Bacaklarıma kaynar çay döküldü

Ablam bizdeydi, ben de yeni uyanmışım, sevgilimin bende kalan üstünü giymiştim, bacaklarım acıktı altımda bi kilot vardı.

sonra kahvaltı masasına oturdum, bacakların güzelmiş dedi ablam.

kap kaynar çay(çay bardağı) birden bire üstüme döküldü. öyle bir çığlık attım ki, canım nasıl acıdı...

ama bacaklarımın üst tarafı değil arka tarafına geldi çay, bir de tek ayağıma , hemen krem falan alıp sürdüler, bacaklarımın arkasında iz yok, ama ayağımda kıp kırmızı olmuş. sizce geçer mi? sabahtan beri ağlıyorum, şimdi laptoptan yattığım yerden yazıyorum sizlere.
Güncellemeler
+1 yıl
ayağımın kızaran yeri siyahlaştı arkadaşlar... iz kalıcak sanırım, krem sürmüştüm oysa.
Güncellemeler
+1 yıl
su vs toplanması olmadı, ya da deri kalkması gibi bir şey olmadı ayağımda. bir de şükürler olsun ki, bacağımın arka kısmına hiçbir şey olmadı. oraya nasıl su değdi onu bile hatırlamıyorum o korkudan. henüz iki saat falan oldu. iz kalır diyorsunuz şimdi kesin? öylemi :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ablam zaten aşırı kıskanç... hep onun yüzünden. telfonla konuşuyodu masada. kendisi bu ara biraz kilo aldı. ben de ortada öyle geçince, dur dedi yiğenin bacaklarını sevicekmiş teyzesi, y,ğenimde kız daha iki yaşında küçük. bacağıma cici yaptı ... sonra çay bardağını aldım çatladı, dedim neyse yenisini aldım doldurdum içicektim sonra bi döküldü... yerimden nasıl fırladığımı hatırlamıyorum. şimdi iz kalırsa ben erkek arkadaşıma ne diycem. kızar mı bana sizce?
Bacaklarıma kaynar çay döküldü