- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık Veysel der geçerim
Güzelliğin on par' etmez
Güzelliğin on par' etmez
Bu bendeki âşk olmasa
Eğlenecek yer bulamaz
Gönlümdeki köşk olmasa
Eğlenecek yer bulamaz
Gönlümdeki köşk olmasa
Gönlümdeki köşk olmasa
Tabirin sığmaz kaleme
Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz âleme
Âşıklarda meşk olmasa
İsmin yayılmaz âleme
Âşıklarda meşk olmasa
Âşıklarda meşk olmasa
Kim okurdu, kim yazardı?
Kim okurdu, kim yazardı?
Bu düğümü kim çözerdi?
Koyun kurt ile gezerdi
Fikri başka başk' olmasa
Koyun kurt ile gezerdi
Fikri başka başk' olmasa
Fikri başka başk' olmasa
Güzel yüzün görülmezdi
Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Âşık ve maşuk olmasa
Güle kıymet verilmezdi
Âşık ve maşuk olmasa
Âşık ve maşuk olmasa
Senden aldım bu feryadı
Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı Veysel adı
O sana âşık olmasa
Anılmazdı Veysel adı
O sana âşık olmasa
O sana âşık olmasa00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadının çirkinliği diye bir şey yoktur. Evet klasik bir cümle ama cidden öyle. Kadınlar bize göre her türlü daha estetik ve ilgi çekici varlıklar. Yani sadece dış görünüşü ile o hisse vermiyor erkeğe. Sesi ile, mimikleri ile, sevecen tavırları ile vs. erkeklerin kadın gibi güzel olanları da vardır ama çok fazla çıkmaz karşına birde erkeksi olanlar vardır. Mesela ben daha çok ikinciye giriyorum. Güzel olanı ise Kenan imirzalıoğlu. Biz erkek olarak düzgün düşünceliysek sadece güzelliğe bakmıyoruz. sadece Bu derdi olanların zaten başka niyetlleri de vardır.
00 Yorumla
Güzellik görecelidir başkasına çirkin gelen bana güzel gelebilir ama bir erkeğin çirkin gördüğü kadına sonradan aşık olacağını sanmam. Yani birisi seni çirkin buldu diyelim o konuyu kapatabilirsin ama sen kendini çirkin görüyorsundur o zaman illaki seni seven biri bulunur. Bu arada şunu hatırlatmakta fayda var günümüz ilişkileri sosyal medya feminizm vs etkileriyle çok saçma bir hal almaya başladı kadınların biraz gerçek hayatı görmesi gerekiyor yoksa toplum çökme eşiğine gelecek
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki beni güzel bulup bulmadığını nasıl anlarım? Yüzüne Yüzüne bakmama rağmen konuşmuyordu benimle🥺
Soran+1 yılKendimi kesicem
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet benim için dış güzellik hiç de önemli değil Aşk, bir kişinin içsel özelliklere, kişilik özelliklerine, değerlere, düşüncelere ve duygusal bağlantılara dayanan bir duygudur. İnsanlar genellikle birine dış görünüşüne değil, onun içsel niteliklerine, karakterine, davranışlarına ve hislerine aşık olurlar. Bir kişinin fiziksel özellikleri, aşkı etkileyebilir, ancak aşk ilişkilerinde daha önemli olan içsel bağlantı, anlayış, uyum ve sevgidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama dışın güzel olmayınca içini gösteremiyorsun ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılİnsanı güzel gösteren huyu, suyu ve karakteridir. Ben hep buna inanırım.
Günümüzde erkekler veya kadınlar kaşa göze, boya, kiloya takar olmuş. Evlenip de aynı evin içine girdikten sonra ise kavgalar başlıyor. Neden? Çünkü karakter kimsenin umurunda değil.
"Acaba bu insanın sinirli hali nasıldır?", Bir sorunum olduğunda beni destekler mi yüzüstü mü bırakır?", "iletişim becerileri ne durumdadır? Çirkef midir? Sinir hastası mıdır? Kadına değer verir mi?" uzar gider. Bu gibi soruları düşünmeden yok sarışın mavi gözlü at gibi kadın diyip evlenirsen boşanınca ayda 20 binlik nafakayla tekmeyi yersin.
Yeterince açıkladim diye düşünüyorum...
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar sevdiği kişilere gözü alıştıktan sonra onu güzel-yakışklı bulma eğilimi gösterir. Ben öyle yakışıklı biri değilim ama eski sevgililerim çok yakışıklısın falan diyordu. Ancak bu iltifatı flörtlükte veya sevgililiğin ilk dönemlerinde bir kere olsun söylemediler. Tatlısın veya tipin orta diyorlardı sadece. Aşık olduklarında işler değişti. Tipi çirkin insana aşık olunur yani evet.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyunca çok mutlu oldum. Aşinalik etkisi deniyor siizn bu anlattığınıza. Peki bu yakışıklı bulma ne kadar sürüyor bir süre mi yoksa hep mi
- +1 yıl
Net bir şey söyleyemem. Aranızdaki ilişkiyi ve sevgiyi ne kadar canlı tuttuğunuza bağlı. Sürekli iyi geçinirseniz aşk ölmez. Bu da dizi her zaman çekici gösterir. Arada ufak ufak kendinizi kıskandırtın ki size bağlılığı artsın, hafiften bi sizi kaybetme korkusu yaşasın. Ama sakın abartmayın yoksa ters teper.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, cirkin veya guzel kadin yoktur bakimli kadin vardir. neden olunmasin çirkin dedigin kadinlar kime güveneceklerini kime güvenmeleri gerektigini bilir. kim severse gerçek sevgidir, Güzel kadınlar gercek sevgiyi bulamaz , ya dış görünüşüne ya da başka birşeylere aşık olurlar ve kime güveneceklerini bilemezler yanınlarindaki erkeklerin neden onlarin yaninda oldugu belli bile olmaz.
10 YorumlaÇirkin bir kızla ilişkim oldu. Hakkını yemeyelim çok çirkin değildi ama kişisel bakımı çok kötüydü ağzı leş gibi kokuyordu. Dişlerini fırçalamazdı ve dişlerinde lekeler vardı. Birde kendini böyle temiz gibi hissetmesi yok mu hasbam. Sonuç ayrılık 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl
"Birini güzel olduğu için sevmezsin ki, sen sevdiğin için güzel olur o."
.. Küçük Prens..10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılkanka sevilen tipleri görsen şaşırırsın ve dikkat et çoğu güzel kız yalnız oyuzden tiple çok alakalı değil bence, bir de herkes herkese göre güzel olmak zorunda değil biri beğenmiyosa başkasına göre dünya güzelisindir
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben güzel miyim diye düşündüm jjfjfjfjf ondan yalnızım herhal
- +1 yıl
güzelsin tabi kiii
Olunur. Her şey fiziksel güzellik değil. Tabi ki ilk etapta dış görünüş etkili ama bazen en çirkin insan bile ilk etapta duruş, hal, tavır, gülüş, bakış, tarz yani kısaca aura ile insanların beğenisini kazanabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAura kasmam gerek anladığım
Soran+1 yılBen elendim
- +1 yıl
Kessin fiziğin güzeldir gerçi kime neye göre cirkinsin bilemem belki çok guzelsindir birileri için
İnsanlara çirkin güzel diye etiket biçmek çok aşağılık bir davranış. Hadi güzele güzel dersin iltifat etmek nezaket olarak hoş bir şey ama. Kimsin ki sen birine çirkin diyebiliyorsun rahatça
12 Yorumla
Soran+1 yılKimseye demiyorum kendime diyorum 🥺
+1 yılAşk ne meymenetsizleri dünya güzeli gösteriyor bilmiyor musun
210 Yorumla- +1 yıl
Meymenetsiz mi
- +1 yıl
@Emrenovsky26 noldu
- +1 yıl
Bilmem biraz ağır olmadı mı 🙃
- +1 yıl
@Emrenovsky26 yok aşık olana ağır oluyor dünya güzeli gördüğünü aşk bitince meymenetsiz olduğunu anlamak.
- +1 yıl
Aşkın esaretinden kurtulmuş ya o da bişey
- +1 yıl
@Emrenovsky26 aynen
- +1 yıl
Bu arada Adana da kavruluyordur şimdi 🫠🫠
- +1 yıl
@Emrenovsky26 maalesef
- +1 yıl
İyi kolay gelsin
- +1 yıl
@Emrenovsky26 saolasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yok. Katakterli düzgün bir kadın çirrkin de olsa evleenip yuva kurabilir. Karakter yoksa güzellik tırt sadece kullanır herkes. Hem güzel heem karekterli ise elmas değerindedir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilige zaten karakter şart güzelliğin bir önemi yok ama işte evlenene kadar eş bulana kadar güzellik önem kazanıyor 🥲
- +1 yıl
Çirkin kadın yoktur dostum biraz kozmatik sadece 🙃
Soran+1 yılDolandirmak istemem
- +1 yıl
Helal olsun reis 👏👏👏
Sadece tiple olan bir şey değil. Aşk çok başka bir durum. Ayrıca cidden çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Kendine bakan bakımlı kadina her erkek dönüp bakar
03 Yorumla
Soran+1 yılBence aşk tiple alakalı çekici bulmak. İşin içine sevgi sonradan dahil oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın
+1 yılArkadaşım bir kere ne kadar güzel olduğun sadece bu ihtimali arttırıyor yani senle daha çok ilgilenir olacağı varsa asikda olur çirkinsen sadece bu ihtimalin olması için senle ilgilenmesini sağlamak ihtiyacı duyarsın ama sonuç olarak gene aşık olacağı varsa olur bu karşındakinin sende aşık olacağı bir etkenin var olup olmamasına alakalı güzel olmakda bunu garantilemiyor
00 YorumlaGerçekten de sevilir çirkin olduğunu düşünüp de o şekilde güzel olan insanlar tanıdım ben. Gönlünüzce ister vakit geçirin isterseniz aşk yaşayın.
00 Yorumla
+1 yılAslında çirkin de olsa insan sevdiğine sevildiği yere aşık oluyor.. görüntü bir müddet sonra hiç de önemi kalmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPpnizdeki kadın o kadar güzel ki
- +1 yıl
teşekkür ederim 🤗.. o gülüşü eski benim gülüşü olarak tanımlıyorum.. şimdi böyle gülüp mutlu değilim bana eski beni hatırlatiyor :(
Soran+1 yılRica ederim en kısa sürede eski halinize dönmeniz dileğiyle
- +1 yıl
Umarım 🌷
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimsenin çirkinliği evrensel değildir ki elbet birilerine güzel görünecektir. Herkes kendine güzel gelene aşk kapısı aralar.
10 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre çirkin. tencere kapak dedikleri olayı yaşayabilir herkes. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBen çirkinim sevdiğim çocuk iyi bana göre 😭 kendime uygun bir kapak olsaydı dert değildi
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Mecnuna demişler senin buna mı aşıksın diye…. O da demiş ki siz bir de benim gözümden bakın… kişi kimi sevmişse o ona güzeldir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olunur tabiki sevimli dir ya da küçük bir hareket etkiler aşık olursun hersey güzellik gorecesi değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çirkin kadına uygulanacak yokluk tarifesi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç ama komik
+1 yılçirkin diye bir şey yok kişinin güzellik algısı var ben erkeklerin tipini bakmam bir zahmet onlarda bakmasın
00 YorumlaBirçok hem cinsime kıyasla görünüşün yanısıra düşünce tarzı ve zeka da ilgi çekici ve tahrik edici bi' unsur benim için
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kadının da alıcısı vardır. Çok kafaya takmasın.
00 YorumlaValla aşık olduktan sonra benim gözümde dünyanın en güzel kadını oluyor 😅
00 YorumlaBenim için tip önemli değil vallahi ciddi olsun yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi böyle güzel olmayın ya bana bir sınır geliyor
Güzellik kavramı subjektiftir. Çirkin degil de bakımsız kadın pek terih edilmez haliyle.
00 Yorumlabence erkekler için dış görünüş önemli değil nasıl bi kadını dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirince mutlu olur ya erkekler için de öyle bence ince düşünen böyle tek sen varmışsın gibi hissettirene aşık olunur
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatımın taktiğini almış gibi hissediyorum şu an. Kıymet verdiğimi nasıl hissettirebilirim ki
Soran+1 yılAhh ahhh bana yine yalnızlik😪
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğe değil kişinin tüm özelliklerine aşık olunur...
00 Yorumla
+1 yılÇirkin bir kadına aşık olamıyorum içinin çirkinliği dışınada vuruyor çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yönden çirkin hem fizik hemde tipi yoksa çok zor, eğer yüz olarak çirkinse fiziği varsa mükemmel derim bu eksik yön değil fiziği olan her kadın güzeldir yüzü çirkin olsa dahi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşk bazen gözünü öyle kör ediyo ki karşındakini İngiltere prensesine değişmezsin
00 Yorumla
+1 yılAşk saçma bir duygu sevmek daha samimî dah güzel daha ınanılır. Sevgiyi buluyorsan o yetmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgileniyormuş gibi yapar, kırılmasın diye. Birini bulunca, çirkin olanı anında bırakır. Bu işler böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman kaybetmeye mahkumum demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın ya da kumral renkli gözlü değilsen unut aşkım yok ask maşk😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSarışınım renkli gözlüyüm jfjfjfjfj bana da yok
Cevap sahibi+1 yılNeden diye sorayim?
Soran+1 yılBilemiyorum altan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef kizlara olunur ama erkeklere asla olunmaz kizlar sekilcidir
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEee erkeklere hic yaklasmiyorlar? Kizlar kadar vicdansiz degildir erkekler
Soran+1 yılAlakasi yok oku kültürlen elin iş tutsun dilin laf yapsin kızlar etrafında pervane olur ama ozguvenli duruş sart
Cevap sahibi+1 yılAhhaha ben bi kiz icin bunlari yapmak zorundaysam kusura bakma sizler cok ustun varlikmissiniz gibi bir durum olur herkes kendi gibi olsun agzi laf yapmak ne? Benimle konusmayan kisilerle gurursuz muyum ben de konuscam elim is tutar tutmasinada is tutunca degil suanda gelmeliler kulturu kendim icin yapmaliyim gtu poklu kizlar icin degil yani o kadar cahilsiniz ki sasip kaliyorum
Soran+1 yılDert yandığın için söyledim bunları ister kabul et ister Etme insanlar bir çok şeyi eş bulmak için yapıyor. O şiirler kitaplar resimler neden yapılıyor saniyosun? Ya da neden genelde erkekler daha üretken oluyor. Çünkü etkilemek istiyorlar sen kendin için yaptığını zannetsen bile mekanizma çok ilkel derinde
Soran+1 yılBu arada kadınlar için en önemli şey zekadır
Cevap sahibi+1 yılSiiri tabiki etkilemek icin okursun yazarsin ama benim hoslandigim falan yok yani kimin icin ne yapim ben bir erkek olarak 100 kat isimiz zorken sizin sadece yuzden cekici olmaniz gerek bu bile aslinda gerekli degil bir kesim erkek icin hala siz dert yaniyorsunuz anasini satim bizim dert yanmamiz gerek biz sevilmek istiyoruz siz yakisiklilar tarafindan sevilmek istiyorsunuz aradaki fark bu
Cevap sahibi+1 yılO yuzden her seye ap tal ca gulup ger izekali cocuklarin yaninda kiz dolu hehe kanka hehe
Soran+1 yılSen de benim gibi kaybedensin anladım
Cevap sahibi+1 yılBen dis gorunusumu kaybettim sende mi oyle oldun? Ne kadar koyuyor bir bilsen
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYakisikliyken kaza gecirdim yani sonra yuzum degisti cirkin oldum
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun
Soran+1 yılBelkide siz haklısınız sevilmememin sebebi tip değildir
Cevap sahibi+1 yılSagol bence sukret bir gun bile ortalama alti erkek olarak yasamak istemezsin seninle en azindan konusurlar benle kimse konusmaz bile
Soran+1 yılBen kendime çok kötü şeyler soyleyip duruyorum isyan edip duruyorum hatta. İnşallah bir gün seninde karşına gönlüne göre biru çıkar seversin sevilirsin. Dua ederim😊
Cevap sahibi+1 yılŞu an kiyamet kopar oyle bir olay olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Evet olunabilir asik olmak icin sadece guzellik gerekmez
00 YorumlaGüzel ve yakışıklı olmak önemli değil önemli olan iyi temiz ve düzgün olması dir bide kalbi temiz olmasıdır güzellik ve yakışıklılık gelir geçicidir
10 Yorumla
+1 yılHerkesin güzellik anlayısı farkli kardeşim
Ona göre çirkinsindir gider baska bi kiza asik olur ama karakteri cok kotu bu da insani psikolojik olarak yiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlü şeffaf ve guzel olsun Allah karrktere zeval vermesin
00 Yorumla
+1 yılAllah çirkin şansı versin derler ya genelde bi insan bi yerde kaybetti mi bi yerde kazanıyor zaten ölmeyecekmiyiz biye tipe bakıyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılOlunur neden olmasın çirkinlerinde fiziği güzel olur genelde çok güzel gördüm fizik yok ama yüzü güzel olmayaninda harika fizik oluyor
00 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir "sen" bakınca çirkin görünmüyorsa ki aşıksan görünmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi güzellik sadece göreceli değil
+1 yılBunlar göreceli kavramlar, mutlak çirkin diye bir şey yoktur. Kimine çirkin gelen kimine güzel gelir :)
00 Yorumla
+1 yılBakımlıysan ve naziksen çirkin olman sorun değil bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ppdeki tablonun adı ne?
- +1 yıl
Juliet capuletin Wikipediadaki resmi
+1 yıldıs gorunusu guzel olmayanın icinin nasıl olduguna bakmaya fırsat olmaz
00 Yorumlakanka değişiyor ya o duruma göre yokluktaysan denersin şansını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bundan 20 yıl önce olunurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı geldi
+1 yılNe kadar saçma bir soru ya
015 Yorumla
Soran+1 yılKırıldım
- +1 yıl
Yaz bana anlatayım
Soran+1 yılNe anlatacaksın ki
- +1 yıl
Neyse vazgeçtim
Soran+1 yılNeden neyden
Soran+1 yılAyrıca sen güzel bir kadınsın bana ne anlatsan boş
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılAma gerçekten kırıcısın. Bu konuyla alakalı bana anlatacağın şeyler pek geçerli olmaz demek istemiştim.
- +1 yıl
Neye kırıldın anlamadım
Soran+1 yılÜslubun
- +1 yıl
Üslubumda bir şey yok sen fazla mı kırılgansın acaba
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
Her yorumu takarsan kafana üzerler seni ayrıca çirkin insan yoktur kendini sevmen lazım
Soran+1 yılSana kendimi gösterebilir miyim
- +1 yıl
Olur
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çirlin kdın yoktur
06 Yorumla
Soran+1 yılVar var var
Soran+1 yılHic begenenim olmadı
Soran+1 yıl22. 163 45 . Şehirdeyim üni öğrencisiyim güzellik merkezinede gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Ben çekici bulamıyorum ya
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte çekici bulunana aşık olunuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktere bakan erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılYani olmayan erkek türü
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur neden olunmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur aşk dediğin şey güzele yakışıklıya bakmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın da yeter diyor herkes vizyon sıfır.
00 Yorumla
+1 yılAsk olunur niye olunmasin ask baska bişeydir
01 Yorumla- +1 yıl
Çevrende bunu görüp görememen örneğini bunun doğru olduğunu değiştirmez
Kişisine göre değişir..
00 Yorumla
+1 yılEvet olunur onlarında sevilmeye hakkı var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor. erkekler güzel kadın ister
02 Yorumla- +1 yıl
Güzellik tartışılır işte
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin alıcısı vardır
00 Yorumla
+1 yılHayat bu çirkin dediğin kadın bile bir gün sevilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kime göre neye göre çirkin,
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat