Belki bu sayede eşim de kendine gelir evliliği kurtarma yoluna girer mi az mı bilmiyorum ne olacak böyle bilmiyorum
3 ay
Cevap
22Cevap
Her gün aynı şeyleri soruyon he, boşan sen de kurtul biz de kurtulak artık.
Sen bi git ailenin yanına az kafanı toparla gözünü seveyim
Millet bulur başına bela olur biz bulamadık bulan da değerinizi bilmiyor aw
Konu tam olarak ne merak ettim
Çözüm bu olmaz. Konuşarak çözülmeyen problemler ayrı kalınca hiç çözülmez
Geçmiş olsun. 3. Kişileri ilişkinize dahil etmeyin. Tatilinizi yapın kafanızı dinleyin.
İyi tatiller 🍀
Bence iyi bir fikir
Seninde hem fiziksel hemde mental olarak dinlenmeye ihtiyacın var gibi?
Eşin bu güzelliği nasıl ihmal ediyor anlamıyorum
Kaç zamandır sorun yaşıyorsun halen geçmiş anılara bakıp şuanı kötü hissederek geçiriyorsun.
Alev Senin kocan kendine gelmez Sen ne yaparsan yap
Alev daha önce konuştuk biz seninle
Biliyorum kafanın dalgın olmasını ben sana arkadaş olalım normal sohbet edelim dedim Sen geçen de sen hiç bakmadın bile bana da
Ben daha önce yaşadığım için seninle yaşadıklarını biliyorum ben
Yani ben evlendim ayrıldığım için seninle yaşadığını biliyorum
Unutursun niye unutmayacaksın zaten eve Sen bakıyorsun her şeye sen koşturuyorsun o evde karpuz kabuğu gibi yatıyor
Aile apartmanıı’nda yerleri var bekar evi bunun dağınık pis boya badana lazım parke lazım doğru düzgün bir hayat olması için çalışmıyo iş arayışına hiç girmiyor iş arasına girse vallahi diyeceğim en azından bari koşturuyor bir şeyler yapmaya uğraşıyor o da yok gözü bana dikmiş ki ben Ramazan’dan sonra benim işler açılırsa alemde ben çalışayım evi ben o hale getireyim toparlayım temizleyeyim ama benim canım nereye kadar o evi ben nasıl halledeyim nasıl yapayım ha ben nereye kadar koşturup çabalayım bir de üstüne dünyanın hakaretini küfürünüyor anama babama çoluk çocuğuma küfür ediyor akşamına da hiç olmamış gibi bana diyor ki bir tane sigara parası bana atar mısın diyor
Tam bir namussuz başka bir şey değil Kusura bakma yani Kocan da olsa böyle kişiye bu laf denir
Evet öyle
Bencede etrafını biraz izle kom kımle kım nerde görürsün
Benim işlerim Ramazan’da yok bitik ben Ramazan’da bile normal iş arıyorken dedim en azından kırayı hallet kırayı halledemedik bir işe girip çalışamadı ben normalde ayrı çalışıyorum Ramazan’da ayrı çalışıyorum bir türlü baş edemedim ne düzen kurabildi kendi evine tadilat tamirat yapabildi benim evde bekar evimde kalıyoruz yeri geldim ailemde çalışmaya devam ettim geri geldi normal hayatta çalışmaya devam ettim yani bir türlü hep ben mücadele ettim adam hiç mücadele etmedi oturduğu yerden maaşını aldı elinde kumandayla yarısını içti yarısını ne yaptı bilmiyorum artık yoruldum yani
Ya ben buna güvendim solistlik yapıyordum solistlikten vazgeçtim evimin kadını olayım normal işe geçeyim dedim normal işe de geçtim bana sahip çıkmadı onun yüzünden hastalandım çocuğumu aldırmak zorunda kaldım gene baş edemedim geri tekrar aileme geri döndüm ve halen de evde oturuyor benle gelir kaynağı sağlamaya çalışıyor bir evini bile tamiratını düzeltemedi gidip bir işe girip çalışamadı yani
Ailesiniz
Aranıza ilişkinize kimseyi sokmayın anne babanızı bile
Ben kimseyi arama sokmuyorum
Kendi ilişkimin sorununu hep kendi aklımla çözerim
Tavsiye edebilirim hanımefendi
Sizin kararınız hanımefendi
Bana da bir Maldivler tatili iyi gelecek
hakkınızda hayırlısı olsun
Değişmeyecek olan değişmez
Sorunlar nedir aranızda
Emekli maaşına güvenip çalışmıyor bekar evi tadilat tamirat istiyor yapmıyor ben pavyonda çalışıyorum yeri geliyor Ramazan’da işimiz yok normal işe gidip çalışıyorum normal işte çalıştım yetemedim geri pavyona düştüm evlilik hayatımda yani bir türlü bir çekidüzen veremedim bu adama akşama kadar koltuğun üzerinde oturmuş elinde kumandayla televizyon izliyor ne bir düzene sokabildi hayatımızı ne kalkıp çalışıp bana bir destek oldu ne bana sahip çıkabildi ne namusuma sahip çıkabildi
Yaşlar kaç
Benim 35 olacak onunki 52 olacak
Siz evli misiniz
Yoksa aynı evde mi yaşıyorsunuz
Evliyiz biz resmı nıkahlı evlıyz biz
Kaç yıllık Evlisiniz
O yaştaki adamla neden evlendin
Birazcık ayrı kalmak iyidir
Kesinlikle. genel sorun nedri? Sorumsuzluk mu
Yuh yani! Böyle birisiyle halen evli kalman! Senin namusunla ilgili konu nedir?
En azından denemek lazım
Gönlünüzce olsun
aynen kafa dinleemk iyi olur
Evlilik zormu kolay mı ablaa
Evine yuvasına sahip çıkmayan emekli maaşına güvenen biri bu zamana kadar eve 0,05 TL faydası olmadı yeri geldi maaşıyla komple içti ailem yaptı yeri geldi maaşından 5 TL 10 TL benim önüme attı ona güvendim evlendim normalde ben ailemde solistlik yapıyorum solıstlıgu bıraktım namusumla normale işe girdim baş edemedim ödemelerden Şundan bundan baş edemedim sonra yeni âleme geçmeye mecbur kaldım orada da götü iyice bana dayadı çalışmadı etmedi eski bekar evi var onu tamiratını yapmadı bana bir düzen kurmadan evimin kirasını vermedi her şekilde ben koştum ben çabaladım ben ettim şimdi de aşağıdaki bekar evi popon bana dayanmış ki ben tamiratını tadilatını yapayım ki beyefendi gelsin otursun dağıt hatta işine geldiği zaman ben çok iyiyim işine gelmediği zaman bana ana avrat küfür ediyor namusuna sahip çıkmıyor
Yani bu adam düzelir mi düzelmez ailemin yanına gitmek bu akıllanır mı akıllanmaz bak cepte 0,05 TL parası yok sabah altıda bana ana avrat küfür etti akşamına da bana diyor ki bir paket sigara ver diyor benim param yok diyor giderken de cebine para koydum ben ne yapayım artık yani bilmiyorum
Aile sorunu nedir ki
Ailen nerde yasiyor köydemi
Bence gitme ailenin yanına eve karı atabilir
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz
Oo hala mı :)
Çocuk var mı
Eşim emekli maaşına güvenip çalışmıyor bana bir desteği yok ben solistlik işi yapıyordum mekanlarda evlendim o işi bıraktım normal işe döndüm geçemedim kiradayız ondan sonra geri ben eski solistik işime döndüm eşimin eskideki bekar evi vardı ailesi beni istemiyor diye oraya geçemedik şimdi ailesi diyor ki gelin geçelim geçin oturun o ev biraz masraf istiyor boya badana işte şu bu falan onu da yapmıyor ben Ramazan’da işim yok Ramazan’dan sonra benim iş açılıyor ben Ramazan’da ek iş yapıyorum sonra tekrar solistliğe dönüyorum yani her şekilde ben koşturuyorum anladın mı eşimin bana bir desteği yok daha halen de bana bakıyor ki ben aşağıdaki evi tadilat falan yapayım da geçelim oturalım diye ama ben ne yapayım ne edeyim yani şaşırdım kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenin yanına gitme isteğin bana yorgun ve kırgın olduğunu hissettirdi 💛 Bazen insanın güvende hissettiği bir yerde nefes alması gerçekten iyi gelir 🌿 Biraz uzaklaşmak hem sana hem eşine düşünme alanı açabilir. Fakat bunu bir gözdağı ya da mesaj verme yolu olarak değil kendi ruhunu toparlama niyetiyle yapmanı isterim ✨ Sen sakinleştiğinde daha net kararlar alırsın. Evlilik iki kişilik ama önce senin iyi olman önemli. İçine dön ve neye ihtiyacın olduğunu dürüstçe sor kendine 🤍