Şimdi bunlara göre yorum yapacak olursak öncelikle bilmem gereken bir kaç konu var?
Buluştuğunuzda neler yapıyorsunuz?
Ama şimdi onun dışında sadece bunlara bakacak olursak çok birşey belli olmuyor. Belki sadece birazcık yalnız kalmak istiyor olabilir kafa dinlemek istiyor olabilir ama size en nefret ettiğiniz şeyi sorması yapaleceği anlamına geliyorda olabilir. İyi yanından bakacak olursanız en nefret ettiğiniz şeyi yaptığında en azından sizde ondan soğumuş olacaksınız ve ayrılmanızda üzülmeyeceksiniz. O yüzden bence birazcık zaman tanıyın sevgilinize ve herşeye hazırlıklı olunuz. Baktınız olmuyor yürümüyor moralinizi kaçırıyor onunla eğleneniyorsanız sizin ayrılmanızı tavsiye edebilirim.07 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuğumuzda hiç bir sorun yok ama dün biraz ilgisizdi ama çok güzelsin guzel sevgilim falan defi yani onun dışında çocuk gibi sevdim onu ağzını burnunu sıka sıka hoşuna da gitti sonra uykum geldi dedi göğsümde uyudu saçıyla sakaliyla oynarken
- +1 yıl
Peki daha açık soracak olursam cinsel ilişkiniz nasıl bir durum içerisinde bulunmakta acaba? Şimdi bir insan sevdiği kişiyle buluşmuşken neden uyur? Onunla zaman geçirmek onunla gülmek onu koklamak ona bakmak gibi bir ton şey varken bilemiyorum açıkcası bende şu anda arafta kalmış gibi oldum daha açık olmalısın ilişkin hakkında zaten anonim olarak yazdığın için ne benden ne de başkasından çekinmene gerek bulunmuyor.
Soran+1 yılYani uyumak derken öyle 3 5 dakika göğsümde uyudu metroda giderken cinsel anlamda bişey yaşamadık yapmamda sadece öpü ş tük sarıldık falan
- +1 yıl
Anladığım üzere bence belki birazcık moralsizdir. Mesela şimdi çocuk sana üstüme çok geliyorlar demiş. Sende inatla onu sorguya çeker gibi konuşmuşsun birazcık alttan alabilirmişsin gibi gelmiş. Bence birazcık kendi haline bırak üstüne düşme o zaman farkına varıp senin üstüne düşebilir belki fazla ilgi hoşuna gitmemiş olabilir.
Soran+1 yılama eski sevgilisi var bunun bir tane kız buna yazıp duruyormuş bu istemediğini belirtiyormuş sevgilim var diyormuş ama yinede olsun bir kezde olsa buluşalım ben senden ayrıldıgıma çok pişmanım falan diyormuş
Soran+1 yılBuluşmam yüzünü bile görmek istemiyorum demişti
En İyi Cevaplar
Gidişat belli zaten konuşurken mesajlarına da baya geç cevap vermiş bence bu saygısızlıktır umursamazlıktır sen düşün artık
148 Yorumla
Soran+1 yılYani bitirecek ama vicdanı rahat etsin diye benim bitirmemi bekliyor gibi değil mi
Soran+1 yılNe bileyim be canım acıdı belki farklı bir yorum gelir ben yanlış anlamisimdir belki ben hata yapmışımdır dedim
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
Soran+1 yılBilmiyorum söyle sen
Soran+1 yılAklımda bişey yok
Soran+1 yılBir yanım boşver sen ayrılma onun ayrılmasını bekle diyor bir yanım vicdan yapacağı uzun bir mesaj yaz ve heryerden engelle diyor
Soran+1 yılIşte ikisinden hangisini yapiyim
Soran+1 yılTamam sağolasın
Soran+1 yılBen hiç yazmadım bugün aradı napiyosun diye
Soran+1 yılbitti
Soran+1 yılnuo sorun
Soran+1 yılbişey yok 2 gün sonra aradı işte naptın 2 gündür konuşmuyoruz falan bişey yok aynı dedim öyle arayamadım kafam çok dolu bunaldım artık evden bile dışarı çıkmıyorum arkadaşlarımla hiç görüşmedim falan filan bende ee benim suçum ne dedim işte öyle yolun açık olsun dedim oda ben seni kaybetmek istemiyorum sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum dedi sen yolun açık olsun diyosun öyle mi dedi bende evet yolun açık olsun umarım benden daha çom seven birini bulursun iyi akşamlar dedim baya durdu cevap veremedi sonra sanada dedi kapattım
Soran+1 yılderken
Soran+1 yılhayır beni istemeyeni ben niye isteyeyim
Soran+1 yılkafası karışmış belli beni gerçekten çok seviyordu bunu en başlarda bana hissettirdi ailemle tanıştıracagım yazın falan dedi sonradan aklı karıştı bilmiyorum nedenini de ama şu an hala beni instgramdan falan takip ediyor hikaye attıgımda bakıyor canım ya
Soran+1 yılbende hep mutlu mutlu fotograflar atıyorum
Soran+1 yılhayır cidden takmıyorum o kimki 2 ayda hayatıma girdi çıktı isteseydi degerimi bilseydi başımın tacı yapardım ama degerimi bilmezse hiç takmam
Soran+1 yılkoç oda aslandı
Soran+1 yılhaha öyle işte
Soran+1 yıl2 ay işte yo valla takmıyorum kendi bilir şimdi biri gelsin bana deger versin bende onu begensem konuşurum deger verdiğini hissedeyim başımın tacı yapayım
Soran+1 yılnuo bitti mi biter
Soran+1 yılyo çok inatçı değilim
Soran+1 yılzorlayan olmamış derken
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yılgörüşürüz
+1 yılcanım çok zaman aralıklı saatler ile yazmış. ayrılacak bence sen ona de ki sen kafanı topla ben böyle ilişkide mutlu değilim. topladıktan sonra yazmak istersen buradayım, istemezsen yolun şimdiden açık olsun de. emin ol vicdan yapar biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum çok çaresiz kaldım bu ilişkimi de herkes bildiği için bitirmek istemiyorum ve herkes bizi çok yakıştırıyor bitirecekse o bitirsin
+1 yılbaşkası olabilir hayatında kafasını karıştıran yeni biri
05 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi sürekli yazıyor ama bu yüz vermiyor
- +1 yıl
belli olmaz belki affetmiştir kafası ona gidiyodur bilemeyiz bence hattını falan değiştirmeli eski sevgilisinin yazmasına nasıl karışmıyosun anlamıyorum
Soran+1 yılNumarasını vermedi instagram dan yazıyor
- +1 yıl
engellesin madem
Soran+1 yılEngelledi sırf iş yerine gelio rahatsız etmesin orda diye engeli kaldırdı ordan yazsın yüzyüze konuşmayım diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle yaparak seni soğutacak ve sonra ilişkiyi o bitirdi diyecek gibi duruyor. Sende bir kaç gün yazma bakalım ne olacak.
142 Yorumla
Soran+1 yılAynen mantık o ama bende sabrediyorum onun ayrılmasını bekliyorum ya da upuzun vicdan yapacağı bir mesaj yazıp heryerden engellemek istiyorum
Soran+1 yılBaşlarda oda beni bende onu çok sevdim ama yeni yeni böyle davranmaya başladı haliyle bende soğudum bir yandan ayrılmak istiyorum bir yandan düzelmesini bekliyorum
Soran+1 yılTamam sağolasın
Soran+1 yılKim ayrildi
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılIyi bakalım şimdi mutluysan sorun yok
Soran+1 yılO zaman inşallah onu unutturacak gönlüne göre bir kız bulursun
Soran+1 yılsevgi zamanla olur biz daha 2 ay oldu tanışalı sizinde çok uzun sürdüyse ilişkiniz ondan çok sevmişsindir baglanmışsındır
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum ama oda 21 yaşında daha
Soran+1 yılbekliyorum bakalım hayırlısı olsun
Soran+1 yılkesinlikle ya manyak hepsi
Soran+1 yıltamam haber vericem :)
Soran+1 yılsabah kalkınca günaydın yazmayayımmı
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılzeynep
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Soran+1 yılYok ayrıldık
Soran+1 yılIşte
Zaman her şeyin ilacı evladım
Üzülme, nasibinde varsa, o malafat gelir sana
Yoksa eğer, kusura da kalma
Hadi bakıyım11 Yorumla
Soran+1 yılBen suçlu falan değilim ama dimi acaba kötü bişey mi yaptım diyip duruyorum
+1 yılmuhtemelen senin bir açığını bulmuştur nasıl anlatacağını ve nasıl ayrılmak istediğini düşünüyordur
028 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir açığım falan yok hatta daha 2 gün önce yalan söylemezsin ve sadiksin ben sana çok güveniyorum dedi
- +1 yıl
mesaj aralıklarına bakıldığında bayaaa bir ara vererek cevep veriyor aslında onun seninle konuşması gerekirken sen onunla konuşuyorsun çünkü problemi olan o
Soran+1 yılEvet geç yazıyor son zamanlarda başka bir kız var sanırım dimi
- +1 yıl
hayır sorun başka bişey olabilir ön yargılı düşünmemek ve bakmamak lazım illa başka bir kız olmaya bilir şöyle olabilir ilgisini çekmiyor olabilirsin
Soran+1 yılEski sevgilisi yazıp duruyor aklı ona gitti bence
- +1 yıl
böyle bişey varsa neden ona sıcak davranıyorsun
Soran+1 yılÇünkü onu tersliyor hayatımıza girmemesi için uğraşıyor kız psikopatın teki dedi
- +1 yıl
yalan
- +1 yıl
seninkinde başka problemler var aranızda ne yaşanıyor ne konuşuyorsunuz bilmiyorum ama problem seninkinde
Soran+1 yılne yapııcam peki ben
- +1 yıl
biz ne söylesek boş laftan ibaret olur. eğer şuanki durumu kaldırabilirim güçlü bir kızım diyorsan bekle çünkü illaki seninki bir gün sana açılır o zaman herşeyi öğrenirsin. ama yok ben bunu kabul edemem diyorsan bırak kendini üzme derim
Soran+1 yılGüçlü bir kızım bunu kaldırabilirim bekliycem
- +1 yıl
şimdilik cevap verme 😀
- +1 yıl
anlasın biraz burnu yerde sürtsün
Soran+1 yılaçtım iyidir sn napiyosun falan dedim soguk konuştum o daha konuşacaktı e naptın falan dedi hiç aynı şimdi ben kapatayım yemek yiyicem görüşürzü diyip kapadım
- +1 yıl
aferin kız
- +1 yıl
bu şekilde sorunun temeline inebilirsin
Soran+1 yıltişkürler
- +1 yıl
biraz daha devam et tavrını davranışını koru
Soran+1 yılbitiririm sanırım artık
- +1 yıl
sen bilirsin ama en azından mesajlarına geç cevap ver
Soran+1 yılkapatınca tekrar yazmadım daha mesaj atarsa geç yazarım ama ara yine arasada açmam
- +1 yıl
yok canım o kadarda değil aradığı zaman aç herşey dozunda güzel
Soran+1 yıltamam :D
- +1 yıl
gelişmelerden haberdar et
Soran+1 yılokeyyyy :D meraklı ya
- +1 yıl
ayy bana meraklı ettin
+1 yılvalla sanki o metodu sen kullanmışsın gibi. kim yapıyor ne yapıyor ne oldu. bu ne yav adam iyice darlanmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sıkıldım falan diye yazan o
Belki biraz ilgi istiyordur
117 Yorumla
Soran+1 yılIlgileniyorum ya daha dün buluştuk çocuk gibi sevdim onu sakaliyla saçıyla oynarken göğsümde uyudu
Soran+1 yılBencede öyle ama sıkılacak bişey de yapmadım çok seviyorum diyordu
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım sence
Soran+1 yılSıkıldım demezki nerden çıkartıyorsun der
Soran+1 yılIşte ailevi meseleler derse
Soran+1 yılTamam çok sağol yardımcı oldun
Soran+1 yılIyi geceler
Soran+1 yılYok ayrıldık kafası çok doluymuş biraz zaman istiyorum seni kaybetmek istemiyorum dedi bende yolun açık olsun umarım daha çok seven birini bulursun iyi akşamlar dedim kapattım
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim taktik, yakında siz ayrı yollardan yürürsünüz. 🐳
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim taktik derken
Cevap sahibi+1 yılSıkılmalar evdeki durumlar falan
Soran+1 yılHm peki
Kaç kez görüştünüz ne kadarlık ilişkiniz?
011 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay 3 kez buluştuk
Soran+1 yılVar eski sevgilisi yazdı Buda istemiyor ama seninle konuşmasaydım da istemezdim tekrar dedi
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılAyrıldık
Soran+1 yılKafam çok dolu bunaldım artık dedi bende yolun açık olsun dedim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem