Dün sevgilim bir konu hakkında sinirliydi ama ben de biraz önemsemez bir tavırla konuştum o da bana kızıp telefonu suratıma kapattı. Ben de sinirlenip bir daha ki hiç bir aramasına cevap vermedim. Vicdanım biraz sızlıyor. Dün bikac mesaj attı ve 15-20 kez aradı ama ben hiç cevap vermedim sizce doğru mu yaptım yalnış mı?
ergenlik kuzum bu adam sinirlidir yalniz kalmak ister uyucaksin ne biliyim fazlada darlamamak lazim iliskide birak suanda iliskiyi yiprattin ne gerek vardiki acsaydon tribini tatli sekilde yapsaydin sonra zaten barisordiniz ne is uzardi ne mutsiz olurdunuz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilişkiyi yiprattim mı hep ben mi yipratiyorum sanki
ben sana kizmadim. ki cemkirme kiz 😊 olur arada sadece yapman gerekeni soyledim bazen sinirimizi kiskancligimozi icimizde tutmamiz lazm kim yipratti pek onmli degil aslinda iliskiyi yipratmak sorun nedenkapadin diye sor bende kapatirim cunku kapatmazsam olay buyur sinirlenince annemi babami tanimiyorum
Demek ki sevgilin için senin görüşlerin, çok önemli.
Sinirlenince ani tepkileri olur insanların. Yanlış yapmışsın, en azından o kadar ısrarla aramasını açmalıydın. O sana aynı şekilde davransa belki de ayrılmış olurdun, empati kurmalısın. 😏
Yanlış yapmışsın robot değil karşındaki insan, herşeyi sevgiye yormayın küfür etti sevmiyor yüzüme kapattı sevmiyor... Sevmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlarında cevabını tiye alma ;)
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet küfür de ediyor arada çok kızıyorum ona ama bırakmıyorum da sevdiğimden keske dün acsaydim telefonu ama ben de Cok kötü hissettim kendimi telefonu suratıma kapayinca
Fazla gurursuzlukta gururda iyi değildir, o telefonu kapattıktan sonra mesaj atmış aramış sende fazla uzatma bugünde sen at ona ilk mesajı ve barışın uzatmayın boka sarar :D
kimsenin kimsenin suratına telefon kapamasını hoş bulmuyorum sinirlide olsa saygılı olacak ve kapanan kapının açılmasının zor olduğunu bilecek bu kadar basit
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum bunu yaptığında kendimi çok degersiz hissediyorum
aynı aynı :D dün sevgilim durduk yere bana bağırdı çağırdı bende ne bağırıyon lan dedim suratıma kapattı bir atarlı mesajlar yazdım 20 defa aradı açmadı sonra özür mesajları yağdırdı bende affedip açtım :D
hatalı olan sen gibi duruyorsun erkekler anlattıkları konularda önemsiz tavırlar sergilediğimiz için sinirlenip böyle davranışlar sergileyebilirler o yüzden fazla uzatma ve senden soğumasın sebebiyet verme aramalarına mesajlarına cevap ver
Kapatır tabi sinirlendiyse. Ani bir tepki vermiş. Benim eşim de kapatırdı sevgiliyken. Şimdi aynı evdeyiz :) Mecbur kaçacak yer yok yapamıyor öyle şeyler.
Neden kapatmasın ne alaka saçmalama ya tabi yanlış yaptın s*lak mısın sen hem adamı iplemiyorsun bide sana canım aşkım dicek ben küfür eder yüzüne kapatıp bidaha da yazmazdım sen git o sevgilinin t*şaklarını öp
En İyi Cevaplar