Güncellemeler
1 yıl
Yorumlardaki kişilerin vasatlığı şaşırtmadı. Bu gibiler asla mutlu edemez mutlu olmasını da bilmez çünkü içten içe kadını nasıl yeriyorlar. Cıkcıklayıp ayıpladıklatı kişilere sadece iki adım uzaktalar.
Öldürmeyen ve süründürmeyen mesela biri mümkünse...
Çok sıkıyor beni şu kadın cinayetleri...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aramıyorum kimseyi
Yav abartmayın 80 milyonluk ülke bazı olaylar oluyor diye bütün erkekleri niye aynı kefeye koyuyorsunuz gidiyo kizlar nerde serseri belalı tıp var peşinden koşuyor sonra bir şey olunca bütün erkeklerzan altında kaliyor
Bütün erkekleri aynı kefeye koymuyorum
Erkek adam kadınla tartışmaz bile 🙂 erkekliği yanlış anlamişlar 🙂
Aynı benim gibi onun da kötü bir alışkanlığı olmaması (sigara, alkol, dövme, piercing, dekolte, küfür, zina), benden genç olması, benden kısa olması ve karşılıklı olarak hoşlantı olması.
Bu devirde herkesle konuşulmaz buluşulmaz akıl sağlığı yerinde değil insanların
kendisine saygısı olan
ne istediğini ne istemediğini net bilen..
birisi mesala
Ben buldum bir yıldır sesi çıkmıyor çıkarsa bildiririm👍🏿🔪😝
o hayvanlara bayılan hemcinslerin var
Boş yapmaawq
asıl dolu olan bu. hatta bizzat gerçeğin ta kendisi
Kötü olmak için bahanen sadece
ben asla kötü olmadım. bir kadına fiske bile vurmadım. istenmediğim yerde asla durmadım. kimseye yapışmadım kimseyele yaşadıklarımı asla ifşa etmedim. bu mu kötülük ?
Böyle birini kimse sevmez zaten
aman sevmeyin siz gidin kafa kesen yaratıklara yapışın.
Semih çelik yakışıklı mı? ↗
Al bak dediklerimin kanıtı
Bikaç kişiyi genele yayacak kadar kaçık mısın? Sus bence.
Ulan sen tüm erkekleri potansiyel katil sapık ilan ederken sorun yok. Biz kadınları genelleyince mi sorun
Sorumda nerede geneliniz böyle demişim iyi oku. Ondan sonra bi zahmet anla. Sonra yazarsan yazarsın .
Evet demedin ama onu demeye getirdin. Hadi tamam diyelim o konuda ben haksızım.
O hayvanlara bayıla hemcinslerin var deyince bana boş yapma dedin al ben de sana kanıtını attım. Bunların ölmesi erkeklerin suçu değil kendi suçları anlayın artık bunu.
Yok artık yuh yani... Kendi suçları diyorsun bide. Çok tehlikelisin seninle tartışmam.
Ulan mal mısın sen yaaa. Cidden sende birazcık betin varsa ben de adam değilim. Gerçekten algı kapasiten yerlerde.
Sus
Sen ne için arıyorsun sevişmek için mi evlilik için mi
Sokacam artık seksinize of
😃😁sex icin ariyon anladım
Al işte kapasite de bu kadar sende
bu aralar erkeklerden uzak durun
Dış görünüş yanıltıcıdır maalesef bu son olaylarda can sıkıcı... Sınırlı olmak gerek
Aramiyorum bıraktım
Hiç birini