Ben çok isterdim. Bir erkeğin gırtlağına bıçağı dayıyorsun ama kuzu kuzu duruyor çünkü sana güveni tam. Veya saçını kesiyorsun, kötü de kessen sen güveniyorsan sorun görmüyor bunda. Bu aşk değil de nedir?
Sevgilisinin saç sakal tıraşını yapan kadınlar var. Böyle bir ilişki ister miydiniz?
ben her şeyi beraber yapacağım bir eş isterim karşıma geçip "karşında bir kadın var ona göre davran" demeyecek çocuk ruhunu hiç terk etmeyecek yaşına göre davran saçmalığına inanmayacak elalem ne der kaygısından çok biz ne istiyoruz diyebilecek şu hayata bir defa gelme şansının bulunduğunu idrak eden bir eş istiyorum o yüzden zaten hala bekarım.
esimin saclarini düzeltiyorum, kendisi istemisti makineyle düzeltmemi, basta yapamam dedim, sana güveniyorum yaparsin diyip ikna etmisti, kolaymis, ama trasini kendi yapar sekil falan yapiyo, ben bozarim simdi en iyisi ona dokunmamak :)
Kesinlikle isterdim çok şirin geliyor.. karşımdaki erkeğin bakımıyla uğraşmak veya ilgilenmek ve seks dışında birsey olupta bu sebeple olan bakışmalar.. çok hoş
O zaman erkekler berberiylede mi aşk yaşıyor ne kadar saçma, istemem böyle bir ilişki birbirimizin kılını tugunu kesmiyoz ama gayet uzun ve güven dolu bir ilişkim var böyle saçma şeylere gerek yok
Tam bu aşk kırıntısıdır fakat gerçek aşklar gerek tutku gerek güven olsun bir gördüğünde değil her gördüğünde seversin onu yıllar geçsede her zaman daha çok seversin mutlu olursun sonsuz aşk budur.
Bunlar çok Ağır Roman sahneler, yeni nesli bozar. Bizim zamanımızda vardı, güvendik hatunlarımıza kimisi saçımızı sakalımızı, kimisi hayallerimizi kesip attı. Güzel günlerdi.
En İyi Cevaplar