etkilemek lazım adını soy adını öğren kargoyla mektup yolla acayip kafası karışır :D postayla değil ama kargoyla çalıştığı adrese ama offf acayip etkilenir
135 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin :) Daha nasıl etkilyebilirim? :)
Soran+1 yılTamam bunu yapacağım :) Şiirler yazıp hergün ulaştırsam ne dersin? :)
- +1 yıl
oww daha güzel olur ama ters tepebilir yani sinirlenebilir sapık gibisinden düşünebilir bir mektup herşeyi halleder bence kendini belirt müşterilerinden biri olduğunu bilsin kafası karışssın :D çok sevdiğini filan söle reddedilmek istemediğin için bu yolu seçtiğini söyle mektupta ve numaranı da yazabilirsin olabilir
Soran+1 yılGüzel fikir ama ters tepmemesiiçin Mektupta neler yazayım sence? Mektupta döktürürüm ben ama ya dönüş yapmadı veyaşikayetettisonuçta işyeri :)
Soran+1 yılYapacağım bunu..
Soran+1 yılYa bu akşam BİM'e gittiğm o günden sonrailk kez.. Kasiyerdi adını soyadını öğrendim fişten Facede ekledim reddetti.. Ama yine de mektup ve çiçek olayını yapacağım.. Ne diyorsun bu işe?
Soran+1 yılNerden öğreneceğim ki? Yarın akşam güzel bir mektup yazacağım sonraki gün de bir çocukla ileteceğim ona illaki okur :)
Soran+1 yılSevgilisi olduktan sonra küçük düşsem büyük düşsem ne farkederki? Hem nasıl öğreneceğim, imkanım olsa ben de öğrenmek isterdim.. Konuşsam zaten yüzyüze herşeyi konuşurum sevgilin var mı diye sormam :)
Soran+1 yılKardeşim facesi var da fotodan başka paylaştıkları görünmüyor hep kendi fotoları var.. Diğerlerini adıylakullanmıyordurama bakayım bir ..
Soran+1 yılbaktım yok twittrer ile instagramı.. Kardeşim nasıl takip edecem sapık gibi olur öyle :) Hem BİM çok açık yerde mahallenin tam göbeği takip etme şansım yok.. Aşıklık durum yok hoşlandım sadece..
Soran+1 yılYani gitsem konuşsam tanımadığım kişiyle ne oturayım konuşayım der biraz daçekinir.. Ama mektupta güzel bir döktürim kendimi tanıtim hislerimden de bahsedim istemezse deistemesin napalım.. Onsuz yaşayamam değil ya zaten yok farkeden birşey olmayacak :)
Soran+1 yılama cevap ulaştırmalı bana.. istemiyorsa da bileyim, ilişkisi varsa da bileyim, istiyorsa da bileyim.. Ya şikayet ederse rezillik orda işte..
Soran+1 yılya sonuçta işyerine mektupçiçek yollucaksın.. Çiçeğ igörünce mektubu okumadan direk şikayet de edebilir mektubu okuyp da şikayet edebilir.. İşyeri sonuçta rahatsızolur bir şekilde..
Soran+1 yılÖyle yapayım en iysi :)
Soran+1 yılAma çiçeği görüp de hoşuna gidip mektubu okuyabilir çiçek içinde olursa da ya mektubu okumadan atarsa veya şikayet ederse okumadan :)
Soran+1 yılakıl verme yok konuşuyoruz danışma sadece :) Akıl verilerek azalsaydı ben akılsızlıktan zincirlik olduydum çoktan :)
- +1 yıl
vay senn ebeni diyecem artık ha olum ne korkuyon la biraz özgüvenin yerinde olsun amg ya ederse etsin ne olacak sevdim duygularımı belirttim dersin sapkınlık yapıp hergün rahatsız mı ettin sadece masumca duygularımı belirttim suçsa evet suçluyum al sana etiket cevap bunun üstüne sana birşey diyecek adamın alnını karışlarım :D
Soran+1 yılya korku yok benden özgüvenlisini göremezsin zaten :) Ya ben rezilliğinden çekiniyorum ama osalaklığı da yapmaz herhalde :) 1-2 defa gittim baktım felan ya ordan takip de ediyordu felan derse şikayette rezillik olur ondan yoksa bişey olmaz zaten.. İhtimalleri konuşuyoruz sadece :)
- +1 yıl
bu kadar ince düşünürsen sıkıntıya gireriz dostum fazla irdeleme evli değil nişanlı değil sende masumca mektupla duygularını ifade edceksin bunda hiçbirşey yok olamazda zaten en fazla merak eder okursa okur hiç ilgilenmesse direk okumadan yırtar atar yani bu olur fazlasına gerek yok çünkü
Soran+1 yılKi hiçbirkız tanımadım ki bişeyi merak etmesin okumasın :) Dünya üzerinde yoktur :) Yanındaçalışan kel bir tip var o beni ikidir görüyor ikidir salak gibi bakıyor ona kıllandım zaten :)
Soran+1 yılOkey kardeşimAllah rahatlık versin.. Bakalım :)
Soran+1 yıldaha demin eve gelirken uğradım Bime.. Yerleri siliyordu kız mektubu viledanın yuvarlağının içine koydum :) Alır okur dimi sence?
En İyi Cevaplar
+1 yılLecola alıp kasaya doğru yaklaş lecolayı eline ver eline verirken dokun gözüne bakarsa senden hoşlanıyorum de bakmazsa parayı ödeyip uzaklaş
12 Yorumla
Soran+1 yılKasada değil
Soran+1 yılYa bu akşam BİM'e gittiğm o günden sonrailk kez.. Kasiyerdi adını soyadını öğrendim fişten Facede ekledim reddetti.. Ama yine de mektup ve çiçek olayını yapacağım.. Ne diyorsun bu işe?
cicegini cukulatani al istemeye git 😅😂😂
118 Yorumla
Soran+1 yılAşk olsun dalga geçilecek birşey mi bu :) Sence nasıl yaklaşmalıyım, neler yapmalıyım :)
Soran+1 yılAma tanımadığı biriyle neden otursun bişeyler içsin? Önceden birşeyler yapmakgerekmez mi?
Soran+1 yılÖncesinde mektup yazıpgöndersemnasılolur sence?
Soran+1 yılPekişiirler yazsam önüne atsam birsüre hergün sonra da işçıkışı konuşsamnasıl olur? Ciddimisin derken bugün ilk defagördüm ama çok güzel, hanımhanımcık, tertemiz olduğu belli.. Çok hoşlandım yanii.. Onunla öyle takılmalık değildegerçekten sevgiliolmak isterim..
Soran+1 yılYa mektup ve çiçek göndermek güzel olur gibime geliyor.. Neden kekoca, ezikçe olsun ki?
Soran+1 yılMektupta güzelce açıkça yazacağım sonra adımı soyadımı numaramı yazacağım sonra da geridönüşbekleyeceğim :) Geri dönüş olmazsa n ne yapacağıma o zaman bakacam :) Yazarım durumu buraya zaten :)
Soran+1 yılİnşaAllah olur ya :) Kanks muhabbetedelimsenle her zaman ya özele yazsana :) https://www.kizlarsoruyor.com/uye/jburak_61
Soran+1 yılDaha gitmedim daha oraya bile.. Ama 1-2 defa daha görünüp mektup yollucam konuştuğumuz gibi :)
Soran+1 yıldaha demin eve gelirken uğradım Bime.. Yerleri siliyordu kız mektubu viledanın yuvarlağının içine koydum :) Alır okur dimi sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bol bol alisveris yap paran tukenmeden'de acil kardesim bişiler ismarlama tarzinda yane cakis?
111 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım tam olarak açarmısın biraz mesela nasıl? :)
Soran+1 yılKasada değilki içerde dolaşıyordu bugün :) Yüzüne söylenir de kız tanımadığı kişiyi pat diye kabul eder mi :) Sence her gün şiir yazsam önüne atsam nasıltepkiverir :)
Soran+1 yılKameralar felan var şikayet edermi diye korkum var şiir işinde de :) bişey olurmu sence?
Soran+1 yılİnşallah :)
Soran+1 yılİnşaAllah sevincimeortak olursunuz bakalım :)
+1 yılGit hergün bişeyler al ama uzun zaman al en son Milka al bu çikolata sizin kadar tatlı değil ama de hesabı öde çık abi
14 Yorumla
Soran+1 yılahahah :) Onu dedikten sonra boynuma mı sarılacak :)
- +1 yıl
Abi sen dene ya
Soran+1 yıl:) :)
Le cola ismarla ^-^
31 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ciddiyim :)
+1 yılfiş de adı soyadı yazar kasiyer ise
ordan bak sosyal medya bul ve ekle.043 Yorumla
Soran+1 yılİlk aklımdan o geçtizaten önüne baktım kartıyoktu önünde.. Kasiyer de değil fişe baktım adı yok.. Benimdirekt yaklaşmam lazım amaişte neler yapsam hergün gidip bir şiir yazıp bıraksam sence hoşuna gidermi? Ama onda da kameralardan şikayet felan başa belaalmak var :)
- +1 yıl
kartı da mı yok?
Soran+1 yılYoktu :) Bir şekilde ad-soyad öğrenmem lazım.. Şiir sence iyi fikirmi?
- +1 yıl
iş çıkışını takip et öğren ondan sonra söyle ona
- +1 yıl
ad Soyad bulman lazım aynen
Soran+1 yılBakalım bişeyler yapacağım.. Ama şiirfikriiyimideğil mi sence düşüncen ne?
- +1 yıl
değil bence
- +1 yıl
Hemen öyle şiir falan olmaz
Soran+1 yılNeler yapim peki?
- +1 yıl
kızın adına çiçek gül gönder
Soran+1 yılNereye? Mektup da göndersem nasılolur sence?
- +1 yıl
😂😂😂mektup değil yok komik olur
- +1 yıl
çiçek gönder içine de not bırak
Soran+1 yılAma mektupta çokgenişkendimi ifade edebilirim çiçekle beraber :) Komikliği belkiçekicigelebilirolmazmı? :)
- +1 yıl
😂😂😂😂peki bakalım deme
- +1 yıl
dene bakalım
Soran+1 yılDeneyeceğim :) Mektubu ve çiçeğinasıl ulaştırayım sence?
- +1 yıl
çiçekçi ile gönder ya da çocuğun birine var o götürsün
Soran+1 yılYapacağım :) Mektup nasıl olsun sence neler yazayım?
- +1 yıl
Hmm kendini tanıt onu takip ettiğini ve ciddi olduğunu yaz en sonunaada isim soyadın ve numaranı yaz
Soran+1 yılDönüş yapmazsa?
- +1 yıl
vardır bir sevdiğim öyleyse
Soran+1 yılSevdiği varsa da dönüş yapıp söylemezmi
- +1 yıl
Yok söylemez
- +1 yıl
lütfen olumlu veya olumsuz dönüş yap de
Soran+1 yılDiyeceğim tabii ki :) Kendisini özelhissettirmekiçin neler yazmalıyımsence mektuba? :)
- +1 yıl
benim tecrübem yok 😂😂 o kadarını kendi yaz yani
Soran+1 yılolsun kızsın sonuçta sana mesela neleryazılmasıözel hissettirirseni
- +1 yıl
içinden geleni yaz orasını karışmıyorum.
Soran+1 yılPeki :) Sonucu dayazacağım sana ondan sonrasını da konuşuruz :)
- +1 yıl
Olur. tm kolay gelsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılİyiki varsın :) Özelden mesaj gönderiyorum sana JBurks61 :)
Soran+1 yılNeden engelledin ki beni naptım sana ben
- +1 yıl
hoşuma gitmedi profiliniz
Soran+1 yılHoşa gitmeyecek ne varki profilimde merak ettim?
- +1 yıl
Deli okur tabi
Soran+1 yılama etrafımda 1-2müşteri vardı onlar birinden düştü diyekasadakine vermese :) Zarfın üstünde ismi yazıyorkızın ama katladım zarfı cebime sığsın diye ama düzeltince isim görünür :) Ya kız okumadan çöpe felan atar mı yapmazdimiöyle muhakkak okur dimi :) Herneihtimalolursaolsun okur dimi :)
Soran+1 yılbir ricada bulunacam yapar mısın?
Soran+1 yılricayı felan boşver tamam.. Sence kesin okurmu, neler hisseder?
+1 yılSemtin nere
110 Yorumla
Soran+1 yılO kadarını napacaksın ki? :)
- +1 yıl
Belki bizim bimdir
- +1 yıl
@Oğuzkaan0 belki dedim p*ç
Soran+1 yılSizin BİM nerde?
- +1 yıl
Bayraklı
Soran+1 yılBayraklı nerde :)
- +1 yıl
@Oğuzkaan0 İZMİR
Gizli Üye(30-35)+1 yılLe yüzük al
32 Yorumla- +1 yıl
Altıma sı*tım gülmekten 😂😂😂😂😂 helal olsun valla
Soran+1 yılcevap için güzel değpil de espriiçin süper :) :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat