Doğru ve yanlış tüm kavramların ötesinde bir yer var. Seninle orada buluşacağım..
Ne anlama geliyor sizce? Bunu söyleyen biri ne demek istemiştir
Ne anlama geliyor sizce? Bunu söyleyen biri ne demek istemiştir
doğru ve yanlış kavramları kişiden kişiye farklı yorumlanabilir, aynı şekilde kabul edilmeyebilir, yani duruma göre değişir. değişmeyene ise gerçek denir. bu durumda kendisi yalan olan dünyadaki kavramların dışında bir yerden bahsediyor; sonsuzluk. bu da demek oluyor ki sonsuza dek seninle olmak istiyor, muhtemelen cennette sonsuza dek seninle olmayı ümit ediyor
Çok güzel demişsin :) Teşekkür ederim
rica ederim. inşallah gönlünüze göre olur ;)
İnşallah sizin de :)
İki anlamlı bir cümle. Doğru ya da yanlış kavramların ötesi gerçekliktir. Seninle sadece gerçeklerin olduğu yerde buluşmak istediğini de söylemiş olabilir. aynı zamanda doğru ya da yanlışın değeri aşkta geçerli değildir. Aşk da buluşma anlamı da var...
Ben teşekkür ederim :)
Ne dogrunun dogru nede yanlisin yanlis oldugu biryerde yanlizca ikimizin olacagi bir ütopyada bulusacagiz demek istemis yani güzel söz ama
Teşekkür ederim :)
Cevap
4Cevap
Bıldırki hurmalar gtünü tırmalar... ben bunu anladım hacı
Olabilir :D
Seni diyo ölünce gidilen (uzanan toprak..) bu yaşamdan çok başka (doğru ve yanlış kavramlarının ötesinde.. doğru ve yanlışın olmadığı) bir yerde bekleyeceğim. Söz çok basit net ama manâ derin. Sitem de var. Bu söz ölümsüz aşk.
Ahirette mi demek istemiş 😇
Benim de aklıma o gelmişti aslında :) öyle demek istiyosa hemen ölebilirim :D
Yok daha neler
yapacak bişey kalmıyor bazen :)
Tamam o zaman
tamam :D
Doğru ve yanlış kavramlarin ötesindeki yer ölümden sonraki yaşamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar