Çirkin bir kız Gerçekten sevilirmi.. amacı farklı olup çıkanlar tanıyorum beğenmedi halde. Ama gerçekten sevip sevgili olur musunuz.. Yoksa herşey dis görünüşmu
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir gerçek varki kabullenemediğimiz oda şudur
Malesef kızlar ve erkekler olarak dış görünüşe önem veriyoruz
İyi biriymiş iç güzellikmiş bunlar sadece laftan ibaret
Aşk sevgi dediğimiz şey, alışmış olduğumuz Görsellikten ibaret vesselam
gönlü bakışı ruhu güzelse kültürlüyse anlayışlıysa ahlaklıysa güzelliği napacanki? :D güzel olur mal olur yine iş görmez demekki güzellik yettmiyor Ç:D
Böyle bir genelleme yapamazsin ki seven de vardır sadece cinsellik amacli kullanan da vardır insanin karakterine bağli bisey bu
Erkeklerin hepsi aynı değil diyon yani
Hayatta sevmezler. Cirkin kizlar korkulu ruyalaridir.
Sevenler var ama farklı amaç için kullananlar da var
Erkekler sever, kizlar sevmez
Bence tam tersi
kız da erkek de, karşısındaki kişinin bakımlı olmasını ister, arzular bu ayrı bir konu. Erkeğin sevme şansı var ama aynı şey bizler için geçerli değil. Yakışıklı isen ekmek var, yoksa yok
Yani doğru olabilir tabi haklisin
Kişi olgun olsun güzellik önemli değil
Bence sever bide çocuğun yakışıklılığınada bağlı
Yani nasıl
Bak iki şey için çıkar bir erkek çirkin bir kızla ya onun ruhuna aşık olmuştur tavırlrına ya da çocukta çirkinse yanına birini bulamıyorsa kendi seviyesine gore bir kız bulmak için çirkin birini bulur. bu arada guzellik göreceli bir kavram. 🤔bu soruyu kendin içinmi sordun?
Yani sayılır merak ettim içinde ama ben kendimi hiç beğenmiyorum arkadslarm güzelsin desede iltifatkar etseds çirkin buluyorum ve sevgilim benimle niye çıkıyor anlamıyorum
şimdi desem senin resmini gorebilirmiyim de sevgilin varmış demem ayıp olur
sevgilin buyuk ihtimal o guzel kalbini seviyordur /51😉
Bilemiyorum 😞
sıkma canını 😇inşallah gonulden sevdiği içindir ve oyleyse şu an dunyadaki en guzel kız sensindir onun için😉
İnslhhhh 😊
😉👋👋
çirkin kız yoktur kuzum :)
Siz sevmez misiniz?
Sever
neden sevmesin kölesi bile olur
Sevilir
sevsr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar