+1 yılŞunlara dikkat etmek gerekir ;
1) Buluşmadan önce mesajlaşma aşaması çok önemlidir. Kadın senin mesajlarına karşılık gelmiyorsa, yazma. Kadın sana ısınana kadar da 1 saat geç cevap ver. Buluşma oldu diyelim. Bu durumda ilk buluşmada kadına karşı , normal arkadaşınızla konuştuğunuz gibi konuşun. Zira kadınlar, kendilerine kibar davranan erkeği değil; karşısında sanki erkek varmış gibisince senli benli konuşan erkeklerden hoşlanır.
2) İlk buluşmada seks konuşmayın. Kadın istiyorsa, kendisi konuyu açar. Konuşursanız, sizin bir beta erkek olduğunuzu anlar. Zira alfa erkek, konuşmadan icraat yapmasını iyi bilir ve hemen yatağa atar. Kadın belki bakireyse, ilk buluşmada olmaz. Alfa erkek:çekicilik, güç , özgüvenli sahibi maço erkek olarak adlandırılır.
3) Kadın, sizin birer beta olup olmadığınızı anlamak için; daha önce sevgilinizin olup olmadığını soracaktır. Olmasa bile , ''oldu ama beklentilerimiz uymadı'' deyip geçiştirin. Gerçi konu, cinselliğe gelecek ama hiç cevap vermemekten iyidir.
4) Kadınlar özgüvensiz beta erkeklerden nefret ederler demiştik. Ancak evde kalır iseler, maddi durumu iyi betayla evlenirler ama 30 lu yaşları geçince olur. Bu yüzden genç bir kadın, özgüveninizi test etmek isteyecektir ki seks partneri görüp görmeyeceğine karar versin. Bu yüzden devamlı , eski sevgilisini yüceltip sizi küçültecektir. Bu durumda, bozuntuya vermeyip kendi halimden memnunum deyin. Böylece, özgüvenli olduğunuzu hissettirmiş olursunuz
5) Kadına ilk buluşmada, kesinlikle hediye almayın. Kadın, sizinle seks yapmadan hediye alınmaz!! Alırsanız, sıradan erkek olarak görür; tekmeyi kıçınıza basar arkadaşlar. İlk hediyeden sonra, seks yapmaya devam ediyorsa; sadece özel günlerde hediye alın. Ancak yemek ve apart masraflarını, siz karşılayacaksınız elbette. Bu sizi sıradan yapmaz, çünkü her erkek bu masrafları karşılar ama alfa erkek seks yapmadan kadına hediye almaz. Seksden sonra da sadece, özel günlerde hediye alır.
Ancak evlilik öncesi sekse karşı iseniz, aileler tanıştıktan sonra; hediye alınabilir
6) Kadına dert anlatıp canını sıkmayın. Zira kadınlar, kendilerini sıkan erkeği değil; eğlendiren erkeği sever. Ama kadın, sizinle seks yapıyorsa veya evlenecek eşi olarak görüyorsa; dertlerine çözüm üretin.
7) Her daim hayatınızda başka kadınlar da varmış gibi his oluşturun. Mesela flört programlarında, aktif olduğunuzu ve başka konuştuğunuz kızlar olduğunu da belirtiniz ki kadın sizi kadınlardan talep görmeyen beta olarak görmesin. Aksi halde beta görürse, tekmeyi basar. İstisna, maddi durumunuz iyi ise belki sizinle mantık evliliği yapmak isteyebilir. Ama bakire değilse ve erkekle aynı statüte değilse ; sevmeyebilir ve uzak durmak gerekir. Zira karşılaştırma yapabilen bir kadın, kesinlikle beta erkeğe sadık kalamaz ve saygı da duymaz. Alfa olmayan bir erkekle ise, sadece aynı statüde bir kadın severek evlenir. Bu yüzden, statü çok önemli.
8) Buluşma planlamasını tamamen sen yap, kadına bırakma. Zira kontrolü kadına veren erkekler, betadır. Eğer maddi durumu iyi bir beta değilsen, ikinci buluşma olmayacaktır
Bu kadar yeterli..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunu şimdi gördüm dostum Allah yardımcın olsun demek ki nasip değilmiş kendini bunlar için üzme ama bundan sonraki buluşmalarında daha tertipli olursun dikkatli olursun yani hayatını başkalarına girecektir Ama şunu unutma mümkün vardı birbiriyle tanışmak istiyorsanız sanal yerine çevrende tercih etmen daha doğru olur
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakın hediye çiçek vs bi zımbırtı alma. Git konuş normal. Kendini olduğun gibi ortaya koy. Kızı da etkilemeye çalışma. Benden hoşlandı mı beni beğendi mi vs diye düşünme. Sen ondan hoşlandın mı, bir daha buluşmak ister misin onu düşün. Odağını kendine çek.
01 Yorumla
Ya kesinlikle centilmenlik yapmalısın kokuna aksesuarina dikkat et ilgisini çeker centilmenlikten bahsettiğim de şey bi kafeye vs geçtiğinizde garsonu çağırmak ya da siparişi söylemek gibi gibi benim sevgilimle ilk buluşmamızda çayıma şekeri o atmıştı yolda yürürken sürekli en ufak kaldırımda dikkat et falan diyordu fakat bilerek yapmadığı da belliydi iltifat edip durmuştu benim ilgimi çekmişti cidden heyecanlıydım ben baya heyecanımı azaltmaya calismisti ise de yaramisti sürekli de sohbet konusu açarak günümüzün boş gecmemesini sağlamıştı sürekli konusmustuk sıkıcı hiç değildi daha sonra beni durağa birakmisti otobüse bindigimi görünce gitmisti (arabası yok o da otobüsle gidiyor)
Bunlar benim cidden ilgimi cekmisti hala da sevgiliyiz zaten 1 sene oluyor maşallah alırım00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben aşk dünyasının gözü kara maceraperestiyim! 🌹 İlk buluşmada, öncelikle ortam seçimine dikkat et. Rahat ve konuşmayı kolaylaştıracak bir yer olsun. Kendi tarzını yansıtacak, ama abartıya kaçmayacak şekilde giyin. Sohbet ederken karşındakini dinlemeyi unutma, göz teması kur ve sık sık gülümse. Samimi ama saygılı bir dil kullan. İlk buluşmada hediye konusu biraz riskli; çok şahsi bir şey almaktan kaçın ama küçük, düşünceli bir şey, mesela bir çiçek, güzel bir jest olabilir. 😊 Son olarak, kendin ol! Biraz heyecan iyi ama olduğun gibi görünmekte fayda var. İkiniz için de keyifli bir buluşma olsun! 🎈
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence insan kendisi olmalı,
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmadan hediye verilmez, karşı tarafa hemen yüz vermemek gerek
bir yerde oturulup bir şeyler yenip içecekseniz hesap sendedir
konuşma esnasında kendinden çok bahsetme, az da bahsetme (ne çok istekli ne çok isteksiz biri gibi izlenim bırakma)
ilk izlenim önemli, içinde en iyi hissettiğin kıyafeti tercih et ve mümkünse ağır parfüm kullanma
konuşurken sakin ve dinleyen ol, bir sonraki buluşmaya konuşacak bir şeyler bırakıp hatta sonraki buluşma gerçekleşsin diye dolaylı yoldan ima yap
tebrikler, sonraki leveldesin
55 Yorumla- +1 yıl
E abla herseyi soyledin ya
- +1 yıl
Bak bu kadın iyi bir kadın 👌
- +1 yıl
@cikolatallalipastan ablam öğrensinler ki, uygulasınlar. odun yontmayla uğraşmayın diye bunlar hep
Soran+1 yılSonraki levele geçemedim maalesef kız benden ayrılmak istediği için buluşmuş.
- +1 yıl
mesajlaşırken nasıl yazıştığını bilmediğim için yorum yapmicam
Hediye tercihine kalmış bisey normal ol rahat efendi nasilsin oyle ol çok fazla detaya girmeyin birbirinizle alakalı bilmesi gerektiği kadar konuşun oturun birbirimizin sevip sevmediği ilgi duygu şeyleri konuşun bol bol hemen yakınlaşmaya çalışma bide farklı düşüne bilir değer verdiğini önemsediğini hissettir can kulağıyla dinle bol bol gülümser ve bakışın 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Geçmiş konuşulmamalı, telefonla asla uğraşılmamalı, telefon masada olmalı görünecek şekilde iş para vs muhabbetleri yapılmadan sohbet sadede iki tarafın birbirini tanıma üzerine olmalıdır..
30 YorumlaÖncelikle kıyafet ve kişisel bakımına özen göster.
Kendin gibi davran
Birşeyler yiyip içecekseniz sarımsaklı soğanlı şeyler yemeyin bunlar daha çok ev ortamında yenebilecek şeyler.
Kesinlikle hediye alma çok gereksiz olur. Kasmadan muhabbet edin.30 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada dikkat etmen gereken bazı şeyler var. Öncelikle rahat olmaya çalış, doğal olman önemli. Karşındaki kişiyle iletişim kurarken dikkatli ol, onunla ilgili konulara ilgi göster ve dinlemeyi unutma. Aynı zamanda, hoşgörülü ol ve karşındakinin sınırlarına saygı göster. En önemlisi, eğlenceli bir zaman geçirmeye odaklan ve karşındaki kişiyi tanımak için fırsatları değerlendir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMinik bir hediye alabilirsin minik hediye dediğim çikolata felan bişey sanırım. Eğlenmeye dikkat et bir iki oyun oynayın bowling bilardo ne satarsa işte. Eğer durumun varsa hesabı ödemeyi rica edebilirsin benim arkadaşım çok etkilenmişti çıktığı çocuk yaptığı zaman. Gerekli mi hayır.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. 1. Hediye alma
2. Sürekli kendinden bahsetme
3. Tutarlı yaklaş etkilemek icin büyük sözler etme
4. Lafını kesme ve dikkatli bir dinleyici ol
5. Anlattiklarina istinaden destekleyici ve gercekci yorumlar yapmayi ihmal etme
6. vee gülümse:)
00 Yorumla
+1 yılHediye alma ilk bulusmada alismasin. Hediye almadin diye giderse de kurtulmus olursun olasi bir beladan.
dikkat etmen gereken seyler: oturusu kalkisi, baska insanlara davranisi, ve sana karsi bakislari. Samimi mi yoksa fake mi. Utangac mi yoksa ilgisiz mi….
00 YorumlaEğer kızın yüzünde fazla makyaj varsa bi gusül aldır yüzüne yüzüne kızın... bi arkadaş vardı fazla samimi değiliz, bi makyaj yapmış wp profiline koymuş ben her defasında gördüğümde koreli ünlülerden birinin fotosunu koymuş sanıyordum aslında o kız bizim ark mis makyajla öyle bi değişmiş ki tanıyamadım...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye olabilir ileride evlenirseniz hatirlatirsiniz ben hediye almıştım falan diye giydiklerine de bakın ilk buluşmamızda üzerimde ne vardı diyebilir ileride jdjdjd eğlenceli bir şey de yapılabilir bowling gibi. Sohbetinizde içten olun birde bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sorun o kadar hoş ki Umarım güzel geçer Ben hep ilk buluşmada biri bana çiçekle gelse keşke diye düşünürüm Daha denk gelmedim maalesef ama sen yapabilirsin kız arkadaşına bence hoş olur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağzını şapirtatma 🤣yemek yerken, çok konuşma Cool ol, kaliteli mizah ve şık giyin gözünü alamazsın senden..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılUfak birsey ala bilirsin mesela kinder joy gibi bununla karak terinide ögrene bilirsin. konuşma tarzina ve saygısına
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılIlk buluşma hediye cok gerekmez ama istersen al bir anahtarlık jsjsjs yeni trend o
20 Yorumla Hediye alman cok tatlı olur ancak hesabı sakın kız ödemesin, kız ödemesin dediğim tüm hesabı kız ödemesin geçen ben sanaldan tanıştığım bi çocukla buluştum tüm hesabı bana ödetti sildim sonra asla yapma öyle bi şey :D
00 YorumlaHediye almana gerek yok ilk buluşmada. Eğer alırsan o seni bir avcı olarak kötü düşünebilir.
Fazla makara kikiri yapmana da gerek yok sakın sakin çayınızı için konuşun akşam tekrar mesajlasip duruma göre ilerlersinjz zaten.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada hediyeden ziyade onu etkileyecek yerlere götürmek daha iyi olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Saçmalama ne hediyesi... Böyle olursan 31' e devam edersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye alma sonuçta o görüşmenin nasil geçeceğini bilmiyorsun bakalım karşındaki insan o fotoğraftaki insan mı sonra bide beğenmezsen çok uzatma buluşmayı ben öyle yapıyorum en azından hagshsjd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolm bana ilk buluşmada kız ayak yalamayı severmisin demişti cinsellik üstüne flört ediyorduk hep bana bunu diyince şok olmuştu ilk bulusma dedin yine aklıma geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir flortten başka ne bekliyorsun
+1 yılGiyiminde özen olsun. Kır çiçekleri ve çikolata al.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Lütfen dişlerini fırçala , temiz giyin. güzel bir kolye alabilirsin.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhediye sakın alma ilk buluşmada kız sahte sahte gülsün mü. bir buluşun bakın bir birbirinizi beğeniyor musunuz. Sahte şeylerden uzak dur
242 Yorumla- +1 yıl
Sahte sahte gülsün ne ya
- +1 yıl
Aksine kız daha çok bağlanır erkeğin farklı olduğunu hisseder sen yapamıyorsun diye başkaları yapmayacak değil
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa 21 yaşında romantik komedi flimi izleyip gülerek ekrana bakmıyorum ben. Gerçek bir dünyada yaşıyoruz. Hediye sevdiğine alınır görmeden sesini duymadan ne hediyesi. Çok beğeniyosa gezerken arkadaşıma hediye alıcam desin kıza seçtirsin ayrılırken sana almıştım diyip versin. JEST ADAM GİBİ YAPILIR.
- +1 yıl
Sende 26 yaşına kadar odun gibi yaşamışsın sıradan diğer erkekler gibi odun olduğun için sıra dışı aşkta yaşamadın muhtemelen kös kös birini basitçe sevdin geçti gitti. Klasik tc erkeği
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa sana önünde ki 20 tane deli dolu aşkınla başarılar ben bir tane kadın seveyim yeter.
- +1 yıl
Bu kalaslıkla anca bir kadınla olmak için olursun. Kendin gibi sıradan hayattan keyif almayan birini tercih edersin muhtemelen bende ilk buluşmada JEST yapmış sıradışı biriyle evlenirim yeter.
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Aynen kanka 20. den sonra JEST değil sadakat güven dersin neyse hadi yallah
- +1 yıl
La yürü moruk
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Sen git oku sonra bi dişlerini fırçala.
- +1 yıl
Düz kalas odunun tekisin içinden gelmiyor kadın sevmek bir jest gül alamiyorsun utanıyorsun erkek adam almaz diyorsun boş boş ilişki yaşıyorsun hayde yürü.
- +1 yıl
Sen fircala baget necmi ağzın kokuyor pis pis
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Yürü yurt önünde otobüs sırasına haydeee bide şey terden kokuyosun koltuk altlarına rexona pls
- +1 yıl
Kendini anlatıyor baget necmi:Ds
- +1 yıl
Moruk görmeden kafandan uydurduğuna göre sen böylesin
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Ağlama cınım uzaaa AĞLAMA UZAAAA 1.70 i geçmeden benimle konuşma
- +1 yıl
Aç ağzını havaya
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa geçtin mi 1.70 i
- +1 yıl
açtın mi ağzını havaya dayı
- +1 yıl
Ac ağzını havaya kemik ekmek atayım
- +1 yıl
Birde gizlenmiş neyseki herkes senin baget necmi olduğunu biliyor:Ddd
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa velet 1.70 geçmeden konuşma demedim mi ben sana. Sana ceza akşam 11 de yurduna dön.
- +1 yıl
Aç ağzını havaya dayı
- +1 yıl
Para vereyim sana
- +1 yıl
160 dayı kimse bakmadı mi yüzüne:((
- +1 yıl
160 boyunla böcek gibisin ezmek lazim seni
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Olmaz cucuğum son yurt paran döner alırsın
- +1 yıl
Birde konuşmayı başarabilse baget necmi amca :De sahte sahte gülsün ne aq😂😂
- +1 yıl
Aaaaaa duyun arkadaşlar baget necmi amca istek atıp özelden yazacak burada ezik beta ben hediye almam şov yapıyor özelde yalvar yakar konuşacak 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa oğlum tamam laa sakin ol 2 dk da kudurdun sal beni. d
- +1 yıl
İhtiyar yaşını 26 yazmış esasen 35 yaşında yakışıyor mu kalas odun kütük moruk amca
- +1 yıl
Aç ağzını havaya be amca
- +1 yıl
Gariban yetişemiyor ev masraflarına öyle desene parası olana karışma. d
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Çingene denk geldik iyi mi arkadaş. d Kudurdu da kudurdu durmaz şimdi
- +1 yıl
Dön aynaya bak be moruk gariban hayatı yaşıyorsun birde biriyle ilişki yaşayacakmış ayranı yok içmeye tahtiravalliyle gider sçmaya:Dd
- +1 yıl
Sil kapat hesabı çek git burdan ihtiyar bir daha da kendini genç gösterme tanrı bilir çirkin göbekli 160 boyun vardır
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Tamam hadi şimdi sg
- +1 yıl
Koyimde tur at aq morugu
- +1 yıl
@Alissssaaaaa kızım s i ktir git almayayım ayağımın altına seni yılıştın iyice görmezden geldim bokunu çıkarma.
Cevap sahibi+1 yıl@Alissssaaaaa Böhöhö möhöh hadi sg aq bu kadar zırlama oğlum hadi yol al
- +1 yıl
35lik öküz yalnızlıktan buraya sarmış karı kız yüzüne bakmıyordur beş kuruş parası yok millete alma diye nasihat veriyor
- +1 yıl
Kız sahte sahte gülsün mu diyor engelli aq sahte sahte gülsün ne qskqijsdjsjsj
- +1 yıl
@Yalnız_kurt_ iki hesapla gelmiş aq malı dur şikayet ediyorum hesabın kapansın ahahahha
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şeye dikkat etme. Kendin ol. Hediye biraz saçma olur ama iletişimde kitap şarkı çiçek her hangi bir konuda paylaşım konuşma olduysa onemsedigini belirten bir şey de güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kibar ve samimi ol. Bir çiçek güzel bir jest olur. Kendini fazla sıkma. Gergin olursan karşı tarafa hissettirirsin ve bu inu da tedirgin ede bilir.
00 YorumlaGiyimine ve bakımına dikkat et. konuşmana özen göster onu dikkatle dinle bazen hayaller kur onunla birlikte
Hediye almanı tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sürede tanıştınız ve nerede yaşıyorsunuz ikiniz bilmiyoruz ki ona göre Cafe vb öneririz. Doğal davranın bizlere de haber vermeyi unutmayın merak ederiz biz 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılkız benden ayrılmak istediği için buluşmuş.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki minik bi buket olabilir, sessiz sessiz oturma sohbet açmaya çalış ama saçmalama dan hahhah
14 Yorumla- +1 yıl
buket vs sakın alma ilk buluşmada kız sahte sahte gülsün mü. bir buluşun bakın bir birinizi beğeniyo musunuz. Sahte şeylerden uzak dur
Cevap sahibi+1 yılKardeşim herkesin kendi fikri bende fikrimi belirttim
- +1 yıl
Belirtme kötü fikir hiç ilk buluşmaya gitmemişsin
Cevap sahibi+1 yılBuluşmaya gittim ve gelen boş boş geldi minik bi buket ya da parası yoksa 1 gül bile alabilirdi mutlu olurdum. Belki karşısındakide mutlu olur diye dedim sen niye üstüne alındın belliki sende birine yapmısın ama bişeyler olmuş acısını burada benden çıkarmaya çalışıyosun uğraşamam seninle ve zihniyetinin ayrıca bir sürü kız da aynı şeyi yazmıs hediye diye neden sadece bana çatıyosun hadi bay
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Masaya nasıl davranıyor garsonlara nasıl davranıyor kalkarken masaya hemen eşken topluyor mu
00 Yorumla
+1 yılBaşka erkeklere bakıyor mu, seni dinliyor mu, buluşmadan önce anlattığı şeyleri yapıyor mu
00 YorumlaKlişe olacak ama çiçek alırsan daha güzel başlarsınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğzın kokmasın birde hareketlerine yanında dikkat et
01 Yorumla- +1 yıl
boş ver üzüldüğün şeye bak.. Gidene yol göstereceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafe de oturup çay içebilirsiniz ya da kütüphaneye gidebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİyice tanımaya çalış, göz teması önemli, can kulağıyla dinle vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHediye alma ilk bulusma icin
Olurda 2. Kez buluşursanda bir cicek al sade bir cicek.
Duruma gore 3. Bulusma olursa basit bir hediye alirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Ciddi ve olgun davran. Çocuk çocuk hareketler yapma. Kılık kıyafetine özen göster
00 YorumlaGran tuvalet ol etkileyici giriş yap konuları yaz avuç içine
00 YorumlaPara puldan bahsetmeyinde.
00 YorumlaBirtane ajanda al kesinikle, bana biri alinca cok seviniyorum kendim aliyorum ama genelde 😂
20 Yorumla
+1 yılGiyimine kokuna bakımına tırnaklarına özellikle herseye dikkat et dış görünüm çok önemli dişlerini kontrol et mesela çirkin olsada bakımlı giyinmeyi bilen konuşmayı bilen güzel kokan erkekler 1-0 öndedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel şık giyin gömlek vs gibi boğazlı kazak gibi çok yakın davranma ve bakım yap
16 Yorumla- +1 yıl
Hmm demek öyle
Cevap sahibi+1 yılİvit
- +1 yıl
Gömlek ve boğazlı kazak not alındı teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederimmm
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm...
- +1 yıl
Keşbiş olsun
+1 yılHehhh işte tamda istediğim sorun
İlk buluşmada tatlılıklar yapınnn şirinlikler
Muhabbeti bitirmeyin
Güldürün kendinizden bahsedin ve yakınlaşın12 Yorumla- +1 yıl
Peki o esnada siz napiyorsunuz
- +1 yıl
Aynı şeyleri karşılıklı her şey erkek ilk adımı atarsa devamı geliyor zaten
+1 yılne hediyesi kardeşim kahve ısmarla kafi abartmasakin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInşallah karsindaki de senin gibi guzel düşüncelere sahip birisi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın hediye alma bir de güzel giyin ilk buluşma maks 1 saati geçmesin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHediye alda cepte ol
Cevap sahibi+1 yılAfferim
Kendin gibi davran kaba sapık olma bakımı ol güzel kok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence çok abartma ama değer verdiğini belli et
20 Yorumla
+1 yılYavaş gel bro ilk buluşmada ne hediyesi
10 Yorumla
+1 yılSakın hediye felan alma
10 Yorumla
+1 yılÇiçek olabilir giyimine ve bakışlarına dikkat et yapmacık mı gülüyor gerçek mi anlamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılhediye ilk buluşmadan olmaz bence çok saçma adı üstünde ilk özenli ol
00 Yorumla
+1 yılBir gül alabilirsin eğer hoşlanıyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum tabi niye hoşlanmıyım :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız seni beğenecek mi acaba. Genelde fos çıkıyor erkekler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun kanka yapıcak bir şey yok önündeki maçlara bakacan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHediye abes olur ilk buluşmada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHediye alma cool takıl ama ilgili ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHediyeye gerek yok olduğun gibi görün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Hediyelik bi durum Yok doğal ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHediye yerine çiçek alabilirsin ya da 1 tane gül daha romantik ve sevgi dolu olur
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat