eşiniz ev işlerinden hiç anlamasa yapmak istemese bana haftada bir gecek bir bayan tut evin işini o yapsın dese sadece yemek yapsa ütü bulaşık çamaşır bunlarla hiç ilgilenmese ne yapardınız? evi de silip süpürmese temizlikte yapmasa?
Cevabın nedir?
Dert degil yemek dedigin yarim saat de iki cesit hazirlanir bulasik bes dakika ev supurmek haftada bir iki saat almaz cam silmek bir saat hic dert etmem amma velakin is yatak odasina gelince onda tahammulum olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılo baska canım
Soran+1 yılhiçte bile hepsi 1 saatlik iş değil
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maddi gücüm yettiği ölçüde tutarım. Ama onunda biraz birşeyler yapması gerekir, her işi olmasa da en azından biraz derli toplu olmasında fayda var.
15 Yorumla
Soran+1 yılderli toplu zaten sadeec ev işi yapmayı sevmiyor
Soran+1 yılislama göre yaşansa zaten ülkede hiçbir kadın daralmaz ve sahipsiz kalmaz
Soran+1 yılbence de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar de değil be, şahsen ben yaparım.
05 Yorumla
Soran+1 yılçok bşy değil ki istediğim
- +1 yıl
Hıhı.
Soran+1 yıltürk erkeklerine göre böyle halbukı hayat ortaktır erkektir gerektiğinde kadına destek olabilmeli
- +1 yıl
Kadın çalışmıyo, evde oturuyosa adamların hakkı var biraz. Kadın dediğin yapar. Bütün yükü üstlenmesi doğru değil sadece.
Soran+1 yılbence hiçbir durumda hakkı yok erkeklerin kadın da herşeyi yapmak zorunda değil
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnların hiç birini yapmıyorsa bir zahmet çalışır herhalde temizlikçinin parasını kendi verir. Rahatsızlığı olsa yapamıyor olsa evde kalmak zorunda olsa tutarım hiçte sorun olmaz parası
03 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyor ama kural olarak temizlikçinin parasını da kocası vermeli diye düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir kural olamaz ki. Kocanın parası sana girmiyor mu sanki temizlikçiye vereceği parayı senden kesecek boğazına üstüne başına aldığı paradan kısıp oraya verecek ama bence en azından hiçbir ev işi yapamıyorsa vicdanen temizlikçi parasını da kocasına ödetmez. Hemde herkes kendi kazandığı parayı kendi yemez evlilikte orta kese olur benim evli kardeşlerim var bir kere para lafı konuştuklarını duymadım ben
Soran+1 yılBizde de kese ortak zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılo zman gitsin çalışsın o temizliğe gelen bayan hayrına gelmiyor
031 Yorumla
Soran+1 yılonun parasını erkek vermeli
- +1 yıl
o zman kadn ne işe yarıyor
Soran+1 yılkadın hassas yorulur hemen
- +1 yıl
yoruluyorsa annesinin evinden çıkmasın bence orda baksınlar derim
Soran+1 yılbaksınlar
- +1 yıl
sıkıntı yok o zman :D ben olsm hayatta öyle kızla evlenmem onun yaptığınının fazlasını hizmetci yapar gide r
Soran+1 yılevlensen eşin yemek yapsa masayı toplayıp kirlileri bulaşık makinasına atmaz msn yani?
- +1 yıl
ben dışarının işlerini ona bulaştırmıyorsam oda evin işini bana bulaştıramaz
Soran+1 yılev iki kişinin hayatta ortak neden masayı toplamak ağır geliyor ki
- +1 yıl
dediğin gibi hayat ortak erkek evin direği o evin yıkılmaması için dışardaki işleri hallediyorsam oda oda evin içinde ki işleri halledecek
Soran+1 yılbir sofrayı toplamak çok mu ağır geliyor
- +1 yıl
çalışan bir bayansa eğer yardım ederim yoksa asla toplamam
Soran+1 yılçallışan bayan ama çalışmasa ne yazar ki yorgun olabilir vs
- +1 yıl
çalışmayan bayan zaten ev işi dışında nasıl yorulucak?
Soran+1 yılyorulabilir
- +1 yıl
sen evlimisin
Soran+1 yıleet
- +1 yıl
bende evliyim eşim çalışmaz ama kesinlikle yardım ettirmez neden dersen zaten sen yorulup geliyorsun der bide evlemi uğraşıcan der
Soran+1 yılarabanız avr mı?
- +1 yıl
evet var
Soran+1 yılmesela araba ile biryere giderken eşine kapıyı açar mısın?
- +1 yıl
elbette açarım böyle konuşuyorum ama dışarda tam anlamıyla centilmenim başka?
Soran+1 yılanladım ok
- +1 yıl
ben başta dediğim gibi dışarda üzerime düşeni fazlasıyla yerine getiririm çalışıyor olsada hesabı ben veririm yolda yürürken elini tutarım kapıyı açarım öyle lüks yerlere götürürüm ara sıra mutlaka hafta birde olsa yemeğe çıkarırım daha aklına ne geliyorsa sen benim eşim olsan bu kadar şeye ragmen iki bulaşığın peşine düşermisin
Soran+1 yıldüşerim tabi ki de... ne eşler var halamın kocası çamarşırları bile asıyor
- +1 yıl
halanın kocası bildiğin ipleri iyice vermiş peki sizde nasıl?
Soran+1 yılbence doğrusu
- +1 yıl
anladm kocana Allah sabır versin
Soran+1 yılo zaten çok sabırlı bırıdır
- +1 yıl
eminim öyledir :)
Soran+1 yılevet öyle
+1 yılherseyi yaparim yataga kahvalti falanda yalnizim 😥
00 Yorumla
+1 yılÖyle biriyle işim yok he yapmaya çalışır ama düzgün yapamazsa kötü davranacak değilim
05 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Ben yapmam elimi değdirmem diyen kızla arkadaş bile olmam
Soran+1 yılelimi değdirmem demiyorum sadece yapamam diyorum
- +1 yıl
O zaman sorun değil ev böceklenirse ilaçlatırız olur biter
Soran+1 yıltamam
Ahaha ya kadin tutmaya para yoksa adammi yapcak isleri
03 Yorumla
Soran+1 yılkadın tutmak çok pahalı değil ki
Soran+1 yılgündelik 100 lira en fazla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşler kazançlarını ortaya koyar ordan temizlikçi parasınıda çıkarırlar
029 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılKadının görevi bu sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAma ben ortadan veririm
Soran+1 yılerkeğin görevi ne maç izlemek mi
Cevap sahibi+1 yılAnne babana bak onlar nasıl ogretti
Cevap sahibi+1 yıloyle yapman gerek
Soran+1 yılannem herseyi yaptı hem açlıştı hem kendi evini hem babannemin evini temziledi yine de yaranamadı
Cevap sahibi+1 yılSen kendi evini temizle
Cevap sahibi+1 yılkaynana evini asla temizleme
Cevap sahibi+1 yılbabaannenin evini temizle
Cevap sahibi+1 yıltemizleme
Soran+1 yılbabannemin evini temizlerim ama kayınaldeye dokunmam
Cevap sahibi+1 yılikinizde calisyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılesler olarak
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılikinizde fifty fifty odeyin☺
Soran+1 yılhesabı her daim errkek ödemeli
Cevap sahibi+1 yılMemur musunuz
Soran+1 yılo memur ben işçi
Cevap sahibi+1 yılsen asgari aliyorsan o vermeli
Soran+1 yılevet ona yakın
Cevap sahibi+1 yılKocan duz memur mu
Soran+1 yılevet düz emmur
Cevap sahibi+1 yıl3000 e yakin almiyor mu
Soran+1 yılalıyor bende 1800 alıyorum
Cevap sahibi+1 yılyüzde 70ini o versin 😂
Soran+1 yılhepsini o versin
Cevap sahibi+1 yılIsrarcı ol kabul etmezse yapacak bir şey yok 😂
Soran+1 yıltamam..
Bende bilmiyorum birlikte öğreniriz öyle kaçmak olmaz
00 YorumlaO kadin evlenmesin zaten.
013 Yorumla
Soran+1 yılsebebi ne?
Soran+1 yılgünlük işleri yapabiliyorum zaten yemektir şu bu yapıyorum ama temzlik ütü vs bu işlere girmem
Soran+1 yılkendı işimi görecek kadar yapabılıyorum ablacım ama genel olarak yapmak ıstemıyorum dedim
- +1 yıl
" ev islerinden hic anlamasa, utu bulasik camasir bunlarla hic ilgilenmese, evi de silip supurmese" soruda bunlar yaziyor ve buna gore cevap yaziyorum bende..
Banada ev islerinde yardimci olan 2 haftada bir gelen abla var ama bende illaki camasirla bulasikla supurgeyle ilgileniyorum. Hic bisey yaomamak icin haftada en az 3-4 kez gelmesi gerek..
Buda aylik hesaba gore en az 1000- 1200 lira demek
Soran+1 yılelimi sürmem demiyorum ama pek yapmayı sevmeyen diyelim
Soran+1 yılorta gelirliyiz
Soran+1 yılOnaylıyor
Soran+1 yılaynen
Hayat çok garip be kardeş..
01 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vitrin susuylemi evleniyoruz o ne öyle
062 Yorumla
Soran+1 yılhizmetçi ile mi evlenmek istersin
Soran+1 yılne alakası var yha
Soran+1 yılkendine hizmetçi arayan biriyle olamam zaten ben onu tutmam
Soran+1 yıleve kadın çocuğa ana demek kusura bakma da sabah akşam hizmet etmek demek değildir yıl 2017 kadınlara bakışınızı biraz değiştirin lütfen
Soran+1 yılvitrin süsü mü aa seni böyle konuşmaktan men ederim insan biraz emanete yardımcı olur kadının üstüne görev görev yüklemez
Soran+1 yılSaygısız sende baba olma
Soran+1 yılAy yeter dayanamayacağım hakaret etmek istemiyorum
Soran+1 yılHerkesin düşüncesi kendine git kendine bir Hizmetçi bul Köle bul onla evlen o zaman sizin gibi zihniyet var olduğu için kadınlar hala Köle muamelesi Görüyor
- +1 yıl
Vitrin süsü lazım olursa magza ya gideriz biz sen gibi olan vitrin süsleri bırak Vitrini yatağı dahi suslemez sendenmi kadın olacak hizmetciymis evlenme koca senin neyine evlenme git 3 ila 5 gün biriyle 3 besgun biriyle ol evlilik senin harcın değil senden kadın filan olmaz 😉😉😉😉
Soran+1 yılSenin annenden olmuşsa benden hayli hayli olur.
Soran+1 yılSende o zaman erkek olda hiç tanımadığın bir kadına böyle hakaret etme
- +1 yıl
Ben adamım erkek değil sen erkekle adam ardındaki farkı öğren
Neden hakaret edeyim gerçekleri söylüyorum sana bak sen gibi gizlide değilim düşüncelerimi sen gibi gizlenerek dile getirmiyorum senin anan kadinmi yoksa oda sen gibimi bak merak ettim şimdi hazır anneden söz açılmışken 😒😒
Soran+1 yılS. g ya sen kendi anana bak defol
Soran+1 yılEvet Evliyim eşimde çok ince biri bulaşıkları bile yıkar
Soran+1 yılBenim eşim dünya Tatlısı dünya iyisidir esas onun gibilerin yannda senin esamen okunmaz
Soran+1 yılSenin fikrin sana benimki bana daha yorum yapmayacağım sıkıldım yallah tazyik
Soran+1 yılBende ağır konuşacağım ağzım bozulacak sırf seviyene inmemek için susuyorum. By
- +1 yıl
Bak yazma diorum yazıyosun kiracam kalbini benim seviyemde ne varmış senden kadın filan olmaz olsa olsa vitrin süsü olur dedim yalanmi dedim doğruları dedim sen gibi gizlenerek de demedim kadın yakakasi değilim buradan olur sorun değil diyenlerin başına öyle bir süs gelse 1 aya kalmaz kapı dışarı ederler sen madem bulmussun kendine bir ince belli erkek cenenni kapat yazma ağır konusmayim geliyor yavaş yavaş bana ozaman ağır konuşmak neymiş göreceksin 😉
Hadi şimdi bye
Soran+1 yılYazma diyorum sen yazıyorsun anan ya... Senden de adam olmaz
Soran+1 yılsensin vitrin süsü... hadi yallah tazyik
Soran+1 yılsen delirtme asıl by
Soran+1 yılsensin geveze YAZMA Bİ DAHA YAZMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA açık mı?
Soran+1 yılsen yazma hadi by.
Soran+1 yılbir defol yha
Soran+1 yılhasta msn
Soran+1 yılsenin anandır vitrin süsü. yazma bir daha
Soran+1 yılSensin tezik ananınki s. g güzel kardeşim
- +1 yıl
Senide kardeşinide anani da üst üste koyar fotokopinizi çekerim ya sana yazma dedim kasinan yerlerin var galiba dikkat et ince belli kocana benzemem 6 ay yuruyemezsin şimdi sie yazma buzugun yiyor sa ince belli kocan gelsin az adamlik asilayim ona uza bir kaşık seyinle laf ebeligi yapma bana beyin özürlü
Soran+1 yılSensin neyin özürlü o. Nu. n çocuğu defol yazma daha
- +1 yıl
Anan seni kimden phdahldi da böyle konusuyosun
Baba 50 tane var galiba hangisinden oldun sordunmu
Sana yazma dedikçe hala yazıyorsun eline diline insin yazma canım beyin özürlü yazma denilince anlamiyormusun neredene gidiyor sözler yazılar yazma beyin fukarasi Senle mi ugrasacagim ya yazma
Soran+1 yılben sana yazma diyorum nalamıyor musun YAZMAAAAAAAAAAAAAA DİYE UZUN UZUN YAZDIM P. VEK DEFOL
Soran+1 yılsen cevap yazma bende yazmayı keseceğim o zaman güzel kardeşim kaç kere kovdum beyinsiz mal yazma dedikçe sen yazıyorsun ya
Soran+1 yılEbenin ki by
Soran+1 yılSensin o mal
Soran+1 yılTerbiyesiz canım bir daha yazma
Soran+1 yılBy.
+1 yılkapının önüne koyarim
022 Yorumla
Soran+1 yılsebebi?
- +1 yıl
kadın evini çekip çevirmeli
Soran+1 yılerkek ne işe yarayacak? o kadın hizmetçi mi köle mi? hiç dinlenmeye kendine bakmaya akşamları tv izlemeye hakkı yok mu?
- +1 yıl
erkek te erkek olmaının gereğini yerine geitrecek;tabi ki dinlenecek tv izlicek, dışarı çıkacak
Soran+1 yıltamm aişte tüm bunların hepsini yerine getirmek zorunda mı kadın hem çalışacak hem çocuk bakacak hem de ev işi yapacak tut bir kadın ayda 2-3 kere gelsin temizlesin evi ne var bunda
- +1 yıl
maddiyat imkan veriyorsa ne ala;ama yok ben anlamıyorum yapamam derse olmaz
Soran+1 yıliki kişi çalışıyorsa haftada birgün gelmek üzere bir bayan bulunabilir hem bir insana da iş imkanı sağlanmış olur böylece
- +1 yıl
olabilir diyorum güzelim, imkan varsa niye olmasın, ama elin oğluda evde hatunun kıçını devirip yatmasını bir de üstüne üstlük temizlik yemek yapmamaısnı kabul etmez
Soran+1 yılnıye etmesın ya kadın hizmetçi mi de hem temzilik yapacak he çalışacak hem çocuk bakacak köle miyim ben
- +1 yıl
güzelim sen evlenme:)
Soran+1 yılniyeymiş?
- +1 yıl
adamı çıldırtırsın:)
Soran+1 yılhiçte çıldırtmam
- +1 yıl
:) ya sen bu soruyu neden sormuştun?
Soran+1 yılcanım istedi
- +1 yıl
ya niye sinir yaptınki sen
Soran+1 yılyaptım çünkü kadına bu kadar rol biçilmesine dayanamıyorum