Ne gibi değişiklikler olur çok aşırı değişiklikler olur mu yoksa yavaş yavaş değişimler mi başlar sizde var mı bu eşinizi rahatsız eder mi ediyor mu? bakımsızlıkta olur mu kendinize bakıyomusunuz?
Evlendikten sonra vücutta değişiklik olur mu bu teori doģrumu nasıl değişiklikler olur? bilenler yorum yapsın?
Evlendikten sonra erkekler de kendini salıyor. Eşim önceden düzenli diş fırçalarken şimdi aklına düştükçe fircaliyor sonra iyice göbeği saldı.. Ben de daha özenli makyaj yaparken biraz daha özensiz oldum sanki.. Kilo kısmına gelince ben zayiflarken eşim kilo aldi. İşte istemez bu gibi bazı değişiklikler olur bence. ama telafisi mümkün olmayan şeyler değil.
yok hala ayni değil tabikide kendini saldığının farkında spora yüzmeye filan yazıldı zayifliyor. Ayrıca bende çalışan bir bayan olduğun için sırf eşim için değil sosyal çevrem için de kendime daha özenli bakmam icab ediyor. bakımsız biri değilim yani. Öyle olsaydım eşimde kendinde rutuşlara gitmezdi.
O da sıkıntı değil kardeşim. Allah başka dert vermesin. İnanki dediğin turden ufak sorunlar için gerçek sevgiyi alıp çöpe atarsan ziyan olur. Ölümden başka çaresi olmayan dert kaldı mı?
Haklısın artık insanlar daha doyumsuz daha açgozlu olmaya başladı.. Allah öylelerinden korusun bizi. Düşünsene evlendikten sonra esin başkasının bilmeyipte kendisinin bilebilecegu bir sorun ve değişimin olduğu için için sorunsuz olduğunu düşündüğü başka şeylere yöneliyor... Hoş olur mu? Laf konuştum bal kabağı değil de biraz da empati yapmak lazım... kimse boynuzlanmak istemez değil mi?
Oluyor tabi fakat iliskinin mutluluk duygusuna baglidir. Cok mutluysa tabikide kilo alir ama degilse stresliyse almaz. Bence boyle tabi bagzi insanlar cok stresten de yemek yer 😄
En İyi Cevaplar