Elin dursa ayağın durmuyor, elin işte gözün oynaşta dur ben seni bir tutayım da gör demiş kocasını çok seven hanım ablamız.. Peki sizce; Gerçekten "sahiplenen kadın tutuşu" var mıdır? Bu sahiplenen kadın tutuşu ilişkide aldatmaları engeller mi?
Gerçekten "sahiplenen kadın tutuşu" var mıdır? Bu sahiplenen kadın tutuşu ilişkilerde aldatmaları engeller mi?
sahiplenen kadın tutuşu vardır ama bir erkeğin üstüne ne kadar çok gidersek o her şey yapar en iyisi ne halin varsa gör bir hatasini yakalarsan kapı orda der gecersin erkekler için kendimizi yormamizin anlamı yok daha olgunlaşmamissa annesinin yani başinda kalsin
Ellini tutsam kafası bana baksa ayaği rahat duruyormu gözler "yanlişlıkla" kayıyı veriyorsa? Yapacak yine yapar Allah doğru kişileri karşimiza cıkarsın diyelim
Temas olarak tutuştan bahsediyorsan böyle sarılır ya da gözlerini kapatır. Ama diğer anlamda tutumdan bahsediyorsan erkeği fazlası sıkar ve o hareketlerden soğumaya ve arada tartışmaya sürüklenir
Sahiplendiğin zaman daha çok kaçmaya meyilli oluyorlar bir insana yasak olan herşey cazip gelir, ben buna inanırım hiç böyle yapmam yapacağı varsa zaten engelleyemem aldatırsa cehennem de cayır cayır yansın 😀😀
En İyi Cevaplar