mecbur ayrilcak hirtin oğlu kendi karısına yapılsa namus bekçisi kesilir
- +1 yıl
şimdiyi sormuyorum seviyorken
- +1 yıl
bakın beyefendi eşimin beni sevmesinin tek nedeni dış görünüşüm ve genç olmam başka bir nedeni yok Zaten birazda bu yüzden soğudum ondan. Evet eşimi seviyorken beni aldatmış olsa çok üzülürdüm ve karaktersiz şerefsiz insanın teki derdim. Bu lafları bende hak ediyorum çünkü kendimi onun yerine koyunca gerçekten hoş bir şey değil yaptığım. Pişman mıyım evet ama zamanı geri alamıyorum. Sevgilim ondan uzaklaştıkça evliliğimin içine içine giriyor. Eşimden zaten istemsizce uzaklaşıyorum ne yapabilirim ki
- +1 yıl
yapman gerekeni biliyorsun
- +1 yıl
siz erkekler aldatınca sorun olmuyor ama? bence siz eşinle boşanma o adamdan da ayrıl demek istiyorsunuz
- +1 yıl
evet öyle diyorum
- +1 yıl
aldatmaya da karşıyım sevgilin için problem yok nasılsa
+1 yılaslında bu senn elndeki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin dokunmasına izin ver saçmalama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBosan bence
02 Yorumla- +1 yıl
boşanmaz ki sorunda orda zaten
- +1 yıl
Boylede yurumez bu is ama
+1 yılhemen bosanmalisin büyük günah
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın
10 Yorumla
+1 yılayrılmalısın..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tam bir laylaylom
00 Yorumla
+1 yılsen tam bir güzelsin
01 Yorumla- +1 yıl
güzel değil k a ş a r s ı n
bence söyle derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Çocuğun var mı
03 Yorumla- +1 yıl
hayır
+1 yılAllah b. Versin
00 Yorumlaya tövbe et ya boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarmakarışık
00 Yorumla Sakıncalı bir durum
00 Yorumladurum vahim
00 Yorumlaayrıl acı çekme
00 YorumlaBana gel anlatırım
00 Yorumlaeşin kaç yaşında?
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi