Buket çiçek almak fazla mı olur? Bence bir dal papatya yeter jest gibi. Çiçekçi böyle bir şey verdi. Sizce bir dal mı daha mantıklı böyle mi ilk buluşma için?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buket çiçek almak fazla mı olur? Bence bir dal papatya yeter jest gibi. Çiçekçi böyle bir şey verdi. Sizce bir dal mı daha mantıklı böyle mi ilk buluşma için?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlk buluşmada fazla bence hdkwndksn ama biz ne zaman böyle sevilcegizzz
Bence de fazla şöyle bir dal verip iki iltifat daha mantıklı değil mi
Aynen ilk date olmasa kesin buketi ver derim de
Bir tane de biraz garip mi olur o aklıma geldi djelwnw
Maşallah sen de en az benim kadar kararlısın jdndjd ama jest gibi olur bence güzel olur buket de çok abartı zaten götürürken de çok sırıtacak tek dal olursa cebimden çıkarır veririm kdnd
Sevilirsin de erkek beğenmiyonuz ki anam jdndj
Hxkahsksjsksksk yok yok az olmaz 1 tane daha mantıklı
Ben sadece tek bir tane olursa nasıl goturcen komik durur gibi geldiği için demiştim onu da demişsin cebimden diye dhskdhksjs tamam karar tek dal net artik
O da baktın date iyi gidiyor o zaman hemen degil
Biraz haklılık payın var da erkekler de sanki çok iyi de biz sorunluyuzzz
Erkekler de normal değil haklısın ama yine de sizin etkiniz büyük hep gözünüz daha iyisinde hep
Daha iyisi neden olmasın diyormusum şaka şaka dhwkdjksjs sadece isteklerimi uysun yeterli
İstekler : 1 ev 1 araba 1 yazlık 5 burma 20 bin mayış😂
Mayış olmazsa olmaz dywohwowjskjw valla onu yazarken hiç aklıma bunlar gelmemişti olmazsa sorun etmem olursa okey güzel derim dhskhsksjs date gittin burada ne geziyorsun dhskjdd
Akıl alıyorum işte milletten bi sen yazmışsın ama olsun djsnsjs daha gitmedim hem
Olur olur siz düzgün olursanız hepsi zamanla olur yeter ki insanlara şans versin ön yargılısınız hep
Bura boş ya cevap vermezler. gitmedin mi çiçekler soldu dhwkjss hemen gidiyorsun sanmistim ne zaman gidiyorsun
Ollmazz hayırlısı be amann
Solmaz ya hem önemli olan düşünmüş olmam bence jdndjs 9-10 gibi
Senin niye yok manitinn
Bxjsnsnsn öyle de sorunca kötü olur diycem bi tane zaten jsosis
Bunu ben de sorguluyorum dhsknsksjs bilinmez
En azından muhabbetin düzgün manitan olmaması garip jdndjs aman boş ver dertsiz başına dert almaya değmez
Herkes şaşırıyor dhsjdhwkjsks binyerde alıştık ama arada ben de diyorum niye yok diye dhdkwnsns yani dert olarak gördüğüm şeyleri hayatıma almam zaten
Bunu diyen sen date gidiyorsun farkindasin dimi dhwksjskns
Ben dert olmayacağını umuyorum göreceğiz işte jdndjd ama erkeklerin dertleri atlatmasıyla kadınların atlatması bir olmuyor o yüzden jxnd
Ne ne ne herkesin ki kendine dert atlatirda
Doru diyosun