''bazı ilişkilere arkadaşlık az gelir, aşksa çok fazla''
Evet arkadaşlar bu sözü benim için açabilirmisiniz.
Kızlar cevap verirse sevinirim :)
Evet arkadaşlar bu sözü benim için açabilirmisiniz.
Kızlar cevap verirse sevinirim :)
Bazi insanlar ile daha fazla sey paylasmak gelir insanin icinden...
Bir arkadas ile paylasilanlardan öte...Cünkü garip bir hisstir.Isin icine ask girse,bu cok fazla gelir,
zira o agirligi,o duyguyu herkes herkes ile yasayamaz.Öyle ki...Ask alip götürebilir bu güzel hissi,samimiyeti.Yerine yep yeni seyler getirir ama sizin istediginiz bu degildir.
Bu yüzden bazi insanlari cok sevseniz de,cok baglansaniz da,vazgecmek zorunda kalirsiniz.
Sebebi tam olarak budur:
Ne arkadas kalabilirsiniz,ne de sevgili olabilirsiniz.
O sadece hep kalbinizin bir kösesinde yasar...Orada kalir.
Şöyle bir gerçekte var ki, bu sözü söyleyen kişi ile biz hiç bir zaman bahsettiğin türden arkadaş olamadık. Kaldı ki bunu kendiside söyledi. Diğer arkadaşlar gelip sarılıp öperdi sen sadece naptın derdin demişti. Biz sadece iyi vakit geçiren iki kişiydik aslında. Ne ben ona acımı sevincimi anlattım ne de o bana anlattı. Ben sadece güzel bir şeyi bekledim. O günlerde geldi. Şu an ben yanındayım onun. Ki emin de o da benim yanımda ve benim istediklerimi istiyor. Zaman sadece sanırım...
@Mahfi,ikinci satirdaki yorumun sayin soran icindi,sizin icin degil.Kusura bakmayiniz.
Ben size sadece cogunlukla oldugu konusunda hemfikir oldugumu belirtmek istedim.
Rica ederim soran.Bazen insanlar sadece söylerler.Cok da derin anlami olmayabilir.Kafaniza cok fazla takip da yanlis düsünce ve davranislarda bulunmayin bence.
Zamana göre,karsinizdaki insanin tutumuna,davranislarina göre siz elbetteki dogru bir yol belirleyeceksinizdir kendinize.
kızın gönlü yok gibi :) bunu kibarca dillendrmş sanırım
iin özeti bu yani
Kızların ilişkilere dair en çok sahip olduğu fikir bu bence. Sevgili olmak için tanımak istiyorlar. Bunu da arkadaş kalarak yapmak istiyorlar. Oysa ilerde olacaksa ki çoğunlukla olmuyor ilişkilerine de arkadaşlık kavramına da çok zarar veriyorlar. Başta abartısız ve çok önemli belli başlı kriterli olacak. Onu taşıyanı buldular mı ya nasip diyecekler.
Bence de kardeşim.
İlk görüşte arkadaşlığa pek önem vermeden sevgili aşamasına geçmek te olabilir,
Sevgililik durumunda birbirinize bakış açınız da olabilir.Bilemedim tam olarak
Cevap
1Cevap
Ne arkadaşız ne de sevgili.. Kisaca flörtüz yani :)
Bir hıyar bana yazmıştı bunu bende merak etmiştim.. Direk söyle kemeküme oynama varoş çocuğu ayakları resmen ıykk
Bu ilişki arkadaşlıktan öte ama aşk değil. bu kdar diyor yani daha yol var
Ne emmeye gelirim , nede gömmeye demek istemiş.
Arkadaşlık ile aşk arasında bir yerdesiniz
bu is olmazin felsefik ve kibar hali
açık zaten yeterince
Kararsız kalmış gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar