Bence mesele ne olursa olsun haklı olan kişi orta yolu bulmak ve daha da uzatmamak için özür dilemiştir. Sağduyulu insan hareketidir kesinlikle. Ve gerçekten çok seven böyle bir harekette bulunur. Peki, sizce suçsuz olmaya rağmen özür dilemek çok sevmek midir? #Hemsirelık34
Güncellemeler
+1 yıl
🤗
Suçsuz olmaya rağmen özür dilemek çok sevmek midir?
https://i.hizliresim.com/r38ykP.png Sanirim paylasdigin söz hakli. Hep alttan alan; özür dileyenlere güzel tafsiye degilmi? Hic kimseyi dünyanizin merkezi yapmayin. Ederi kadar deger; fazlasi zarar yegenim. Bu sitede cok denk geliyorum. Daha cok seven hakettigi degeri görmüyor maalesef. Sevmesini bilen güzel insan! Varsa bir sorun elimden geleni yapmaya calisacak empatik birisi olarak beklerim yegenim benim
Bak buna sevindim. Umarim olmaz da. Sadece kalbinizin sesini degil; mantiginizi da devreye sokun. Bu yasimla son sözüm: hayat bir film kadar kisa. Mutlu ve huzurlu yasamaya calisin. Sevdiklerinizle size deger verenlerle ; mutlu yarinlar da kal güzel yegenim Iyi pazarlar
Hayır aptallıktır. Bir süre sonra karşıdaki insanda kendini savunamayan aciz bir yaratık duygusu uyandiracaktir. Bu olmasa bile "beni cok seviyor ne yaparsam beni birakmaz" diyip herseyi yapmaya baslayacaktir. Baska kizlarla konusmak dahil. En sonunda soguyup ayrilacaktir.
Sevmekten çaresiz kalmak. Suçsuzluğa rağmen Özür dileniyorsa , ilişkide üstün bir taraf seçilmiştir. Zamanla kibiri artar suçlunun , karşısında ona hassas davranan insanı ezilmiş kabul eder, hep haklı kalır, kaybetme korkusu olan tedirginleşir. Korktuğu da başına gelir genelde. Ayrılırken bile haklı olduğunu bilir sevilen. Sevmektir , sevilmemektir
Bende bugün küstüğüm arkadaşımdan özür diledim 😞 hep insanlara değerinden fazla değer veriyorum onlar beni rahatlıkla çok kolay bir biçimde defalarca kırarken ben kırmıyım diye uğraşırken kendim kırılıyorum.
En İyi Cevaplar