Ailemden gizli sevgilimle 2 günlük kafa dinlemek istiyorum ama?

Ben üniversitede okuyorum ailemin yanında yaşıyorum. Ailem erkek arkadaşımı tanıyor erkek arkadaşımın aileside beni tanıyor. Babam dahi tanıştı erkek arkadaşımla. Kafa dinlemek, derslerin yoğunluğundan, şehrin kalabalığından kurtulmak istiyoruz ikimizde bunaldık, sıkıldık. Okulda 2 günlüğüne eskişehir gezisi var kalmalı, biz onun yerine 2 gün antalyada kafa dinlemek istiyoruz sahilde oturmak, gezmek. Sapık sapık şeyler düşünmeyin sapık insan olsak her yerde sapık oluruz şehir değiştirmeye gerek kalmaz. Abaza düşünlerinizi içinizde yaşayın yani. Ailemden gizli iş yapan, yalan söyleyen bir insan değilim. Hatta geziye erkek arkadaşımla gideceğimi dahi biliyorlar ve izin verdiler ama başbaşa izin vermezler kız ailesi sonuçta o kadar milenyum değiller. İçim huzursuz ailemden gizli saklı şeyler yapmayı asla sevmedim sevmemde ama kafa dinlemeye ve o 2 günü yaşamaya çok ihtiyacım var, çok istiyprum. Ama yakalanma ihtimali ailemin güvenini sarsma düşüncesi beni çok korkutuyor insalarda çok huzursuz ettiler beni. Akıl fikir değil dost tavsiyesi farklı insan düşünleri istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Ailemden gizli sevgilimle 2 günlük kafa dinlemek istiyorum ama?