Artık tükendim ve yapacak hiç bir şey im kalmadı?

Evleneli 6 ay oldu 5 aylık hamileyim eşim kayınvalidem gil gorumcelerim ayını katta oturuyoruz kaynanam bana iftira attı eve erkek aliyo diye kocam tabi buna inanmadı her seyime evime kıyafet lerime karnımdaki bebeğim e bile karışıyor kocam eve yiyecek aldimi benim başıma kakiyo aylığı aldimi yarısını annesine veriyor dün kendi annemgili yemeğe davet ettim annemde kaynanana ayıp olur diye gitti çağırdı gorumcemi falan ben tabi konusmuyom kaynanamla sonra neyse yedik içtik görümcem piriz i bir sil Büşra dedi görmedim farketmedim prizin üzerinde kara kara lekeler varmış hamileligim ağır geçiyor saten kendimle evin temizliği yle zor ilgileniyorum tabi ben bozuldum beni görmeye mi yoksa benim evimi teftiş etmeyemi geliyor diye ama yüzlerine karşı hiç bir şey demedim diyemem benim de öyle huyum var sonra eşim heyecanla bebeğim ize aldığımız zibinlari gösterdi görümcem de benim oğlanın kıyafetleri duruyor onları giyer dedi eşim hiç bir şey diyemedi siz olsanız onun bunun artığını çocuğunuza giydirirmisiniz kaç sene önce ki kıyafet ler yıpranmış üstelik benim kızım olck annem desen evinde de pek bir şey yok dedi ben evlendim evleneli esimde ailesi de böyle sürekli eleştiri sürekli birşeyler çıkarıyorlar ben bu eve gelin geldiğimde hiç bir şey almadım bana sıfır eşya aldık dediler yalan söylediler bana akıl verin ne yapayım bosanamam eşimle konusuyom anlatıyorum anlamiyo artık içime dert oldu nefes alamıyorum bir rahat huzur vermediler eşim beni evden dışarı çıkarmaz saten hiç bir yere salmaz para vermez hep kisitlar ayrı eve çıkalım diyom hayır diyor arabaşı var anasinin üzerinde her şey kafası attimi verin arabami satacam diyo falan artık sözün bittiği yerdeyim siz olsanız ne yapardınız
Artık tükendim ve yapacak hiç bir şey im kalmadı?