Bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Erkekte kadında değişmeli diye düşünüyorum. Sonuçta aslında evlenince elinizde tutmanız gerekiyor eşlerinizi. Evlenmeden önce zaten tonlarcası elinizin altında. Önemli olan elinizde var olanı tutabilmek :) :) O yüzden her daim ne koşulda olursa olsun bakımlı, temiz ve titiz olmalı insan :) :)
Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
duygusal olarak degisecegimi dusunmuyorum cunku can cikar huy cikmaz :)) cok duygusal olmaya devam ederim. fiziksel olarak tabiki yaslanicaz o da bir degisimdir :)
Ya evlendikten sonra da kendisine bakan olsa iyi olur. Kadın makyajını bıraktığında zaten çirkinleşiyor çoğu. Bir de kilo falan derse oho çok kötü. Hani bu kız çok bakımlı evlenilmez dedikleriyle evlenmek gerek belki de. Diğerlerinin az olan bakımı evlenince 0'a iner sanırım.
Değişir. Çünkü evlendikten sonra geçim derdi başlar ve kaybetme korkusu ortadan kalkar. O zamana kadar göstermedigi kötü huylarini yavaş yavaş ortaya çıkarır. Köprüyü geçene kadar sizi kazanmak için uğraşır ama artık köprüyü geçtiği için zerre kadar ugrasmaz sizi mutlu etmek için.
Aslında erkek zayıflamaz tam aksine kilo alır ki düzenli bir hayatı olur. Şu hayırdır msjı falan o kişilerin karakterine göre değişir ki insanlar evliyken biraz daha bakımsız olabiliyorlar. Eskisi gibi haftada ya da ayda bir görüyor güzel olayım demez.
Değişmez. Olay şu aslında, evlenmeden önce sadece buz dağının görünen kısmını biliyorsunuz. Adam da, kadın da birbirini dışarıda gördüğü kadar tanıyor, dolayısıyla asıl büyük kısmı kaplayan ev haline dair hiçbir fikri olmuyor. Evlendikten sonra da "ay sen çok değiştin. s. s" . Değişmedi aslında o, sadece sen bilmiyordun onun öyle olduğunu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değişir diye düşünüyorum sorumluluk alıyorlar hele bide çocuk varsa geçim sıkıntısı falan şöyle birşey gözlemledim arkadaşlarım (bayan) evlendiğinde kocalarına göre çok değişiyorlar. Tavır ve davranışları kibirli ve bencil gibi ben evlendim artık burnu havalarda dolaşıyor sanırım bayanlar da değişim dah fazla
Bu kişinin kendi elinde olan bir şeydir. Eğer zaten iyiyse bunu korur. Eğer kötüyse iyi olmak istiyorsa iyiye doğru gider. Değişim insanların elindedir amma kolay amma zor. Ama bazı huylar can çıkmadan çıkmaz :)
deyısmesı gerekır deyısmemısse bır garıplık vardır bıde bıle dusun ortak yasam ortak kara ortak hayar deyısecekkı deyısımı pozıtıfmı negatıfmı davranısal olarak buda evlenddıgı kısıye cebreye refahsevıyesındekı deyısmle alakalı deyısır tabı ok
Değişmek fiziksel manada kişiye bağlı evlendik beğenen beğendi algısı olduğu sürece kendini salmalar başlar muhakkak. Ama eşler birbirlerine hep güzel gözükmek istiyorsa dikkat etmeliler
birlikte yaşamayı öğreniyorlar.. kalabalıkta toplum kurallarına uymak gibi.. değişen birşey yok daha evlilikten önce göstermedikleri yönleriyle tanışıyorsunuz :D
Cok degisilmez ki hani genelde biraz kilo alinir esimde de oyle oldu kilo aldi. Bende pek bir fark yok. Kisilik zaten yasa bagli degisir ama cok iyi bir insan cok kotuye de donusmuyor. Cok ufak farklar
evet özelikle erkekde çökme meydana geliyor bazı kadınlar erkeğe çok yüklendiğinden erkek çöküyor sanki evlenmeden önceki halinden 10 yaş daha büyümüş gibi
uyumla ilgili birazda, dost olmak arkadaş olmakla ilgili, aynı frekanstan yayın yapmakla ilgili, aynı dili konuşmakla ilgili, eğer eşler herşeyden önce dost olmayı başarabilmişlerse, evlendikten sonra hiçbişey değişmeyecektir.
İnsan evlenince degismez sadece özünü görürsün. Birde sahiplik duygusu çiğ yanları ortaya çıkarır. Ben olmaktan çıkıp biz diye düşündüğün zaman mutlu olursun
Genelleme yapmayalım ya ben değişiceğimi düşünmüyorum salmam kendimi bakımlı bir insanım ama halamda salmadı kendini kocasıda biraz insana göre değişiyor o saygı ve sevgi varsa her zaman olur
En İyi Cevaplar