Eşimden ayrılmalı mıyım?

arkadaşlar ben 4 yıl önce biriyle konuştum birbirimizden aşırı hoşlandık ama hep yarım kalmıştı sevgili bile olamadan bitti sohbetimiz. sprekli stalklıyordum sonra bu sevgili yaptı ben ona olan takıntımı bıraktım önüme baktım. onun yakın arkadaşı da benim uzaktan akrabam bunu biliyordum ama onunla konuşmuyorduk hiç. sonra aileker araya girdi tanıştırdı bizi biz bi şekilde cşddi düşünmeye başladık. bu sürede diğerini unutmuştum bu arada arkadaş olduklarını bile. sonra nişanlıyken karşılaştık o da evlenmiş diye ben umursamadım önceki konuşmamızı da nişanlıma söylemedim. neyse biz evlendik her şey çok güzel gidiyorken bir gün bu çocuk beni aradı eşimi sordu nerede ulaşamadım dşye ben de işte dedim sonra konuşalım mı biraz dedi ben şaşırdım bir şey diyemeden o özlediğini unutamadığını söyledi ben dinledim en son yüzüne kapattım telefonu. sonra biz karşı karşıya gelince bakışmalarımız arttı. hatta ben daha şık olmaya öalıştım onunla aynı ortama girerken. neyse bu şekil devam etti bir süre sonra telefon konuşmalarımız oldu tek tük derdini anlattı falan. en sonda artık abarttık temaslar oldu. iki ay önce yapılmayacak hatalar yapmaya başladık. ilk benim evime geldi eşimin olmadığını biliyordu o günğ birlikte geçirdik ondan sonra arttı buluşmalar arabada evde orada burada derken baya birlikte olduk. olay şu ki ben bu adamı seviyorum eşimden ayrılmak da istiyorum ama bi yandan da sadece zevk diyip vazgeçiyorum. ne yapayım lütfen eleştirmeden cevap verin

Eşimden ayrılmalı mıyım?