eşimle çok uzun süredir birlikteliğimiz oldu, birbirimizin ilk ciddi ilişkisiydik fakat zaman içinde sorunlarımız arttı.. özellikle ona kızdığım zamanlarda aldatma duygum perçinlendi ve bir çok defa ufak tefek duygusal olmayan tek gecelik ilişkilerim oldu. Fakat eşimin beni özel anlamda birçok kez red etmesi ve ayda bir kaç kez yapmak ona yeterken bana yetmemesinden sonra başka biriyle tanıştım.. Aylardır onunla birlikteyim ve inanılmaz güzel bir özel hayatımız var.. ayrıca mizah anlayışımız ve zevklerimiz de çok benziyor. bu yüzden iyice kafam karıştı. eşimi insan olarak seviyorum ama özel bittiğinden beri artık sevgilim gibi göremiyorum ve sadece arkadaş gibi geliyor.. her ne kadar onu aldatıyorsun daha ne diyecek de olsanız, onu üzmek beni üzüyor ve bu yüzden ayrılmak için de bastıramıyorum. şu an çok kararsızım, bir yandan onu üzmemek bir yandan da hayatımın bu kadar başında yanlış birşey içinde ikimizinde kötü etkilenmesine dayanamıyorum.
lütfen mantıklı yorumlar yapın, başkalarına sürekli hakaretler etmişsiniz fakat unutmayın ki ne kadar büyük konuşursanız o kadar sizinde başınıza gelebiliyor böyle şeyler.. özel anlam da sorunlar olana kadar bende hiç aldatmamış ve bunu çok eleştiren biriyken şimdi kendim yapıyorum.
sizce eşime aşık mıyım? ayrılırsam pişman olur muyum gibi soruları nasıl çözebilirim bu konuda tecrübelerinizi merak ediyorum.
teşekkürler
lütfen mantıklı yorumlar yapın, başkalarına sürekli hakaretler etmişsiniz fakat unutmayın ki ne kadar büyük konuşursanız o kadar sizinde başınıza gelebiliyor böyle şeyler.. özel anlam da sorunlar olana kadar bende hiç aldatmamış ve bunu çok eleştiren biriyken şimdi kendim yapıyorum.
sizce eşime aşık mıyım? ayrılırsam pişman olur muyum gibi soruları nasıl çözebilirim bu konuda tecrübelerinizi merak ediyorum.
teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer