Aslan erkeği hoşlandığınıı nasıl belli eder ve neden birden ortalıktan kaybolur?
Cevabın nedir?
kaybolmaz sürünün başıdır ve tüm dişiler ile hep cinsel ilişki yapar. dişiler avlanırken o uzaklaşıp bekler, sen kayboldu sanırsın ama hayvana gerektiğinde öldürücü darbeyi yapmaya gelir, bogazını ısırır, havasız bırakır, sonra eti ilk o yer, midesini yer.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşu aşk olaylarını burçlara bağlıyorsunuz ya yemin ediyorum ağzınıza kürekle vurasım geliyor :D (not: aslan değilim)
146 Yorumla
Soran+1 yılben insanların burçaların özelliğini taşıdığına gönülden innyorum. özellikle belirtmemnin sebbei aslanlar biraz egoist oluyor derler acaba benden mi bekliyor adımı diye merak etmiyor değlim. hasbam:)
- +1 yıl
ya sana ne kadar mantıklı geliyor. dünyadan gelmiş geçmiş milyarlarca insan var ve 12 burç var. doğal olarak sen bir bakıma diyorsun ki dünyada gelmiş geçmiş tüm insanlar karakter olarak sadece 12 gruba ayrılır ama sana göster desem sadece kendi çevrenden bile karakterleri olaylara verilen tepkileri farklı olan 12den çok daha fazla sayıda insan gösterebilirsin.7 milyardan fazla insan var dünyada hadi şu ana kadar yaşamış da 5 milyar insan var de düz hesap olsun. bu hesaba göre dünyada 1 milyar insan aynı özelliklere sahip diyorsun sen. çok mantıklı :D
Soran+1 yılburçlar hakkında pek filir sahibi olmadığınızı düşünüyorum zira tek bir burç yönetmiyor kaarakteri. 12 nin kombinasyonu bile diyebiliriz. yani hepsinin etkisinde kalıyoruz ama haritamızda baskın burçlarmız vardır. 1. si kendi burcumuz. 2. si yükselen... vs diye gider bu. her saniye ve her lokal farklı bir kombinasyonu aktif eder ve dolayısıyla milyarlarca seçenekte karakter oluşur:)
- +1 yıl
senin de matematik bilmediğin açıkça ortada :D. bir burç dyelim ki 12 tane daha hale girebiliyor. yok yükselen yok ayda yok güneşte. gibi gibi bu da 144 tane karakter etkisi demektir. yani dediğine göre 144 değişik karakterde olabilir. bunu dediğin zaman ise zaten geriye pek değişik bir karakter kalmıyor. her insan ortalama olarak aynı davranışları sergileyebilir demektir. bbenim burcumun x halindeki durumunda ortaya çıkan karakter diğer burçta y durumunda ön plana çıkabilir demek oluyor.
- +1 yıl
kısacası milyarlarca değişik karakter bile desen bu her insanın benzer davranışlar sergileyebileceğini gösterir zaten :D
Soran+1 yılmatematiğimin çok iyi olduğunu iddia etmedim zaten. sizinle burç munakaşası yapmak değil niyetim ama 12nin kombinasyonundan 12 tane düşünün bir kişiyi etkileyen. neyse inanmak istemeyeni ikna edemem. sizin fikriniz bu saygı duyarım.
- +1 yıl
ben de onu demeye çalışıyorum zaten 12nin kombinasyonu dediğiniz zaman bir insan için binlerce seçenek çıkabilir. bir insanın binlerce karakterinden birisi de diğer insanınkine benzer çıkacaktır. demek istediğim bu.
Soran+1 yılanladım ona katılıyorum ki zaten huylarımız birbirine benzer:) neyse aslan ya da x olsun. insan insana bunu yapar mı :D
- +1 yıl
Ahahaha heh bana şöyle gel işte sayın Rezzan Kiraz 😂😂 yapmaz tabiki. ağzına kürekle vurmak lazım öylelerinin. onu düşünürken şu soruyu sorarken yaktığın kaloriye değmez o 😂😂
Soran+1 yıl:D belki de öyle ama huyum kurusun ikna olana kadar üzerine gidiyorum işte durumların. Hoşlandığını belli edip edip sonra mesajlara cevap vermemek falan. hayır, yani oyun çağını geçtik hepimiz belli yaşın insanıyız canım.
- +1 yıl
Sevgilin mi bu kişi yoksa hoşlandığını söyleyip geri mi çekildi
Soran+1 yılyok sevgilim değil. bizim iş karışık ama izninle özet geçyorum. bir işletme sahibi. ben ve ailem iş sebebiyle tanıştk kendisiyle ve annemi babamı tanıyor. hatta annemle araları pek iyi. ilk gün bana bakışlarından anlamıştım ben ama pek hoşlanmamıştım. sonra her görüşmede biraz daha aklıma girdi çünkü çok açık sözlü ve dili mi tatlı derler ne derler?
bizim ev için alışverişe gittik. daha beni 2. görüşüydü tüm hesaları ödemek istedi falan kasada. neyse ben onunla aynı ortama girince buna bişeye oluyor. kahkahalar. enerji saçmaları. çaylar. falan. anneme anne demeye başladı bir ara. hatta yanındaki arkadaşları kıs kıs gülüyor. bana laf çaktırıyorlar fakan. bana gel sana kahve yapayım diye mseaj attı. hep konuyu annemin yanında evliliğe getiriyor ve kendini övüyor. falan flan. geçen hafta ben buna napıyorsun yazdım bana cvp vermedi. ertesi gün tamamen tesadüf ablam birşey sornuş mesajla. ona cvp vermiş. ben o günden beri çıldırıyorum. dükkanın önünden geçiyorum ama hiç bakmıyorum o tarafa.- +1 yıl
saçma bir arkadaş belli. erkeklerin çoğunda bu vardır ama elde etme hırsı. elde ettikten sonra düşer ilgi oranı takmamaya başlar falan. sen ona yazınca totosu kalkmış belli. hiç oralı bile olma derim.
Soran+1 yılama 6. hissim öyle demiyor. sen diyeceksin şimdi bu kız da yok burç yok 6. his falan :D ama ben çok inanırım böyle şeylere. onunla bizim frekans tuttu bak 25 yaşındayım ilk defa böyle hisettim. ama yazmam tabi sonuçta yanılıyor da olabilirimç medyum değilim
- +1 yıl
yani hislerime ben de çok güvenirim ki %99 çıkar da ama bana göre kendini geri çekmiş. ipleri senin eline vermiş gibi olmak istemiyor. bir de elde etme olayı var tabiki. benim hislerim de bunu söylüyor. gel iddiaya girelim :D
Soran+1 yıltabi ya nasılda sonuçta canı yanakcak olan benim :D
sen diyorsun ki elde edene kadar. ben mesajı atınca beni elde etmiş mi oldu. eğer öyle sanıyorsa çok büyük yanılgıda. evet hoşlanıyorum ama iradeliyim. o güden beri çıldırsam da yazmadım. ve yazmamaya devam ederse ben de ederim :D yolda görünce de dediğim gibi onun nabzına göre serbet veririm. baktım burnu havada kırılsam da arkamı dönerim bir daha o yüzü ölse bulamaz. ama eskisi gibiyse devam muhabbete. iddaya gerek yok sonucu söyelrim sana. tabi sonuçlanırsa:D- +1 yıl
buradan yaz bana o zaman. kendini açık etmek istemiyorsan :D
Soran+1 yıltamam yazarım burdan :) sağol bu arada fikirlerin için.
- +1 yıl
rica ederim bu arada yaş kaç senin ve ne kadar oldu sana yazmayalı?
Soran+1 yılyaş 25. neredeyse yolun yarısı:) yazmayalı 10 gün falan oldu sanırım.
- +1 yıl
o yaş 35 değil miydi ya yolun yarısı olan :D yazmayalı 10 gün olduysa unut sen onu ya. yeminle bak :)))
Soran+1 yılbu saatte yapılan espri o kaar oluyor işte:)
nasıl yaptı bilmiyorum ama güzel sağlam etkilendim. boşluğuma geldi galiba :D canı sağ olsun boş çıkarsa da napalım. kısmet.- +1 yıl
kıyamama ya nasılda kaderciliğe bağladı. beni de ağlatacaksın dur :D :D
Soran+1 yıldalga geçme bak yarın başına gelir görürsün :D
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum ya. biraz keyiflen diye diyorum 😂
Soran+1 yılsağol düşüncen için valla :D ben sonucu gözlerimle görmeden keyiflenemem sanırım bu arada burcun ne? tahmin edeyim, kova ya da yay?
- +1 yıl
Ahaha bilemedin sayın Rezzan Kiraz 😂 oğlak burcuyum. neden öyle olduğunu düşündün
Soran+1 yıl:D şaka mı? oğlaklar odun olur genelde şaşırdım cidden.
muhalefet yaptın ya başta dedim kova olabilir. açıklayıcı konuşmandan da yay olabilir dedim. yok rezzan kiraz dğilm ya öyle attım. tutmadı:)- +1 yıl
işte bak tutmuyor insandan insana fark var :D. sen ne burcusun bu arada?
Soran+1 yılaa bak intattan anlamalıyıdm oğlak olduğunu. sanki ben herkeste aynı özellikle olur dedim:\
:D
akrep.
Soran+1 yılinat yazacaktım pardon :)
- +1 yıl
ooo benimde yükselen akrep. akrepler tehlikelidir :D
Soran+1 yılsağol ya :D
kin, unutmama, ketumluk, gizemli olan her şeye aşrı merak vs. hepsini taşıyorum malesf.- +1 yıl
benim de yükselenim akrep biliyorum neler olduğunu. yazdıkların az daha neler neler :D
Soran+1 yılburçlara inanmayan ama merak eden biri.
buradan bile haritanda akrep olduğu belli. akrepler çok meraklıdır. mesela şu an benim arka sayfalarda bir sürü araştırma yazısı açık :D gece gece babil imp. nu araştırmaya koyuldum- +1 yıl
ahahhah analiz etsene beni :D :D
Soran+1 yıldedim işte bişeyler çok bilgim yok benim de bu kadar. hakkındaki bilgileeri bilmeden ancak medyumlar yorum yapar :D yaz google amcaya pek çok bilgiye ulaşırsın. bak akrepmiş yükselenin çözersin sen. :D
- +1 yıl
sen dedin ama ben anlamam burçlardan anlamadığım belli. az önce gömdün hatırlamıyor musun :D
Soran+1 yılhatırlıyorum da yapacağım yorum bu kadar olur. neyse hadi aklıma geldi yazayım. oğlaklar odundur en güzel bu açıklar :D
şaka bir yana gamsız olurlar ve tek düze yaşarlar. hayatlarında işse iş okulsa okul olur fazla dallanmazlar. sakin, gözlemci ve analisttir. aptala yatar ama olanı biteni fark eder. tersi pistir. ve aşırı ama BAZIları çok aşırı inatçıdır :D- +1 yıl
odun dedi ya :D bir kere gamsız değilim. aşırı derece de gamlıyımdır :D. tek düze bir yaşantım yok. o kadar tek düze değil ki bir yandan y. lisans yaparken bir yandan aikido hocalığı kovalayıp bir yandan film senaryosu yazıyorum :D
Soran+1 yıl:D bişe dicem sen doğum tarihini doğru bildiğine emin misin?
senaryo mu? çok severim kendilerini kursuna gittim ve hayalim hep bir senaryoyu bitirebilmekti.
kitap yazıyorum ben de.
bu arada aikido ne? :D (araştırıyorum)- +1 yıl
gayet doğru biliyorum hastanede karıştırdılarsa aslında başka ailenin çocuğuysam bilemem :D. aikido bir savunma sanatıdır :). kitap mı yazıyorsun çok iyi ya. yazmak çok hoşuma gidiyor. çok keyifli ve insanın kafasını boşaltan bir eylem :)
Soran+1 yılişin şakaı tabi çeşitlilik olunca her zaman tutmuyor işte burçlar :D
kesinlikle. ben 15 yaşımdan beri yazıyorum. en büyük hobim sanırım.- +1 yıl
Ben okulda sınavlara bile hep yazarak çalışırdım. hatta çocukken evde kalem bulunca direkt duvarlara dalıyormuşum. duvarlar harita gibi tabi 😂😂 o zamandan belliymiş 😂 eğer yanlış anlamazsan beni tkp edebilir misin? bu konu hakkında sohbet etmek isterim seninle. kursa da gitmişsin. hem olayın sonuçlanınca daha kolay ulaşırsın 😂
Soran+1 yılederim. sonuçta söz verdim sonucu öğreneceksin.:D
çok geç oldu ben kaçıyorum. inşallah ilk fırsatta konuşuruz yazı yazmaktan. çok teşekkür ederim güzel sohbetti cidden. iyi geceler:)- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. takip eden sen misin
+1 yılBunun aslanı igoanasi orangutani yok adı üstünde erkek ayrıca kütük tersten okununca da kütüktur bunu da unutma
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
burçları bilmem ama erkekller hoşlandığını belli etmez sen edersin o senden hoşlanıosa senle konusunu
020 Yorumla
Soran+1 yılAslında ilk tanıştığımzda dibime düşmüştü diyebilirim. ben pek etkilenmemiştim ama sonra konuştukça çok açık sözlü oluşu dikkatimi çekti. ailemi de tanıyor ve annemin yanında bile bana hep takılıyordu. etraftaki her kes kıs kıs gülüyordu hatta annem dedi kesin bu oğlanın gözü sende falan. mesaj attı bana gel kahve yapayım sana vs. vs. sonra ben ona yazdım bir gece napıyosun diye cevap vermedi hala verecek. üstelik ablamın mesajına ertesi gün geri dönüş yapmış. bunun nedeni ne olabilir?
Soran+1 yıl:D sarmadı canım o kadar da değil saygılı biri zaten ablama karşı da anneme karşı da... Ne bileyim siz erkekler taktik falan mı uyguluyorsunuz anlamadım ki. Bu ne böyle önce ümit ver sonra yok ol. Biz de insanız dimi?
Soran+1 yılYA 2. kez mesajıma cevap gelmezse diye korkuyorum. Bu arada geçen karşılaştık ayak üstü annemle konuştular ben mesaj olayından kızgındım o yünzden yüzüne bile bakmadım ve yüzü düştü dedi annem. hepten batırdım galiba :D
Soran+1 yılelip gidip gidip geliyor aslında ama çok gurur kırıcı olduğu için 2. mesajı atmaya korkuyorum cvp gelmez diye. acaba görünce daha sıcak mı davrsam. çünkü görmem zor değil . sık sık karşılaşıyoruz.
Soran+1 yılgördüğümde konuşacağım eskisi gibi ama mesaj atmam fena koymuş cveap vermemesi yahu :)
Soran+1 yılpeki sence onu kırmış olabilir miyim. o yüzden mi mesafee koydu? çünkü en son görüştüğümüzde bir konu üzeirne tartıştık (kavga değil normal münakaşa) ve annem ona biraz kırıcı bir şey söyledi. hafif bozuldu sanki. acaba annesi istemiyor beni deyip geri mi çekildi?
Soran+1 yılhac umre muhabbeti falandı. uzadı uzadı. bu biraz dinine düşkün biri ben de öyleyim ama etrafta o kadar aç varken her sene umreye gidilemz dedimç konu oradan çıktı.
annem ona sen çok sivri dillisin pek konuşcağının nereye gideceğini tartmıyorsun dedi :D onda bir kaldı bu.
Soran+1 yılkendi kaybeder. valla bulmuş benm gibi kızı kusura bakmasın da bu konuda mutevazı olamicam. eninde sonunda anlarım amacını o gün bende değeri sıfır bile olmaz. ama his diye bişey var o da farklı konuşuyor. zaten onun yüzünden buralara yazdım fikir arıyorum :\
Soran+1 yılyani... bu arada ilk yazdığın fikre katılmıyorum. şimdiye kadar benim hiç elektrik almadığım insanlar bana hoşlanma belirtileri veriyordu. yani erkekler de hoşlandığını belli eder. emin ol ben zerre elektrik almazdım ama onlar belli ederdi. ben de hoşlanırsam kpnuşma yürür ama sadece o hoşlanmışsa da belli ederler.
Soran+1 yılhaklı olabilirsin. sağol yorumladığın için. bakalım zaman gösterecek hakikati.
gururu incimistir aslan burcu olarak buna kanaat getirdim
115 Yorumla
Soran+1 yılbu çok olası aslında. Annem bir şey demişti o da bir durup kalmıştı ona mı takıldı anlamadım. Bana cevap vermemsi beni çok kırdı ama... hak ettiğimi düşünmüyorum ve gerçekten güzel elektrik almıştım.
Soran+1 yılpeki ben 2. kez mesaj atsam acaba ne düşünür? yine cevap vermezse çok üzülürüm o yüznden korkuyorum yoksa aşkta gurur falan yapmam ben. ki ben onun da benden çok hoşlandığına inandım. benden hamle bekliyor olabilir mi?
Soran+1 yıldayanamaz yaar mı dersin? bir de annemden bile çekinmeden bana açıkça hoşlantı belirtileri yapması falan samimi olduğundan mı yoksa laçka olduğundan mıdır. erkek olarak fikrinizi merake ettim cidden.
Soran+1 yılteşekkür ederim. geri adım atarım gördüğümde. mesaj atmaya çekiniyorum :)
Soran+1 yılÇok naziksiniz. Aslan egosu falan diyorlar ama yanılıyorlar sanırım:))
Bizimki çok konuşkan ve dışa dönük siizn dediğiniz gibi yırtık evet. acaba her kıza böyle davranıyor mu dedim yani ama aldığım his çok garipti. ben bana karşı boş olmadığını ve yaptığı hiçbir şeyi öylesine yapmadığını düşünüyorum. elimden börek yemek için akla karayı seçti. yedi sonra bepenmedim dedi herkesin içinde şakayla kaşırık. sonra mesaj attı. çok beğendim elleirne sağlık diye. ooof of erkekler hoşlandığı kızlara neden takılır acaba :D
Soran+1 yılevet doğru. hayatında başka kız yoksa (ki varsa ve bana ümit verdiyse ve ben bunu öğrenirsem intikam duygusu beni ele geçirir:D) bence biz oluruz onunla :)
not: akrebim
Soran+1 yılanladım. bakalım zaman bıraktım. bgun yarın görünce nabzını tutacağım. bittiyse de canı sağolsun ne diyeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz sert dik ve dolgun.
Tabi hayaller hayallerr01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. ne alaka aslanla hiçte öyle değil
00 Yorumla
+1 yılkükrerler o esnada
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aslan erkekleri neden bir anda arayıp sormaz olur? LÜTFEN YARDIM?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım