Aklınıza gelen de dahil çok iyi bir savunma mekanizması olarak görüyorum. Koruyuculuğu çok tartışılıyor. Ama her türlü insan ilişkisinde doğru yapıldığında kesinlikle faydasını görüyoruz. İsviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre %96.314 oranında doğruk oranıyla çıkan sonuca gösteriyor ki; hem ayranınız dökülmüyor, hem de tatsız olaylar yaşanmıyor.
Hımmmm anlayabilene hoş soru bence. Değer verdiğin, önemsediğin kişinin senin söylediklerini, davranışlarını önemsemediğini gördüğünde, beklentileri ve mevcut durumu sağlıksız hissettiğinde, sevgiye, saygıya, anlayışa, güvene karşılık alamadığında, yavaş yavaş veya bir anda buruk veya rahat bir şekilde hem fiziken hem manevi olarak kendini o kişiden soyutlamaktır. Günümüz bireyleri malesef bu şekilde yaklaşmadığı sürece daha çok canları yanacak.
Genel soru tarzım bu şekilde. Kim neresinden tutup çekecek diye merak ediyorum. Birkaç yazım hatası yapmışım. Kontrol etmeden paylaşmasaydım iyiydi.😅 Teşekkürler
Geri çekilme çok fasla tercih edilsede çoğu zaman hüsranla sonuçlanabiliyr yaniii ve pekte güvenilir bir yöntem olduğu söylenemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim geri çekilme höntemi ile 4 kez benimle ilişkşye girdi ama her defasında dışarıya boşaldı ve sıradaki ilişkide hiç beklemeden yine yaptık ara vermeden yapılan ilişkide hamile kalır mıyım?