Aslan burcu olan birinden hoslaniyorum onunla ilkilerimi paylastim eski sevgilimle yapmadiklarimi onunla yaptim. Onunla 11 gun konusmadik o bana yazmadi bende ona yazmadim. Sonra dun dayanamadim, aradim acmadi sonra geri aradi beni. Konustuk basta biraz sok oldu dediki: beni aricani beklemiyordum cunku beni istemedigini saniyordum. Aklimda oldugunu soyledim, ve onu cok ozledimi soyledim oda bana aynisini dedi. Pazartesi gunu buluscaz. onu mutlu edenilmem icin ne yapa bilirim. Bu cocugu bazen anlamiyorum:( beni istiyor mu istemiyor mu? Bunun icin ona tavir yapiyorum surekli. O benden hoslandini dile getirsede bazen buna inanmaktan guc cekiyorim. Oda bana demezmi; sende beni hoslandini sozde diyorsun ama yaptiklarin baska.. sonra bana dediki benim yanimda kalicakmisin, gitmiceksin demi gibi seyler diyor ama ne bilim cok umursamaz bi taraftan.. yarin nasil davranmaliyim ona neler soylemeliyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkinizde birvirinizden emin değilsiniz, birbirinize olan güveninizi kaybetmiş gibisiniz, birbirinizi fazla üzmeden, kırmadan ayrılın gitsin 😅
Iliskimiz var mı yok mu belli degil. Ben ondan cok hoslaniyorum ama onun kini bilmiyorum. Aslan burcumusun
Evet aslan burcuyum
11 gün aramamış daha ne olsun ilişkimi kaldı ortada sadece hoşlanmayla olmuyor bu işler ne yazıkki
Cok umursamaz bu cocuk benim bekaretimi aldi. Onda n cok hoslaniyorum beraber uyuyoruz yan yanayken hep birbirimize sariliriz operiz.. beni rahatsiz etmiyorsun diyor mesela dedim ki neyse daha fazla rahatsiz etmim seni diyorum beni rahatsiz etmiyorsun diyor. Ama kendisidr zor adim atar, sahiplenmiyor:( ne bilim ya da tepkimden cekiniyor. Yarin buluscaz umarim , ne soylemem lazim nasil davranmam lazim:(
Rahatsız oldugun şeyleri tek tek söyle neden böylesin de mantıklı bi açıklama bekle bence, seven erkek sahiplenir, kıskanır, merak eder arar sorar yani,
Yarin gayet rahat ol heyecan felan yapma aklındakileri tek tek sor iyi de kötü de olsa bi ceval alacaksın ona göre hazırla kendini hiç yoktan aklındakilere cevap bulursun için rahat eder
Cok tesekur ederim. Bazen utaniyorum sormak icin cunku ona baska uyguliyormusum gibi geliyor.
Utanılacak bir şey yok bu senin en doğal hakkın bi ilişkiniz var her şeyi sorabilirsin, yanlış anlamada bekaretini verirken o alırken utandımı utanmadı sana dokunurken utandımı utanmadı o yüzden utanmana çekinmene gerek yok 👍
Iliskimiz var mı yokmu oda belirsiz. Bana hic bir gun seni seviyorum demedi ki cunku henuz onu yeni taniyorun Mart ayni ortalarinda tanistim onunla aslinda burada canım bende inan bende anlamadim bu isten benim bundan once bir iliskim vardi 3,5 sene onla birsey yapmadim yani opustuk ama o bekaretimi almaya istenedi bu cocuk fasli uyruklu cok buyuk bir hata yaptim :( sevse yine neyse ama sevildimi bile sanmiyorum
Evet belliki sevmemiş sadece seni kullanmış, seven insan sevdigini haykırır gerek hareketleriyle gerek bakışlarıyla hatanın farkına varman çok güzel bir şey, önemli olan aynı hatayı yapmamak hataya devam etmemek 👍
Peki ne yapmaliyim :( ondan hoslaniyorum 11 gun konusmadim, her gunum ozlemekle gecti.. Sen seversem nasil
Olursun
Şahsen ben seversem onum için herşeyi yaparım, sevgimi dile getirmekten çekinmem her fırsatta belli ederim söylerim, bi tarafın sevip bi tarafın sevmediği ilişkiler pek uzun sürmüyor genelde en çok üzülen kırılan en çok seven oluyor,
Seni gerçekten seven oldugun gibi seven değer veren saygı duyan vicdanlı birisini bul o sana iyi gelir daha güzelleşir dünyan eminimki 👍
Ulan biz boylelerini niye bulamiyoruz niye boyleri denk gelmiyor ya. Hayatimda iki erkek oldu ikiside istedigim gibi cikmadi. Belliki Sen efendi agir birisin. Cidden sogdum su erkeklerden kimseyede kotuluk yapmadik boyle curukler niye bana denk geliyor
Oda şansımıza kısmetimize yapcak bir şey yok bende hep öyle birisini istedim ama ne yazıkki yok bi huyu düzgün olsa bi huyu bozuk çıkıyor, kaderimiz böyleymiş ne diyelim 😅
Baktım