Bunu görünce bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorum
Arkadaşlar neden böyle oluyor? Sistemsel bir hata mı yoksa sahtekarlık mı?
Bunu görünce bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorum
Sistem hatası olabilir. Bir kaç saat sonra tekrar dene
Daha öncede çok denemiştim olmuyor. Tahmin ettiğim gibi kandırıldım galiba
Vukuatlı da çıkardım orda da eşimle annesi arasında çelişkiler var.
Nüfus kayıt örneği mi almak istedin
Hayır sistem hata verince içime kuşku düştü bende eşimin çıkardığı Vukuatlı kayıt örneğine baktım. Eşimin annesi iki kişiyle evli görünüyor. Babası öleli 20 sene olmuş ama kadın hala onunla evli görünüyor yanında da kapalı kayıt yazıyor. Kimliğinde ve aynı kağıttaki bilgilerde de ikinci evliliğini yaptığı görünüyor ve soyadı farklı
Kapalı kayıt yazıyorsa 1 kişi ile evlidir
Evli olarak kapalı kayıt yazıyor ama eşimin babası öleli 20 sene olmuş. Dul yazması gerekmezmi kadın hala ölen adamla evli görünüyor sistemde
Ama genede öyle görünür boşanmadan öldüğü için o yüzden dul yazılır
Mesela boşansa boşanmış kapalı kayıt yazar
Mesela o zaman evlendikten sonra ölürse kadın nasıl kocasının mirasını alacak iyi düşün biriyle evlenmese gene ölmüş kocasının soyismini kullanabilir
Sorun da o zaten dul yazmıyor kadın ilk eşinin soyadıyla hala evli gözüküyor sistemde
Kocası öldüğünde dul yazması lazım
Nüfus müdürlüğü babasının ölüm tarihini yazacakta kadının dul olduğunu mu yazamayacak güldürme beni
Ozaman bir avukata sor. Yeni evlilik yaptıysa dul yazılmaz. Ama önceden dul yazmak zorundalar.
Yardım edende kabahat bir avukatta sor danışmanlık ücreti öde yapabileceğim bişey yok
Güzel kardeşim sen beni anlamadın galiba kadın şu an başkasıyla evli kimlikte ikinci eşinin soyadını taşıyor. Vukuatlı da da eski eşiyle evli görünüyor adam 20 sene önce ölmüş ölüm tarihi bile yazıyor kağıtta
Hiç bir nufüsta iki evlilik olmaz. Ozaman bir erkek iki kadınla evli olurdu kuma diye bişey olmazdı
Bencede avukata danışayım sahtekarlık var ortada hukuken mümkün değil böyle bir şey
Danış bencede
Siz boşandınız mı kocanızla
Cevap
0Cevap
bence gidip sormalısın nufüs müdürlüğüne
Sistem hata verince içime kuşku düştü bende eşimin çıkardığı Vukuatlı kayıt örneğine baktım. Eşimin annesi iki kişiyle evli görünüyor. Babası öleli 20 sene olmuş ama kadın hala onunla evli görünüyor yanında da kapalı kayıt yazıyor. Kimliğinde ve aynı kağıttaki bilgilerde de ikinci evliliğini yaptığı görünüyor ve soyadı farklı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar