Ben çok isterdim. Bir erkeğin gırtlağına bıçağı dayıyorsun ama kuzu kuzu duruyor çünkü sana güveni tam. Veya saçını kesiyorsun, kötü de kessen sen güveniyorsan sorun görmüyor bunda. Bu aşk değil de nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ben her şeyi beraber yapacağım bir eş isterim karşıma geçip "karşında bir kadın var ona göre davran" demeyecek çocuk ruhunu hiç terk etmeyecek yaşına göre davran saçmalığına inanmayacak elalem ne der kaygısından çok biz ne istiyoruz diyebilecek şu hayata bir defa gelme şansının bulunduğunu idrak eden bir eş istiyorum o yüzden zaten hala bekarım.
Öncelikle böyle şeyler gerçekte yok, ikincisi traş jelleri köpükten daha iyi, üçüncüsü, ana babama bile gırtlağımı emanet etmem.
@NiggaAde Odin Valhalla'ya 100 mbit sınırsız internet bağlatmış.
Akşam Heimdall ile Counter oynayacaz
esimin saclarini düzeltiyorum, kendisi istemisti makineyle düzeltmemi, basta yapamam dedim, sana güveniyorum yaparsin diyip ikna etmisti, kolaymis, ama trasini kendi yapar sekil falan yapiyo, ben bozarim simdi en iyisi ona dokunmamak :)
İstemem kendi tıraşını olabilecek yaşa gelmiş yani :D
Cevap
165Cevap
Sakal kesmem ben kıyamam, çok seviyorum sakalları. 😄
isterdim😄
media.riffsy.com/.../raw
Kesinlikle isterdim çok şirin geliyor.. karşımdaki erkeğin bakımıyla uğraşmak veya ilgilenmek ve seks dışında birsey olupta bu sebeple olan bakışmalar.. çok hoş
O zaman erkekler berberiylede mi aşk yaşıyor ne kadar saçma, istemem böyle bir ilişki birbirimizin kılını tugunu kesmiyoz ama gayet uzun ve güven dolu bir ilişkim var böyle saçma şeylere gerek yok
Tam bu aşk kırıntısıdır fakat gerçek aşklar gerek tutku gerek güven olsun bir gördüğünde değil her gördüğünde seversin onu yıllar geçsede her zaman daha çok seversin mutlu olursun sonsuz aşk budur.
ben zaten yapıyordum o da benim saçımı duzlestiriyordu mesela. kesinlikle çok güzel bir duygu önüne oturup saçımı duzlestirip tokayi takması 😍
İsterdim canım yaaa ,!! Ban teslim olması çok hos olurdu.. aklıma ağır roman filmi geldi.. Böyle bı sahne vardı
Bu da değişik bir fanteziymiş.
Kanlı bıçaklı fanteziler kapıda
Kes açkım, vur jileti, vur açkım
Hayal etmesi bile çok güzel sevdiğin kişinin sana güvenmesi onun küçük bir çocuk misali ürkek gözlerle sana bakmasıı muhteşem bir duygu :)
Aşk, emek, şefkat çoğu şeyi görüyorum burada.
Annem babamın saçlarını keser bende hayranlıkla izlerim onları allah bana da böyle bir evlilik nasip etsin diye düşünürüm
Gerek yok ben sakal tıraşımı ve saç tıraşımı kendim oluyorum :D
Sonra tersten keser yok efendim kıl dönmesi yok sivilce hiç uğraşılmaz :D
sakallarini tras ederim de saclarina kiyamam guzelce ogrenmem lazim sonra denerim kotu olmasin diye :D
Neden bu kadar acabalarla dolusun. Neden dilediğin gibi dokunmuyorsun bana! Tıpkı benim sana dokunduğum gibi?
Çohhh hoş olur,
O beni tıraş eder ben ona ağda yaparım,
Ağda yaparken yakarım, eritirim,
Kemiririm.!.
Bu erkekler için özel bir şey mi eski sevgilim benden bunu istemişti dalga geçmiştim 5 litan yok mu git kestir diye 🙈
Ense duzeltmesi yapabiliyorum elmacik kemikleri ustunede agdayi iyi yaparim gerisine karismam kaza cikabilir😁
İstemem, buna da karışmasın. Her şeye karışanları da hiç sevmem. Kendime de zaman ayırmalıyım, gitsin az öteye.
Bence kadın ve erkek kişisel bakımlarını bireysel yapmalı, yani katılmıyorum size
Benim hoşuma giderdi sonuçta onun değil miyim istediği gibi yapsın saçları makineyle bile kesmesine izin verirdim çılgınlık iyidir
İstemez kardeşim :)
Berber var, kuaför var. Onlar ne yiyecek :) herkes işini yapsın.
Evet gerçekten güveniyor demek ki. Eşimin ense tıraşını yapıyorum.
Bir erkeğin kendini özel hissetmesine sebep olacak durumdur.
Biz gay bir çiftiz ve birbirimizin göğüs kıllarını kendimiz kesiyoruz :)
sen erkegin şeyinide kökten kesersin korktum senden kadına kendini bırakırsan yandın valla asla yaptırtmam.
Bunlar çok Ağır Roman sahneler, yeni nesli bozar. Bizim zamanımızda vardı, güvendik hatunlarımıza kimisi saçımızı sakalımızı, kimisi hayallerimizi kesip attı. Güzel günlerdi.
cok tatli, ama kiz tembelse nolcak, kendi kasini almayiip adamin sakalini alicak he yavrum sen bekle
İsterim yeter ki ayaklarinida yikamasini istemesin 😅
Seve seve uzatiriz boynumuzu yeterki ona zul gelmedikten sonra..
bir manita bulayım da kafamı giyotine soksun be. bu ne yalnızlıktır laaan
Normalde istemem ama kendisi isterse de izin veririm :)
Kesinlikle hayır o kadarda degil ayaklarımı yıkayabilir ama tıraşı ben yaparım :D
vallh ben yapiyorum tras degilde tuh dokucuyle gogusunu almayi cok seviyorum :D
yaaa cok tatli ilerde bende boyle bir ilişki istiyorum
yeteneksiz birini sevemezmiyiz yani :) aşkla alakalı değil hemde sakalımı kesmem tamamen :)
Of be ne güzel valla kadında ilik gibi kadın maşallah 😂😂
Olabilir ama ben sakarim yüzünü falan keserim yanlışlıkla 😏😁
hayatta kestirmem bu saçma bir şey böyle fantezi olmaz olsun =D =D
eger bu ask ise butun musterilerim bana asik 😀😂 isimiz saka falan ama guzel olurdu 😉👍
çok şirin olabilir o benim saçlarımı tarar ben sakallarını keserim 😊😊
Kuaförümden memnunum arada dokunduruyor ama olacak o kadar hangimiz masumuz ki😕
Bir kere Yanlış yapsın bak bakalım kalıyormu bu duygu :)
Aşk diye bişeye pek inanmam
Oldu da biz mı yapmadık her konuda kendine güveniyorum 😏
yapmak isterse ve bunu kalpten yaptıktan sonra güzel bişey :)
Pamuk tarlasına cevirmeyecekse yüzümü neden olmasın ✌
:/ ilginç bir tarz ortaya çıkarırmış olabilir ellerimi yormam böylece
Abimin tıraşını ben yapıyorum zevkle onu da yaparım 😊
Saçımı ve sakalımı kesmeye teşebbüs edenin kafasını keserim. Uzatıyorum ikisini de.
Bana göre kim istemez ki! :) Karşılıklı güven herşeyin temelidir.
Ben isterdim ama çok sık olmamalı yani berber ne güne duruyor
vallaha sayet isterim ama girtlağa bicagi dayiyorsun kismi tekrar düşünmem icin fırsat oldu:-)
yapmadıkları bir bu kalmıştı zaten şimdi tam oldu...
ben kuaforde calistm. yurt disindaym erkek / bayan kuaforu bir oldugu icin yapabiliorum tras :D sevgilimede yapcam evlendgmzde 😍
İstemem sakallarima kimse fokunamaz kestirtttmemmm 😌✋️
Onedio'da yapmıslardı geçen, tatlı hoş sempatik bir durum bence, ben isterdim kesinlikle😏
ben buna karşıyım kuaförde bile sakal traşı olmuyom :D
etek traşı yaparsa olur :)
neticede kadınlar kendilerine lazım olana daha iyi bakar :)
yarın yüzümde 10 tane yara bandıyla gitmek istersem neden olmasın :D
Hic gerek yok böyle seylere 10 lira veririm kazasiz belasiz tras olurum 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar