Her gün onlarca aşk sorusu dönüyor ama sitenin yarısından fazlası tek başına. Nasıl birini arıyorsunuz ki bulamadınız? :D
Bu da şarkınız;
#KurtHugoSchneider <3
#aeternitas
Bu da şarkınız;
#KurtHugoSchneider <3
#aeternitas
Ben kendi qdimq konusqyim kimseyi aradığım yok bu siteyede bir arayış için girmiyorum sadece güzel şeyler paylaşmaya gayret ediyorum dow senduromuydu geçen hafta bunu bilen. var mı aranızda karı kız kızlarda çok afedersin erkeklerden aşağı kalır yqni yok peki sen nasıl bisinde nasıl birini ariyosin
onlar benı buluyor nasılsa
Şöyle eglenceli, sosyal, kültürlü, hafif kıskanç, tatliß bisi olsun 😄😄😄 Ama bana gelecek kisi eminim ki öküzün teki olur
@Ali332 yok bana öküz geliyor istisnasiz 😄😂
Eğlence tamam sosyal tamam kültürlü zor hafif kıskanç imkansız tatlıß bisi kolay analizini ben yaptım artık hala isteyip istemediğini kendine sorabilirsin 😂😂😂
İnsan olsun yeter, bunun yanında Beşiktaşlı olup, kitap okursa harika olur.:)
Şarkıyı dinlemeye geldim, görüşürüüz.^^
Cevap
41Cevap
Benim aradığım kız zarif olmalı öncelikle bir sanat dalıyla uğraşmalı elleri boyalı olmalı yağlı boya pastel. Uzun olmalı gözlerinin içi gülmeli. Sevilmeyi hak etmeli. Daha fazlası yerine elindekiyle mutlu olmalı. Birde ahlaklı olacak öyle namus bacak arasında değildir diyen bir tip olmucak. Bu kızı bulduğum gün nikah masasına oturur beklerim.
Aha da böylesini...
www.kizlarsoruyor.com/.../q6533256-miranda-kerr-kivaminda-tarhana-corbasi-pisirmesini-bilen-gariyi
Benim karakterim ile birebir örtüşebilecek karaktere sahip olan birini arıyorum.
Benim dikime gidecek, benim satastigim gibi savaşacak ama bu ikisi tabi flört olarak olcak... Kırıcılığa kadar gitmicek. Bana söz geçirebilen ve git dediğimde sırf o gitmek istemiyor diye beni bırakmayacak biri. Kısaca tatlı bir kalbi olan biri
Selam Antenli Teras,
Ben nasıl birisini arıyorum?
1- Güzel ahlaklı
2- Güzel yüzlü
Çok şey değil la vallahi. Ama işte bulması zor
Güzel diyorsun, "kahpe" çıkıyor. Ahlaklı diyorsun yüzüne gözü içine sinmiyor
Pis bir iş
Arayan bulmaz...
Arayan kişi karşında ki kişide kusur arar (kendisi fark etmese bile)...
Bırakın kendinizi. Salı verin bu işi bakın göreceksiniz. Size hitap eden kişiyi...
Ben aramayı da bıraktım. Bulduğumda ilişkiye girmeyi de...
Yemek yemeyi sevmeli sonra çayı ama en çok beni, şiiri sevmeli, kitapları mesela, kır papatyalarını sevmeli ses tonu güzel olmalı ki sesinde adımı her duyduğumda nefesim kesilmeli.
centilmen-sadik-dengeli-umursayan-guvenen-cok az kıskanç-takintisiz-cocuklari seven - çalışmayı seven - güçlü - kuvvetli birini arıyorum bu kadarcik 🙈
Bence kendimizi bulamadık ki ne istediğimizi bilelim. O yüzden herkes yalnız
Benimde merak ettiğim bir konu deli arıyorum sanırım. İt iti ısırmaz derler bal gibi geçiniriz.
Insan olsun yeter nefes alsınla karıştırmayın sakın insan diyorum insan
Aramıyorum ki bulayım. Hayatının aşkını bekleyen gruptanım ben :D
Kız şöyle endamlı olsun, beyaz tenli :) duygusal, erkeğine hükmetmeye çalışan tiplerden olmayacak :) yatakta da ateşli olursa tamamdır (Akrep ;) )
Herkes giren çıkan aratmasın diye bir yedek peşinde ablası.
sorun kriterlerimiz değil begenilmememiz kaybeden olmamiz
Dürüst, güvenilir, zeki, ahlaki değerlere önem veren, kültürlü birini ama böyle birisi yok 😐
İatediğin özellikleri söyleyip "böyle birisi yok" diyerek bekarlığını mı ilan ettin? 😂
bunlar kimsede olmamis ve olmayanlari ariyo burdan sesleniyorum nah bulurusunuz bu kafayla bakin bakalim kafasi disi var mı ;)
Pembişlerin cevaplarına baktım hiçbiri para dememiş. Bu ara fakirler mi revaşta yoksa alayı yalancı mı bilemedim
Hareket etsin, canlı olsun, iki eli iki ayağı olsun, ya da boşver ya nefes alsın yeterli 😂😂😂
Beni kaybetmekten korkacak biriyle tanışmak istiyorum…
Aramakla bulunsaydı google, yahoo ile evlenirdi...
Çiköfteme marul olsun
Aramıyorum kontörüm yok dedim ya
Teveccühünüz efenim ahshj
buldukda o bizi hala bulamadi
güven , sadakat , yalansız
Namuslu edepli huyu huyuma merhametli çok şey mi?
Numarasını çevirip arıyorum telefondan.
Sevginin anlamını ve değerini bilecek biri
aradığımı buldum çok şükür abicim..
Aramıyorum ki bulayım
Nasip olduğu zaman kriterin önemi yok
Aramiyorum aska inanmiyorum bile
Sevsin yeter fazla bısey ıstemem
Hem sevilcek gitmicek hem sevişicek doymucak
Buldum 😬🤗
Oo, hayırlı olsun :D
85b ince bel sıkı kalça.
Efendi ağırbaşlı sadık komik eğlenceli