ama en cok morel sağlayan
Mecury
Canxan
Baskler
dossilll
arkadslaratsekkr edıyorm kendime geldım sayenızde tesekkurlr:)
Yakışıklı değilim hatta tipsizim ama çok düzgün biriyim hiç sevgilim olmadı 23 yaşındayım ve artık da olmaz gibi geliyor sizcede olmazmı ben nasıl biriyim
Romatik duygusalım
Özel günleri unutmam benim için degerli olan insanların
Küçük süprizler yapmayı severim
Sevgim hiç azalmaz hep artar
Sürekli mutlu etmek için çabalarım
Sinemaya gitmeyi blardo bowling oynamayı severim magal yapmayı severim duygusal filmlerde agladıgım olur sakin yapılıyım kolay sinirlenmem kolay kolay küsmem arkadaşlarım hep erkek asla bayan yanında küfürlü konuşmam açıkdan liseye gidiyorum fakir bir ailenin çocuguyum kızlara karşı genel olarak içe kapanık biriyim rahat konuşamam ne bir sevgilim olsun onun için çabalayım çok istiyorum mutlu etmeye ugraşıyım kıskanırım ama aşırı bunaltacak derecede değil hasta falan oldugunda merak ederim iyi olup olmadıgını sürekli sorarım ilgilenirim saçının tek bir teline kıyamam bir kızım olsun çok istiyorum bu yaşa kadar kısmet dedim hep ama olmadı yaşım geçiyo karşıma hiç evlebilecegim gibi birisi çıkmıyo çok üzgünüm tipsiz olmak sevgiye engelmi ben karışdaki kişinin asla dış görünüşüne önem vermem herşey gelir geçer bir insan ya iyidir ya kötü onu değişdirmek çok zor güzellik geçici kalbini seveceksinki 90 yaşınada gelsen değişmemiş olsun 90 yaşında bile elini tutacak ilk günki gibi sevgi dolu bakacagım birini istiyorum hayatımda görmeden sevmeli bir tek gördügünü sevmez gözler uzakdan sevmeli sesini duymadan yüzüne dokunmadan masum beyaz bir kağıtta sevmeli bir elmanın yarısı şarkısını sevmeli can dündar aşk a dair den etkilenmeli sedat tuncer imtihan şiirindeki gibi sevmeli bende onu annesinin babasının bana emaneti olarak görüp öyle deger veririm ne verirse karşılıgı bin katı ile alır 1 sevse 10 severim 100 severim ömrümü yoluna sererim böyle bir kadın varmıdır sizce ve bulmam çokmu zor gerçek seveni istiyorum kırmadan dökmeden sadece seveni yaradılanı yaratandan ötürü seveni
Bak ben biraz kendimden bahsedeyim sana taktir senin , kendimi lise zamanlarında yakışıklı görüyordum zaten üstünden fazla zaman geçmedi herkeste 'senin nasıl sevgilin olmuyor ya brad pit gibi adamsın' diyorlardı bana mavi göz beyaz ten falan fakat sorun şuydu ki ben böyle çok popüler her yerde eli olan ortamları olan bir erkek değildim aksine yalnızlığı monoton hayatı tercih ediyordum halada böyleyim sizin yaşınızdaki erkekler ve kızlar popüler çevresi geniş hareketli deyim yerindeyse oynak insanları tercih ediyorlar ergenliğin ve gençliğinde rüzgarıyla bu tip şeylere merak salıyorlar şimdi sen böyle biri değilsen ciddi ilişki arayan yaşına göre olgun bir insansan bu yaştaki insanlar sana gelmez birkaç sene bekle senin gibi birini mumla ararlar rahat ol daha yolun başındasın ;)
oo yorum süper cok tesekkr edrmm:)
Ulan aynı beni anlatmissin... ama ben hayatımda ilk defa teklif aldım ve reddettim bir rahatsızlıgimdan dolayı.
Seni merak ettim
sen kendini kırılırım üzülürüm diye farketmeden dışarıya kapatıyo olabilirsin.. sana birisi yaklaşsa bile teklif etmek veya yakınlaşmak için senin onu o gözle görmeyip arkadaş olarak baktığını hissettirdiğin için vazgeçiyo olabilirler ... veya sert mizaçlı biri misin bilmiyorum ama her an terslenebiliim kızar diyede yaklaşamıyo olabilirler ...:) ama bu durum kötü bişey değil gerçekten seni seven birisini bulursun inş... oldumu bi tane olsun ömürlük olsun ve senin olsun...
sanırım boş yere moralımı bozmuşum dediklernde haklı olabilrsn tesekkür ederm yardmcı oldunz :)
ilk sevgilim lise 3teydi dert edilecek bişey değil doğru zamanda doğru kişiyi bulursun takma böyle seyleri kafana. teklif almamak nefret edilecek bişey değildir. sende bir sorun olduğunu da göstermez
:) tesekkrler
Cevap
25Cevap
Bende lise 3üm daha yeni sevgilim oldu :) bi arkakdaşım tanıştırdı çıkıyoruz 31 aralıkta başladık 1 sene 16 gün oldu :D sen yaklaşmayı dene onları bağlarsın kendine ve sana bi tavsiye verim aynı kaderi paylaşıyoruz gibi birşey. Bence hiç yapma sevgili falan uğraşma neden dersen seneye sınav var. Sevgilin sürekli mesaj atacak, ilgi bekleyecek ağrımayan başını agrıtma :D sınavına gir sonra ne yapıyosan yap 16 gün içinde bissuru sınav oldum kız yüzünden çalışamadım bütün derslerim 1di hoacalar zorla 2 yaptılar. Yinede istiyorum diyosan bi kız arkadaşına beğendiğin çocugu göster oda konuşssun kesin olur o iş. Erkek olsa %30du ama senin sansın %80 sana hayatta mutluluk ve başarılar diliyorum :)
tesekkr edrm yanisınadn snra mı:)
tesekklr dostum:
Bir zamanlar benimde hiç olmuyodu kız arkadaşım,hatta arkadaşım olmuyodu,Bende o zamanlar takmadım fazla,ilerki zamana erteledim uğraşmadım.Şimdi onlar teklif ediyo ben sallıyom ,onlarla takılmaktan yapacak daha önemli işlerim var.Sana tavsiyem;böyle bi soru soruyu burda sorduğuna göre güzelliğin var,Ama içine kapanık gibi duruyosun.Gizemli olma,soğuk davranma kimseye sadece gülümse yapcağın bu.
:) çok teşekkür edrm morel içn
bazen istersen çok güzel ol bazende melek ol seni kimse istemez daha dogrusu sana kımse o gozle bakmaz ama şunuda diyim lyikini bulacaksın merak etme ;) sen hırsa kapılıp başka seyelr yapma en guzel yerınden pastadan bir dlim sanada düşecek elbet özelden yazma ımkanının varsa yazabılrıısn bırazda acıklayıcıyıcı seyelr anlatabılrıım sana özel şeyler kısacası
Tenefüslerde felan sınıfta oturma çık göster kendini millete. Sabah full bakım yap git okula. Popüler olmaya çalış. Dediğimi yaptığın zaman bu soru yerine "Çok teklif alıyorum ouy napıcam ben yhaa = ( " gibi sorular sormaya başlarsın. Ben lisedeyken ouu sürüsüne bereket.. Ama çok olması da iyi değil ya. Neyse hadi görüşürz.
bişey diyecem sakın sasırma:)
kız lisesi :-|
Tamam kızmıyorum sakinim şu an ama; pardon ablacım sen kimden teklif bekliyosun o kadar dişinin içinde ?
:)) evet be abicim ne yapayım onu soruyorm
Valla erkek olmayan bi ortamda kendine nasıl sevgili bulabilirsin ki =D
o zmn sorrun bnde değl?
Sende değil tabi ortamında sorun var. Napalım sende arkadaşlarınla dışarlara takıl. =)
Kendinize haksızlık etmeyin , her şeyin zamanı vardır , birileri tarafından terk edilme , aldatılma durumlarına maruz kalmadığınız için şanslı görün kendinizi .
o zaman şanslıyım :)
haklısın sanırm gec ols guccolmasn :)
tesekkürler
tskrler.:)
Boşver demek ki doğru zaman değil veya senin sahipsiz olmadığını düşünmüyorlardır o yüzden yanaşamıyorlardır.zamanı gelince sen de hayatının aşkıyla karşılaşırsın sabır :)
sabır doğru :)
tesekkrler
Benim de hiç olmadı şu ana kadar ama kesin sevgili yapmak kızlar için daha kolay. Nedeni belli zaten çünkü kız oldukları için. Benim etrafımda isteyen buluyor. Bu erkekler için sorun oluyor. Sevdiğin kişiyle yakınlaş ve onun sana açılmasını sağla. Olmadı sen ona söyle.
Bence kendini yeterince sergileyememişsindir, bu günde kızlar sırf dikkat çekmek için neler yapıyor bi bilsen, benim gibi içine kapanık birisiysen işin zor, ben yinede neyse erkek olduğum için fazla sorun teşkil etmiyor :)
içe kapanıklık doğru olabilir
Yaklaşımın yanlıştır belki. Biraz sıcak kanlı olmayı dene.
yaklasamıyosam.
telefonumu zorla birilerine veremem ki sorunda oda zten
guzel taktık ama kız lisesi :-|
:) suc bnde değl yani tesklr
:)
Yaş 30 oluyor ne bir gül aldık ne bir gül verdik çok mu garip ?
Benimde Hiç Sevgilim Olmadı Acaba Nasıl Bir Duygu :/
hiç sevgilin olmadı diye git kendini boğaz köprüsünden at. :)
:):):) atmam takmıyorm artık
tiple alakalı bi sorunun var bence.yoksa herkez kendini begenir.
ukala değilim.
22 yaşında bir tanıdığım var hiç sewgilisi yada çıktığı olmayan bu site de ( sewdigim we saydığım bir insan ) o kendini biliyor :) dimi mother :)
:))
tesekkrler :) morel oldu sanki
Şimdi bende de durum buydu bir kaç sene önce fakat çok içime kapanık bı ruh halim vardı o yüzden benden kaç tane hoşlanan kız çarşıda sonra hepsi soğuyordu hoşlandığını söylemeden herşeyden tip değildir
Sorun yok ablacım merak etme.Pekı sen bırılerınden hıc hoslanmadın mı ?
hoşlandm hatta ck sevdım onu bir zamanlar
Yanı gecmıste kalmıs.O zaman yenı hoslanacağınız kısıler bulmaya calısın ve onlarla arkadaslıklarınızı gelıstırın onlardan bırılerı mutlaka teklıf edecektır.Sorun etmene gerek yok.Eskıden olsa hatta lıse de okuyorsun daha cocuksun derlerdı ama zaman değıştı bılıyorsun ama sorun etme.
yni sorun etmyecm öylemi?
tesekkrler:)
Herşey nasip kısmet bizim oluyorda noluyor 3 seneden sonra bırakıp gitti :(
Beni hiç terkeden sevgili olmadı (hiç eski sevgilim olmamıştır) anladın sen hshdjfjfjjg
Benimde hiç olmadı nedenini hiç bilmiyorum gerek kız çevrem cok olmadığı için gerek okuduğum bölümlerde kız arkadaşlar olmadığı için vs vs
Her şeyde bir hayır vardır unutma.
''Her şeyde bir hayır vardır'' evt yaa bencede artık artık kafaya takmayacağım olmazsa olmaz :)
tesekkr drm:)
He yav aşırı garip he dünyanın en garip şeyi
ben çıkarım seninle takma kafana :))
:)) takmamaya karar verdım artk umursamıyorm
tekrar rıca ederim :)
:))
Olur öyle ya takma sen kafana benimde olmadı
Benim liseyi bitirene kadar sevgilim yoktu
:)
Peki ya sonrası?
26 yaş hoç olmadı bu tamamen normal
Istegrammin var mı
Kaç yaşındasın benimde hiç sevgilim olmadı
güzelden anlamıyor demekki çevrendeki erkekler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar