(Aşk sadece sevgiliyle olmaz kalpten severse aşıktır insan )
Güncellemeler
+1 yıl
Guncellll

Öncelikle kendini kusursuz görmemen lazım herşey aşkla sevmekle olmuyor statü dış görünüş bakım kültür seviyesi sıcakkanlılık bunlar da önemli yani partnerin olan kişi seni toplum içine sokarken gurur duymalı işte o benim diye kasılabilmeli
Kusura bakma bunlar önemli 👍
bir kisi oyle dusundu diyelim ya diğerleri. Tabiki kusursuz degilim bu arada
Kaç kişi oldu 😁
Aile es dost arkadaş diye genis bir kitleden bahsettim yalnız dikkatini çekerim.
Demek ki sende bir sorun var herkes mi kötü yani
Ümitsizlik şeytandan. Her ne olursa olsun dimdik olmalısın üzülmek yok yola devam.
Senin kim olduğunu biliyorum gizlilige gerek yok.
Cevap
1Cevap
Hükümlüdür
umudunu kaybettirenler utansın
Su 28 yilima neleri sigdirdim bir bilsen kardeşim bir bilsen. Şurada 12 yasinda bir çocuk neyi hayal eder desem bir kişi bile benim hayalimi bilemez.
Nasıl kaybetmeyeyim kardesim senden baska kimsenin dikkatini cekmedi bu konu baksana hatta bikac kisinin fikrini almak için davet ettim onlarin bile umurunda değil. Demek ki karakter de adamlik da delikanlılik da para etmiyo artık bu devirde.
öyle kardesim eğer bu paylaşımı bir kiz yapmış olsaydı şu an yorum yağmuru olurdu tamamen karakter meselesi. benimde umudumu yaşama sevincimi kaybettiğim anlar oluyor ama her seye rağmen mutlu olmaya çalışıyorum sende ınsanları bu kadar onemseme ve hayatina yepyeni bir başlangıç yap
Cok dogru bu soruyu bir kiz sorsa ooooo. ya da yakışıklı karizmatik bir erkek daha eglenceli bir soru sormuş olsa.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar