Sevgilim evine çağırdı

Arkadaslar ben sehir dışında oturuyorum yurtta kalıyorum. Staj yapıyorum bir sirkette. Sevgilim de evde kalıyor. Ev arkadaşı gecen hafta gitti 1 ay yok. Sevgilimle 3 yıldır çıkıyoruz seneye üniversite bitecek ailemize söyleyip evlenecez. Aramızda birşey geçmedi bu zamana kadar. Gecen gün evime gelmedin hiç salı günü bana gel dedi. Cidden de hep öyle ya yukarı çıktığım da kapıdan oyle dururum ya da oyle tam çıkarken 2 dakika oyle mutfağa girerim su icerim belki öyle yani. Salı evine çağırdı iftarı beraber yaparız sonra film izleriz ben seni yurda bırakırım dedi. Sizce gitsem mi beni hafif kız olarak algılar mı sizin böyle sevgiliniz evinize gelse 3 yıldır çıktığınız ne gözle bakarsınız ve birşeyler olur mu evlenmeden olmasını kesinlikle istemiyorum. bir yandan da ona güvenmiyormusum gibi oluyor 3 yıl çıktık sonuçta ve cidden bana hiç böyle bir istek bile belirtmedi yardımlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İliskimizin en baslarında o bana böyle üstü kapalı sormuştu nasıl bakarsın gibisinden bende kesinlikle istemiyorum dedim 3 yıldır ne konusunu açtı nese istekte bulundu
Güncellemeler
+1 yıl
O zaman gidicem evine salı günü ?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştuk uzun uzun tel de geliyosun salı demi dedi bende bilmiyorum dedim bilmeyecek ne var bunda dünyadaki bütün sevgililer gibi sevgilim bana gelecek film izleyecez ne var bunda dedi bende sinema da izleyelim?dedim neden gelmek istemiyosun dedi bende ne bileyim ya ev ortamı falan ya bilmiyorum iste falan dedim o da neden korkuyorsun dedi bende korkmak degil de ne bileyim dedim askım sen istemeden hiç bişey olmaz merak etme dedi seni yapmayacağın birşey için zorlamam beni tanımıyo musun dedi
Sevgilim evine çağırdı