Kocam benden soğudu mu?

3 yil once cok severek evlendik. Eşim bana karsi hep ilgili ve sevgi doluydu her zaman. Evliligimiz boyunca da hep boyle oldu. Tartistigimiz zamanlarda da konusup cozuyorduk. Bana hep sarilirdi, operdi, sevgisini hissettirirdi. Ben de ona ayni sekilde davraniyordum. Ama bu sene cok tartistik ve bir tartismamizdan sonra uzun sure küs kaldik. Sonra tatile gittik, tatilde bunu konustuk ama tam anlamiyla cozemedik. Bir sey yokmus gibi davrandik tatilimizi yaptik ama döndüğümüzde evliligimizde bir seyler degismisti. 4 aydir esim bana eskisi gibi sarilmiyor, yanima pek yaklasmiyor. Hem duygusal hem fiziksel olarak aramizda bir mesafe var. Konusmaya calistigimda konusmak istemiyor. Evliligimizin kotuye gittigini, iliskimizin zedelendigini ve bunun beni korkuttugunu dile getirdigimde bi dusun niye boyle oldu diyor. Küs degiliz, hayatimiz normal seyrinde ilerliyor ama eskisi gibi bag yok aramizda. Bu kopukluk beni cok uzuyor ve endiselendiyor. Bir daha eskisi gibi olamayacagiz diye korkuyorum. Surekli bana bir kini var gibi, hatta bana tahammulu kalmamis gibi davraniyor. Surekli beni sucluyor, laf sokuyor, her sey bir tartismaya donebiliyor artik ve neyse seninle tartismanin bi anlami yok diyip konuyu kapatiyor. Kendini tamamen bana karsi kapatmis gibi, iletisim kurmaya yanasmiyor. 4 aydir bu iliskinin yokus asagi hizla yuvarlandiginin farkindayim duzeltmeye calisiyorum ama sanki esim hicbir sey yapmak istemiyor. Bu durum beni cok uzdugu icin sık sık agliyorum ama artik aglamami da umursamiyor. Bir sey soylemeden dönüp arkasini yatıyor. Nasil bu noktaya geldik bilmiyorum. Duzelir mi yoksa artik aramizdaki sevgi, muhabbet bitti mi bilmiyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum. Su an maddi olarak biraz zor bir donemden geçiyoruz. Iliski terapistine gitmeyi onerdim yine cok kizip beni sorumsuzlukla sucladi. Ama ben iliskimize iyi gelecekse bu harcamadan kacmamak gerektigini dusunuyorum. Esim benden vazgecmis gibi hissediyorum. Artik duygularimi onemsemiyor, beni onemsemiyor, hatta sevmiyor gibi geliyor. Bu durum normal mi? Sizce evliligimiz sadece bir donemden mi geciyor? Duzelir mi daha mi kotuye gider? Ne yapmaliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏

Kocam benden soğudu mu?