Bir erkek ailesinden bahsediyorsa?

Hoşlandıgım bir çocuk var geçen bir arkadasımız çöpçatanlık yapıp bizi bir yere cagırdı ders calısma bahanesiyle yalnız bıraktı ikimizi. Ders calısamadık hep konustuk ve o hep konustu bana hep ailesinden bahsetti annesinden babasından teyzelerinden falan. Kendinden bahsetti lise anılarını falan anlattı. Bide ben her şeyden sıkılırım dedim dediki bana "o yüzdenmi sevgili yapmıyosun" diye sordu belkide agzımı aradı bilmiyorum. bir de bir keresinde benden börek istemişti yapıp getirmiştim çok beğenmişti. bir arkadaşımın sevdiği çocuk hakkında tatlı çocuk dediğimde "bilmesem sen yavşıyosun" sancam demişti. Telefonuma mesaj geldiğinde gülümseyerek mesajlaşmıştım böyle yüzü düşmüştü falan. Bide ders calıstıgımızda telefona baktıgımda sıkıldıgımı sandı sıkıldınmı falan diye sordu sürekli. Bide babamı falan sordu işte dedim ki tanımıyosun ki babamı o da "daha tanışmadım ki babanla" dedi. Yani bir erkek bunları yapıyosaa ailesinden bahsediyosa hoşlanıyomudur? Bidr kızlarla durdugumuzda bir tek bana bakıp günaydın diyo sadece bana bakıp görüşürüz falan diyo. Kafamı karıştırıyor ben onu çok seviyorum ama o seviyomu anlamıyorum biraz uzun oldu ama lütfen yardım edin 😓
Bir erkek ailesinden bahsediyorsa?