Kafam karışıyor, ne yapmalıyım?

Lise 3 gidiyorum. Alt dönemimden bir kıza aşık oldum ve 2 hafta önce söyledim ondan hoşlandığımı falan. Sürekli konuşuyoruz, ama okulda konuşmuyoruz şu an da çünkü 1 ayda 2 tane sevgilim olmuştu ve daha yeni olduğundan bu olay, onunla iş ciddiye binmeden okulda konuşmama kararı aldık. Bu kız benden önce kötü şeyler yaşamış ve güven süreci koydu bu yüzden. Yani ben güvenini sağlamaya çalışıyorum. Bu süreç şu an iyi gidiyormuş. Yani normal, sorunsuz. Dün dediği bir şey aşırı fazla dikkatimi çekti. "Deniyoruz işte, zamanla görücez". Kız konusunda utangaç biri değilim zaten rahat bir şekilde sevgili yapabiliyorum. Ama bu sefer bu kızla aşırı fazla ciddi düşünmüştüm ve bana birden bire deniyoruz işte falan diyince olmama ihtimali beni çok sarstı. Her gece onunla yatıp her sabah ona mesaj atarak uyanıyorum. Hayatımın bir parçası haline geldi. Instagramımı kontrol ediyor, başka kızla konuştuğum zaman falan trip atıyor bana ama bilemedim. Sizce yavaş yavaş hayatımdaki yerini azaltmalı mıyım? Mesela konuşmaları azaltsam biraz, çünkü şey hani bu kız hayatımdan çıksa şu an da parçalanırım ben. Yoksa her ne olursa olsun devam mı etmeliyim?
Kafam karışıyor, ne yapmalıyım?