Neden hiç sevgilim olmadı ki?

Kimse bana bakmıyor 14 yaşından beri sevgilim olması hayalini kuruyorum en büyük hayalim sevgilimle ele ele tutuşup okul ortamında gezmekti ama bu mümkün olmadı nerde hırbo varsa bana bakıyor çünkü hırboların arasına giriyorum gittiğim üniversitede nerde ya yüz varsa orada suratları sokuk gibi çok çirkin onlara bakmak istememe konusunda haklıyım keşke o kadar havalı çocuklar ve tam model gibi mümkünse sapsarı ve renkli gözlü kaşına kadar sarı uzun boylu hatta beyaz tenli bir sürü model çocuğun arasında düşerim ve onlar bana aşık olur ve bu hemen olsun biraz gençken egom tatmin edilse kötü olmaz nerde sümsük ezik kız varsa onların popon kaldıryolar çünkü erkekler ezik ama erkekler ezik olmasaydı bence bir güç bana inat kaldırırdı o eziklere bakacaklarını sanmam sümsük ezikler… keşke sevgilim olsaydı bu süreçten sonra tüm zengin ve barbie çocukların arasına düşmek istiyorum neden 15-16 yaşında sevgilim olmadı ki 25-26 değil ve ben 23 yaşındayım nedeni bilmiyorum ağlıyorum sevgilim olsun isterdim gittiğim üniversite buna izin vermedi bir sürü yakışıklı çocuk arasından en yakışıklılarıyla olmalıydım tüm eziklerin bile yüz vermediği biri değil

Güncellemeler
+1 yıl
Hayır abi 23-24 yaşına kadar sevgilim olmadıysa bu süreçten son 10 sevgili 3 koca istiyorum hepsi de dünyadaki en yakışıklı en zengin ve en havalı insanlar olacak bir sürü kızın aşkı bana aşık kişiler benden başkasına bakmamalılar sümsüklere adalet öyle olurdu özellikle benden daha alt seviyede kızlara benden güzellere bakarken bile bana aşık olacaklar öyle canım haksızlık 14 yaşında istedim ben sevgili 25 yaşında değil tüm sümsüklerin sevgilisi oldu tüm küçümseyeceğin tiplerin
Güncellemeler
+1 yıl
Neden tüm eziklerin sevgilisi olduğunu anlamıyorum neden sevgilim olmasın diye tüm hırboların ya da eziklerin arasına düştüğümü de çok üzücü üniversitede kızlar çok güzel erkekler hırbo ve ezik üzücü bir süri arkadaşları olsa ne olur hepsi ezik
Neden hiç sevgilim olmadı ki?