Çirkin olup güzel bir kıza aşık olmak?

Hayatın en üzücü, en bıktırıcı yanıdır nitekim ki çirkinsiniz ve güzel bir kıza kapılıyorsunuz aşık oluyorsunuz işte bu isyan ettiren bir olaydır evet arkaşlar o çirkin erkek ben oluyorum :)) Dile kolay 5 yıldır aşığım o kişiye, her zaman onu düşlüyorum kendimce imkansızca hayaller kuruyorum, olmayacak şeyleri düşünüyorum... Hiç bana bakmayacağını düşündüm asla benle olmayacağını düşündüm çünkü çirkinsinizdir ve o beni haketmiyor psikolojisine giriyosunuz ki öyle. Hiç bir şekilde cesaret edemedim hep uzaktan sevdim, ne zaman göz göze gelsem ne zaman onla konuşmaya kalksam elim ayağım birbirine giriyor kalp atışım öyle bir hızlanıyorki adeta kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum. Evet arkadaşlar bu öyle bir illettirki hayattan hiç tat alamaz hale gelirsiniz, bir türlü mutlu olamazsınız... Allah'a bin şükür elim ayağım tutuyor maddi durumumuz iyi karnımız doyuyor ama ne bilim işte mutlu olamıyorum kapılmışım bir imkansız aşka. Benimki bağnaz umuttan ibaret... Napmalıyım sizce? Vazgeçemiyorum ama umudum da var değil. Tıp okuyorum Ankara fakültesinde mutlu olamadıktan sonra mesleğin paranın ne anlamı var. İşte bu çirkinlik öyle bir illet insanı hayattan soğutur. Derdimi anlatacak başka bir şey bulamadım, zamanınızı aldıysam kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece.
Çirkin olup güzel bir kıza aşık olmak?