Umudumu kaybettim sizce nolur?

3 ay önce sevgilimle bi şirket açtık. Sanayi dalgıçlığı yani tersanelerde falan çalışıyoruz. Ben de yanında işe gidiyorum ama lisanslı dalgıç değilim. Bizim bu şirketi açtığımızdan beri işlerimiz hiç tutmadı bir sürü iş görüşmesine gittik. Sadece bi kere çok acil bir şey olduğu için çağırmışlardı yani bi kere iş yapabildik 3 ayda. Yaklaşık bir milyon liradan da fazla harcadık bu şirket için araba sattık falan. Benim ayrı bi gelirim var geçimimizde sıkıntı yok ama ben bu işe başlarken aşırı umutluydum. Hani sevgilimin elinden abartısız her iş gelir zaten sanayi ve sualtı bunu gerektiriyor. O yüzden dedim ki ya bunu yapamamasının imkanı yok. Ama artık onun da umutları tükendi ve diyor ki artık bi iki ay daha iş yapamazsak bizim bi şekilde geçinmemiz lazım ben Avustralya’ya gidicem diyor. Baya iyi işler falan da buldu ama ben lisanlı dalgıç olmadığım için hiçbir yere gidemiyorum. O kadar saat zaman farkı falan hiç istemiyorum ondan ayrılmak çok uzak bi yer. Ne olur sizce bu şirket falan bi tecrübesi olan var mı?

Umudumu kaybettim sizce nolur?