Ne yaptim annemi abimi ayaklar altına aldım, hele gururum onu sorma bile. sen ve ben tamamen farkliydik ozur dilerim bunu gec anladim!!! defalarca affettim defalarca affetmek ne kadar zordu bilirmisin helede ihaneti bilemezin... çünki hayatın boyunca kimseye 2 nci şans tanımayan senle ben çok farklıyız. hastalığını öğrendiğimde yıkıldım yanında olmak için çabaladım ama ne göreyim meğer buda oyunlarından biriymiş evet en adice yalanlarından en ağır olanı hemde. Çok şey yaptım ama bitirdin defalarca artık kabul ettim ve unutdum mutluyum huzurluyum. Yinede teşekkürler nasıl adam olunmaz dersini bana öğrettiğin için "HOŞÇaKaL ilk aşkım"...
Saatlerim. Okul sıralamam ve dolayısıyla ortalamam. Bozulan psikolojim. Sündürdüğüm duygularım. Gece sessizce ağlamaları da eklemeliyiz. Aslında bunları aramızdaki ilişkinin adı olmadığı biri için yaptım. Son konuşmamızda, ondan uzaklaşmadan önce yaptığım konuşmada tırnaklarımla kazıyarak bile yanına gelebileceğimi söylemiştim. Göz yaşlarım sanki yeterince akmadığı için boğazımı tıkıyordu ve nefes alamıyordum. Sanki yeniden yaşadım.
Bir ilişki için yapılacak ne varsa hepsini yaptım, her zırvalıkları... Etrafındaki bütün kızlar bana hayranken, ne kadar iyi düzgün biri derken terkedildik :) Kısacası iyi olanı zikerler.
Yapılan fedakarlıkları saymaya başlamışsak, o ilişki bitmiş demektir.. en güzeli; hergün hiç bişe yapmamış gibi başlayarak o gün herşeyi yapmak için çabalamak
Bu ilişki için ne yaptım? Açıkçası fazla fedakarlık göstermeye gerek yok aslına bakarsanız, ilişki zaten kendiliğinden akıp gidiyorsa, o ilişki güzel ilişkidir zaten..
Eğer ayrılırken soruyor olsaydı elinin korunu derdim Ama yok iyi giden birliktelikte sorarsa yaptığım fedakarlıkları noktasından virgulune sayardim. Misal ben işimi bırakmıştım aptal gibi
Böyle bir soru gelseydi, vereceğim cevap hiçbişey olurdu. İlişkim için hiç bişey yapamadım. Hep o mücadele verdi çabaladı. Sonuç : Bedelini çok ağır ödedim, ödüyorum
Bu iliski için değil ama fedakarlik ederinden alan bir şeydir iliskilerse hüküm açısından. O yüzden bu lafimi anlayanlara sesleniyorum. Asla bir şey yapmadan yaşayin doya doya.
En İyi Cevaplar