Yüzyıllar boyunca, romanlarda, şiirlerde, öykülerde anlatıla anlatıla bitirilemedi. Uğruna canlar, ülkeler feda edildi. Aslına bakarsanız çoğumuz aşk ile tutkulu aşk arasındaki ince çizgide gidip gelmişizdir. Fakat pek azımız o çizgiyi gerçekten aşabilmiştir... Yapılan araştırmalar, tutkulu aşk ile ilgili bir başka gerçeği daha gözler önüne seriyor. İnsanlar, genellikle sürdükleri hayattan memnun olmadıkları, kendilerini çok mutsuz hissettikleri zamanlar tutkulu aşka kendilerini kaptırıyorlar.. Daha önce yaşadığını aşk nasıldı, huzurlu muydunuz? #Meczup
İniş-çıkışlı ama tutkulu bir aşkı mı tercih edersiniz yoksa sakin bir liman gibi sizi sarıp, huzur veren bir ilişkiyi mi?
Huzur veren iyidir insan daima aile olabılecegı kişiyi arar tutku yanı insanın içinde ki hırstan gelıyo ve tutku hırsı aşırıya dönüştürür bunun ise sonu felaket olur aşk acı cekmektır belkı ama sevgi onunla derin derin nefes alabilmektir bir anlık heyecanlar için nefesinizi tehlikeye atmayın derim nefesi bitiren nefstir.
sakin bir liman gibi huzur veren bir iliskiyi tercih ederim cunku 1. si inisli cikisli iliski iki tarafada zarar verir 2. si inisli cikisli ve tutkulu yasayinca hizli yasamis oluyorsun dolayisiyla hizli yasanan seyler cabuk biter oyuzden sakin stabil huzur veren bir iliski isterim
Benim huzurlu bir ilişkim olması pek mümkün değil ama zor, sert, tutkulu aşk daha çekici bence zaten. Yani öyle bir ilişkiyi tercih ederim. Her zaman genç tutuyor insanı her zaman hırslı kalmasını sağlıyor, mücadele etmesini ve hayata bağlanmasını sağlıyor. En azından benim için böyle oluyor. -Gecen bol olsun.-
Herşeyle moral bozulmaz Herşeyle tartışılmaz huzur bulunabilecek tek yer sevdiğinin yanıdır kadir kıymet bilmek gerek huzurlu olmasını tercih ederim hayat kısa tartışmalara üzülmeye değecek zaman yok hayat kısa
Tutku heycan tabiki olsun ama ben iniş çıkışlardan nefret ediyorum denebilir. Belirsizlik insanın ömrünü yer bitirir. Hani ya herro ya merro derler ya. O misal. Olcaksa olsun olmycaksa da kmse kmseyi oyalamasin dimi.
Huzur veren ilişki, ebedi kalır bence. 😏 Sürekli inişli-çıkışlı olan ilişkiler zamanla zedelenir, insan bir yerden sonra çok sevse bile bunalmaya başlar.
iniş çıkışa sebep olan şeyler karşılıklı beklentiler, beklenti biterse aşk biter ve ben aşkın olmadığı sakin bir liman istemem, tutkulu olsun varsın poyraz olsun..
ben sürekli ilgi alaka gösterilen ilişkileri seviyorum aslında ama boku çıkmadan. bir de ben oyun oynarken ya da arkadaşlarlayken çok rahatsız edici haraketleri sevmem. onun dışında ne isterse yapabilir
İnişli çıkışlı ilişkide 'acaba yine ne olacak' diye diken üstünde duracağıma sakin bir ilişkide huzurlu huzurlu yaşarım. Sonuçta sevdiğin insan huzur vermeli dert değil
Huzur önemli olabilir ama bir ilişki standart giderse de bir süre sonra can sıkmaya başlar ı yüzden inişli çıkışlı da olsa huzuru onda bulabileceğim bir insan mükemmel bir seçim 😊😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İniş-çıkışlı ama tutkulu bir aşkı mı tercih edersiniz yoksa sakin bir liman gibi sizi sarıp, huzur veren bir ilişkiyi mi?
En İyi Cevaplar