Size ne yapılırsa, ne söylenirse karşıdaki kişiyle bir daha görüşmezsiniz?
Mesela muhabbetin sarmaması en yaygın neden olabilir.

Mesela muhabbetin sarmaması en yaygın neden olabilir.

- Arada bir uyum olmaması.
Bu en geçerli sebep. Tıpkı sizin de belirttiğiniz gibi. Başkaları elektrik almamak olarak da niteleyebilir.
- Karşımdaki kişinin tatsız bir karakterde olması.
Sevimsiz kişilerden hiç hoşlanmazdım. Kaba saba olanlar, nezaketten nasibini almamışlar, baskın karakterliler, saldırgan olanlar gibi.
- Büyük bir hatası olursa.
Örneğin mafya liderinin kızıdır. fetöcüdür. Ya da bunlara benzer bir kanun dışı yanı vardır.
- Hoşlanmadığım bir davranışı olanlar.
Ağzını şapırdatarak yemek yiyenler, sigara içenler, kafası gidip gelenler, sorunlu tipler.
Soğuk davranışlar
Kendini övme
Olduğundan farklı görünme çabaları
Anlamsız kikirdeme
Gözlerinin başka yerlerde olması
Konuşurken başka şeylerle ilgilenmesi
Himm Hmm anlıyorum anladım peki kelimelerinin sık sık kullanılması
Teşekkürler
Muhabbetin sarmaması dediğin gibi, karşıdaki kişinin tavrı çok rahat olursa ya da çok gergin.. Ilk buluşmadan girilmemesi gereken konulara girerse (gelecek, evlilik, kısıtlama, cinsellik vb.) Kendini çok fazla över ya da eleştirirse ve aynı şekilde beni çok fazla över ya da eleştirirse. Liste daha uzayabilir 😊
kesinlikle saygısızlık her türlü , muhabbeti sarmadı diye bir insanda ilk bulusmayı son bulusma yapamam, erken olur bunun için. Heyecan olabilir kendini anlatamama olabilir vb. acıkcası
Ks tarihinde gördüğüm en güzel cevaplardan biri
tesekkür ederim , biliyordum :P :) En iyi cevap içinde çok sağol :)
Cevap
40Cevap
Buluşmaya özensiz kötü sayılabilecek bir kıyafetle gelmek
Bütün gün size işinden ve başarılarından bahsetmek
Bütün gün poz verip kasılmak
Tüm gün telefona bakıp annesi, en yakın arkadaşı ve kankisiyle şakalaşan ergen tip olmak
Garsona kölesiymiş gibi davranmak
Haddini aşan soruları ağzını gere gere sormak
Eski kız arkadaşından bahsedip durmak
Saatlerce iltifat edip inandırıcılığını yitirmek (acemi kazanova)
Bütün gün sizi eleştiren, saçınıza kıyafetinize o da yetmedi arkadaşlarınıza laf etmek
Hesabı görünce gerginlik çıkarmak
Hesap ödeme zamanı oyalanıp bütün hesabı size kilitlemeye çalışmak
Son olarak sizi yol ortasında bırakıp koşarak arabaya yetişen düşüncesiz çapsız yol yordam bilmemek
Vay ;)
alakasız muhabbet edilmesi, denizde fazla açılınması ( ileriye dönük sorular gibi ) tek taraflı konuşma, özen gösterilmemesi, yapmacık hareketler sergilenmesi, göz temasının sık sık kesilmesi, dikkat çekici giyinilmesi, kötü ve yoğun bir parfüm kokusu, kötü saç ve bakımsız dişler, yemek yeniyorsa adapsız yeme alışkanlığı, bir teklif yapıldığında ona olmaz buna olmaz denmesi ( bir kahve daha, tatlı alalım mı vs vs ), olumsuz giden bir hava varsa çamura yatma durumları, aklıma şimdilik bunlar geldi :)
çoğumuz sosyal medya üzerinden tanışıp uzun uzun konuşup buluştuğumuzda fazla beklenti içerisine giriyoruz. beklediğimiz gibi olmuyor bazen davranışı olsun konuşma biçimi hal ve hareketlerine baktığımızda ister istemez soğuyoruz. veya cinsel konusuna gelelim şimdi de eskiden olsa hersey zamanında güzel olduğu için birşeyler beklenir ve hayali kurulur öyle yaşanılırdı şimdi ise ilk buluşmada öpmeye kalkıyorlar. yabancının öpmesinden farkı yok bunun. bunlar ilki son yapabiliyor.
İlk günden evlilik konusuna girip kolpa gibi davranması ya da tam tersi durduk yerde işte ben evliliğe çok soğuk bakıyorum, aşka inanmıyorum falan demesi 😂 takılalım demenin değişik çeşitleri yani. mizahımızın uyuşmadığını farketmek ya da çok az konuşması
Sohbet sarmasa da bir şans daha veririm çünkü kişi çekingen olabilir, o gün canı sıkkın olabilir, rahatsız, modu düşük olabilir. Bu sebepten harcamam. Ama saygısız, dalgacı, takmayan bir tavır gördüysem bir daha buluşmam kesinlikle
İlk buluşmada eski sevgilileri ile neler yaşadığını anlatıyorsa bir erkek o dk ondan uzaklaşırım. Bakımsız, pis, kokan birisi ise yine devamı gelmez. Ha en büyük avantajım herhangi biri ile ilk buluşma derdimin kalmaması :D
Valla ben acayip soğuk davranmıştım zaten çok istediğim bir buluşma değildi sonra dağılırken bana akşam yazarsın dedi tamam dedim 3 gün yazmadım sonra dondurucu gibi oldu aramız başlamadan bitmişti 😂
Bir arkadaşımın zorlamasıyla biriyle tanışmaya gitmiştim. Adam bir iki saat boyunca her şeyi ne kadar mükemmel yaptığını ve istersem bana da öğretebileceğini anlatmıştı.
Bir daha görüşmedik haliyle.
Portakalcım güzel bir soru, teşekkür ederiz,
Cevap: "İlk buluşmayı son buluşma yapan şey, şahısların gönlüyle değil gôtüyle sevmeye çalışmasıdır"
Nitekim gönülden seven insan, kusur görmez
paradan siyasetten konuşan, kendini komik göstermeye çalışıp bunu eline yüzüne bulaştıran, ben farklıyım kafasında biriyle yarım saatten fazla oturmam.
Arkadaşımın şu başına gelmiş misal yemeğe çıkıyorlar erkek diyor ki cüzdanım evde kaldı felan... Ayıp yani herşey para değil tamam kadın erkek eşit derlerde bukadar fazla ayıp yanı. Birde ilk buluşma... 😑
ilk buluşmada seksi dudaklarıma yapışmaya çalışırsa, buluşmaya özensiz bir şekilde gelirse, içi boş espriler yaparsa muhtemelen beni ilk ve son görüşü olur.
Ilk bulusmada dudagindan opmeye calismasi kotu mu
aslında bu daha çok nasıl bir ilişki yaşadığımıza bağlı, kendimle çelişmek istemiyorum şu an.
çıktığım her erkekle öpüşmek kendime olan saygımı yitirmeme neden olur.
onu gerçekten seviyorsam, onunda beni sevdiğine eminsem, neden olmasındı.
Opusmeyi de ne buyuttun oyle
büyütürüm sanane.
Uf snne slk
Buluşmaya, eğlenmeye, hoş vakit geçirmeye mi gidiyoruz yoksa savaş alanına mayın tarlasının ortasına mı anlamıyorum.. O. o
1-sigara. Astımım var haliyle sigara kullanıyorsa değil sonraki buluşmayı görmek, mezarı bile yanımda olmasın.2- ön yargı
Kelimeleri yanlis anlamlarda kullanmasi argo konusmasi kendini begenen bir tip olmasi son bulusma yapar ilk bulusmayi
Sözümü kesmesi, birden bire kesin sonuçlara varması (yarında evleniriz artık kafası), başka bir kızı övmesi, konuşma tarzı...
Sanki çok seçeneği varmış gibi egoist sen kimsinci konuşmalar tavırlar buluşmayı son buluşmalaştırır.
Konuşurken göz teması kurmaması etrafa bakması, bakımsız gelmesi, benle birlikte kalkmayıp ben biraz daha oturacam deyip beni yalnız göndermesi
Tipini beğenmemek, fiziğini beğenmemek, ağzının kokması , fazla yılışık olması, bir sürü neden var.
Bu zamanda okadar hazımsız doyumsuz insan varki birşey söylemenin pek bir anlamı kalmıyor
Evet muhabbet önemli
Herhangi bir saygısızlık görürsem ve bayağı bir insan olduğunu düşünürsem bir daha görüşmek istemem
Senin gibi ufak tefek şeylere takılmam seviyorum sonuçta.
İlk buluşma ayrılma buluşması olabilir mesela.
Sevdigini varsaymiyoruz askim
Ben flort ederken yapilan ilk bulusmadan soz ettim
Aşk ne ilk görüşte başlayan nede son görüşte bitendir.
bir insanın mal olması benım ıcın yeterlı bır sebep diğer kişileri bilemem
Kizin fok gibi konusup herkesin tek konustugu kendi sanmasi
bakımsız kirli gitmek saygısızlık küfür etmek sürekli parasindan bahsetmesi
daha ilk buluşmada kendini övmeye başladıysa kötü :D
incelik kibarlık karşılıklı seviyeli ve düzgün sohbet yoksa ilk buluşma son buluşma olur. net :)
kesinlikle kanka
kanka :) aynen.
Yanımda, ufak bir olayı büyütüp rezillik derecesine getirirse. 😏
Herşey mükemmel olsa bile bir kaç saniyelik samimiyetsiz bir bakış kibarca vedalaşıp ayrılmama sebep olur.
Soğuk espriler yapan erkekten buz gibi soğurum. Fiziksel görünüş, özensizlikte bunlara eklenebilir.
Bakımsızlık, fazla küfür etmesi, saygısız davranışlar, soğuk davranış,...
Benim için en büyük sebebi cüzdan, telefon, sigara paketi ve araba anahtarı dörtlüsünü anında masaya üst üste dizmesidir.😒
Bencil olması egoist olması kimse benim yanımda egosunu tatmin edemez
Muhabbetin sarmaması, kişilik ve karakter olarak beğenmemek, bir çekim hissetmemek.
baska erkeklerle telefonla konusmasi kendini cok ovmesi
İtici sözler hareketler başlamadan bitirir bir çok şeyi
ukalalik ve de cok bilmislik yaparsa ben o an orada onu birakir giderim net.
Kendini çok övüyorsa devamlı bozarım bidaha da görüşmem
Kafasının içinin boş olduğunu görürsem. Ha bir de yılışık tiplerden hiç haz etmem.
kaşı gözü oynarsa..
dekolte giyerse..
konuşması fok balığı gibiyse..
Karşı tarafın bakımsız olması da bir etken olabilir.
hali hareketi konusmasi gozleri fildir fildir oynuyosa maasa azam ise son😂
Kiz gibi daracik pantalon agizda sakiz aşırı vıcık ve cocuksu hareketler bebegimli konuşmalar vb
Çok konuşup kafa şişirmesi kendini bulunmaz hint kumaşı sanması
Muhabbetin sarmaması, çekim hissetmemek
sevgiden yoksun bakış ve hadi hemen yatağa gidelim anlayışı
Yalakalıktan doğan gereksiz samimiyet, yapmacık davranışlar ve acelecilik
yanimda baska birilernw bakarsa telefonuna mesgul olursa
yanımdayken sürekli telefonla oynuyosa ikinci buluşma olmaz benim için
Muhabbet sarmaması, kişisel temizliğe özen gösterilmemesi ve laubali hareketler.
Başı boş biriyse taksiye bindirip gõnderirim
5 dakka bile tahammül edemem
Kötü giyinmesi
Çok az gülmesi
Espiri yapmaması (iyi ya da kötü)
Konuşurken başka yerlere bakması
Sürekli dalması
Kullandığı kelimeler
Ağdasız kollar, ağzını yayarak konuşma, şımarıklık, fazla ilgi ve samimiyet, aşırı makyaj.
Soğuk tavırlar samimiyetsiz olmak biyerden baslamak lazm yani
Merhametsiz olduğunu görmek
Sürekli kendinden bahsetmesi beni iter.
"Joker fanıyım" derse hemen uzaklaşırım.
Dini görüşü ve dünya görüşü tersse
İlk buluşmada öpüşmeye yeltenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar