normalde yalan hiç taviz gösterilmeyecek bir şey ama karşı tarafın şöyle durumu varsa cok sıkılıyosa herseyine karışılıyorsa zevk aldığı şeyler bunlar adam akıllı şeyler olursa tabi kısıtlanıyosa yalan söyletende suçludur ama seven bir insan sevdiğininde kötülüğünü istemez bunlar konuşularak halledilecek şeyler
Aslında evet. Mesela eşiniz dışarıda arkadaşlarıyla gezmekten çok hoşlanıyor. Ama siz istemiyorsunuz ve kavga ediyorsunuz. Bu durumda eşiniz yalana başvurcak. O yüzden yanlış olduğunu ve sizi üzdüğünü ılımlı bir şekilde açıklamak lazım.
Yalan kötüdür dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz demiş Hz. Ömer... o duruma olaya bakmak lazım niye demiş ne olmuş onuda kendileri ve Allah bilir 😌
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim yalana bakış açım bir hayli garip. Ben yalanların gerekli olduğuna inanıyorum. Ama duygularla ilgili yalanları çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İnsanlar taktiklerden, oyunlardan ve riyadan uzak durmalı. Fakat bir başkasını kırmamak, incitmemek için de yalanı kullanmalı. İşte böyle arada bir düşünce.
bu durumda artık ilişki falan kalmamıştır. insan kendini rahat hissettiği, herşeyini paylaşabileceği biriyle birlikte olur, böyle yalan dolanla bir yere varamazsınız
Evet suçludur... örnek bir kadın kocasını fazla bunaltırsa adam yalan söyler... çünki... Kadin gec kaldim lafina ya da isim vardi lafina bahane gözüyle bakacak... kaba olcak belki ama.. despotizim pesinden isyanı getirir...
Ben şu an tekim... fakat kiz arkadasima cok yalan söyledim... hergun hergun bulusmak istiyordu... bende balık tutmayi seviyorum. nazini cekmemek icin mesaiye kaldim diyordum...
Söylemek zorunda bırakan da suçludur birine sürekli baskı kurarsan her hareketine müdahele edip boş yere kıskançlık tiplerine girersen elbet yalana basvurur
Mesela sevgilin sana maça gitmeyi yasakladı sende nefsine hakim olamadın gitti aradı nerdesin dedi evdeyim dedin bak bu bir yalan burda sevgilin mi suçlu senmi niye yasaklıyor sana maçı?
En İyi Cevaplar