Kocam benden soğumuş 😐😐?

Öncelikle bu yazdıklarımı yaşayacağımı kesinlikle tahmin etmezdim bu ilişki ne ara bu hale geldi kesinlikle anlamıyorum ve nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. 3 yıllık evliyiz 9 aylık bir bebeğimiz var eşim haftanın 5 günü masa başı bir iste 8 5 çalışıyor ve hep yorgun her akşam geldiğinde yemek hazır olur bulaşıklara bile dokunmaz yemeğini yer çayını içer sonra elinde telefonla tv izler hakkını yemeyelim arada kızıyla oynar sever falan ben bir şey sorsam duymaz her seferinde ikinci kez tekrar ettirir muhabbet sıfır yani.. birlikte bişeyler yapalım desem yapıyoruz ya beraber oturuyoruz ya falan der.. Bende bu aralar artık bu kadar ilgisiz ve umursamaz olmasına dayanamayarak eleştirdim üst üste.. Beni böyle kabul edeceksin ben böyle bir insanım dedi önce ben kabul edemeyeceğimi kendini değiştirmesi gerektiğini söylediğimde de beni sürekli eleştiriyorsun bu davranisin yuzunden senden soğudum dedi.. şu an ayrı odalardayiz o fosur fosur uyuyor çünkü yorgun ama ben değilim 9 aylık bir bebeğe gece gündüz tüm sorumlulukları bana ait olarak bakip camasir yemek ütü yapınca hiç yorulmuyorum çünkü şimdi ben ne yapayım bu adam değişir mi evlenmeden önce kesinlikle böyle degildi akşama kadar birlikte vakit geçirir gece yine 2 saat telefonda konuşurduk tamamen başka bir adama dönüştü yani 😑 Benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Kocam benden soğumuş 😐😐?