Erkek arkadaşım beni sattı?

Erkek arkadaşımı mahalleden daha önce görüyordum duyuyordum ve hoslaniyodum ama gidip hiç acilmadim herkes hakkında serseri kendini bilmez vs şeyler söylüyordu ve uzak duruyordum ondan bir akşam evime doğru giderken 2 3 genc arabadan laf atmışlardi sesi birden duyunca çok korkmustum elimdeki poşetler yere düşmüştü ilk defa o gün geldi ve yardım etti bana benimle konuşmak istediğini söyledi bende Hayır diyemedim ertesi gün için bir cafe de oturma planı yaptık. Neyse cafe de iken çok güzel konuşuyordu sasiriyordum hem arkasindan denilenler hiç alakası yoktu sanki. Gel zaman git zaman daha çok görüşmeye başladık artık flört eder gibi olduk. 8. Ay bitmek üzereydi beni evine çağırdı bende gittim evde kız kardeşi de vardı hepimiz yemek yedik sonra sofrayı topladık filan markette Soda almaya gitti sevgilim ve sabah kalktığımda yanımda başka bir adam yatiyordu dünya başıma yıkılmisti sanki okadar çok garip duygu ki anlatamam ben kendi kendime kötü niyeti olsa kardesk evde bizimle olmaz derken beni bir olmuş satmışlardi ve video almışlardı o gün hayatım bitmişti. Kızlar özellikle size söylüyorum benim düştüğüm hataya düşmeyin insanlar okadar kötü olmuş ki anlamiyosunuz ve kimseye güvenmeyin tamam mı?
Erkek arkadaşım beni sattı?