Biraz uzun ama lütfen Allah rızası için okuyup yardımcı olun arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba hayırlı sabahlar herkese öncelikle. Dün eve biraz alışveriş yapmak için sürekli tercih ettiğim ve gittiğim BİM markete gittim yine, içeri girdiğim gibi bir baktım ki sarışın kahverengi gözlü bı prenses iş yapıyor çalışıyor daha önce o mağazada hiç görmedim o kızı, çarpıldım adeta, önce hemen kolay gelsin dedim teşekkürler dedi, 2-3 dk sonra mahsustan alacağım bir ürünün yerini sordum çömelmiş iş yapıyordu hemen doğruldu önce bi güldü düşündü ve hemen ardından sorduğum ürünün yerini bulup gösterdi teşekkür ettim ben de diğer alacaklarımi da alıyorum ve bir yandan da kızın peşinde çaktırmadan dolaşıyorum, ki fırsatını bulup sohbet açayım başlatayim malum iş yapıyor mağaza müşterilerle dolu yoğun ve diğer çalışma arkadaşları da var neyse 6-7 dk geçti, ardından sen yeni mi başladın bime daha önce görmedim ben seni de dedim gülerek yol hayır buraya geçici bir süreliğine başka bir bimden yardım için geldim o yüzden neyin nerede olduğunu pek bilmiyorum dedi güldü yine zaten güleç sempatik bir kız, ben de hmm anladım tamam dedim hangi bimden geldin dedim tarif etti orayı tamam dedim bir gün oraya da gelirim kesin dedim gülerek o da utandı güldü bir şey demedi, ben de daha önceden şokta çalışmıştım 8 ay ondan bahsettim market sektörünün ne kadar zor olduğunu söyledim o da bana katıldı aynen dedi özellikle insanlar yoruyor dedi müşteriler yani, o da 1 yıldır bimdeymiş, öyle ayak üstü kısa ve hoş bir sohbetimiz oldu işte konuşkan güleç yüzlü sempatik cana yakın bir kız cidden ayriyeten de bakışmalarımız oldu mağazada yani onu bilmiyorum emin değilim ama ben bu kızdan hoşlanıyorum arkadaşlar bine girdim 9 kızı gördüm kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu bimden çıktım yarım saat 45 dk bu aynen devam etti ve gece hiç uyuyamadım onu düşünmekten uyku girmedi gözüme, daha önce hiç sevgilim olmadı benim ve böyle bir şey yaşamadım gidip bir kızla tanışıp konuşamadım misal bakıştığım kızlar oldu ama hiç cesaret edemedim ama artık dayanamıyorum ya 27 yaşındayım ve artık ben de sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum aşk yaşamak istiyorum artık ve olacaksa da bu kızla olsun istiyorum, bana lütfen yardımcı olabilir misiniz, bundan sonra ki süreçte ne yapmam gerekiyor, nasıl adım atmam gerekiyor, kızın adını bile öğrenemedim henüz, 1 hafta o mağazadaymis, yani ben bu kızla aramızda bir şeyler olsun isterim istiyorum sevgili olmak istiyorum ve cidden ne yapmam gerekiyor nasıl yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor hiç bilmiyorum çünkü en ufacık yanlış bir hareketim de kızın benden soğuması söz konusu ve ben bunu istemiyorum o yüzden sizlerden ve özellikle aşko kuşko dan yardım Şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer