evlendiniz esiniz ve ailesi cok iyi insanlar. esiniz ailenize saygida sevgide güler yüz de hizmette kusur etmiyor. Ama anneniz sürekli kıza nispet yapıyo, tavır yapıyor, sürekli ;"o benim oğlum sen de kimsin." filan diyor eşinize? Anneniz karınızin küçük bir hatası olduğunda esinizi kalabalik da azarliyor bağırıyor ve Esiniz çok üzülse de ağlasa da annenize sirf sizin hatriniza sizi sevdigi için ses etmiyor. Saygı çerçevesinde durumu açıklamaya çalıştığı halde anneniz eşinizi dinlemiyor ve herkesin icinde azarlamaya devam ediyorsa bu durumda naparsiniz? En önemlisi kiz bişey yapmadığı halde bazi erkek anneleri kızı kiskanabiliyor. Eşiniz çok iyi sizi de çok seviyo sizin için her fedakarlığı yapmis ve yapıyor gözü sizden başkasını görmüyor. siz de eşinizi seviyorsunuz ama anneniz kızı kıskanıyor ve ;"ya karin ya ben." diyo veya böyle bir iklim hazırlıyor eşinizin hiç bir günahı yok? ailenize saygılı sevgili.. Onlar kariniza bağırdığı halde ağlasa da ses etmiyor..."ya karin ya ben?" cvbiniz ne?
Cevabın nedir?
Sen bakma burda kapının önüne koyarımcılara. Hanım diye aldığın kadını yarı yolda bırakmak için almıyorsun. Saygısızlık etmiyorsa, anaya babaya saygılı, sabırlı davranıyorsa bide beni seviyorsa niye bırakayım karımı?
Varsa hoşuna gitmeyen bir şey en başta söyleseydi. Ya da sonradan gördüyse çıksın açık açık söylesin. Aldatıyor mu para mı saklıyor ne yani hoşuna gitmeyen? Beni seven benim mutluluğumla mutlu olur...138 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu burdakiler gibi.. kızın günahı olamayabilir ama "annem istemiyorsa vardır sebebi sektir ederim." diyo. senin gibi düşünen az.
Soran+1 yıladamsın.
Soran+1 yılKarın sana diyo ki;" varsa bir hatam bana kenara cekip söylesin ben duzeltim." sen eşine sadece onlar sana kızıyorsa vardır sebebi mi dersin yoksa naparsin?
Soran+1 yılBana tek soyledigi:" öyle davranıyorsa vardır sebebi"... ne sebep söyle konuşalım? annenle konuşalım sen arada kaldın diyorum ona da gelmiyor..
Soran+1 yılsadece agliyo işte :"ben seni büyüttüm sütümü verdim. o kız kim oluyor? kimmiş ooo? diye bağırıyor." ama ortada ne bir kavga var ne saygısızlık var aksine esiniz anneniz böyle yaptığı halde alttan alıyo ;"anne bir derdin mi var niye üzgünsün?" diye soruyo nazlıyo ama annen taş... yüzüne bile bakmiyo. en sonunda kız da tamam bosanalim annen rahat etsin karı bulunur ama anne bulunmaz yolun açık olsun bosanmak istiyorum mutlu olsunlar diyip gidiyo?
Soran+1 yılnapsin kız mutsuz oluyorsun sen..
Soran+1 yılarada kalıyorsun.
Soran+1 yılmecburum. Çünkü bir ömür yapamam. psikolojim bozuldu iyice.
Soran+1 yılsaçlarım beyazladı.
Soran+1 yıly ok
Soran+1 yılO beni bırakmıyor ama bir kaç gündür ailesinin yanında ikna edeceklerine şüphem yok. dolduracaklar. bosanmayi kabul edecek eminim.
- +1 yıl
Dayanabildiğin en son noktaya kadar sabret. İyi günde kötü günde diye söz verdin. Eşini al karşına söyle seni seven senin mutluluğunla mutlu olur de. Varsa bir şerefsizliğim edepsizliğim çıksın söylesin de. Aldatmadıysan para saklamıyorsan belasını mı arıyor? Sonra it gibi pişman olur.
Soran+1 yılşöyle anlatım evlenirken 5 kurusu yoktu olsun dedim yanımda ol mutlu huzurlu olalım yeter. en uygun eşyayı aldım. Ailesi biz yardım etmedi borç içinde kaldık bir yıl ses etmedim parası kalmıyordu ay Sonuna dert etme dedim gecicek az kaldı ztn.. annesi milettin içinde bagirdi azarladı içime attım saygi çerçevesinde annesine cvp verdim eşim bana sen sus dedi sustum kendi kendime ağladım. Eşime saygı da kusur etmedim. deli gibi kıskandım. gözümden sakindim eve gelmesini dört gözle bekledim. yanımda iken bile özledim. ilkimdi zaten. ama annesi o kim oluyor filan deyince çok ağırıma gitti. ben yapamıyorum artık bırak beni dedim. bırakmam dedi. yapamicaz görüyosun dedim. yoruldum dedim. sen de yoruldun görüyorum dedim. bırakmam seni dedi. konuşalım dedi. yorulduk ikimizde. daha fazla yipranmayalim dedim.
Soran+1 yılailesinin yanında şimdi boşanmaya geleceğinden eminim. ikna edecektir annesi onu..
Soran+1 yılyo çocuk isteyerek yapmadık. zaten. Kırıkkale li
Soran+1 yılsen bilirsin kızım diyo
Soran+1 yıldaha burda anlamadığım şeyler de oldu.. daha fazla olmaz. .
Soran+1 yılseviyorsa sırf annesine sinirinden bana vurmayacakti. bir kez de beni evden kovdu yine annesi yüzünden tartışmistik.. bir anlik sinirle...
Soran+1 yılpişman olup geri dönüp beni alıyordu özür. hediye. vs. artık istemiyorum. bıktım.
- +1 yıl
Bak ben sana hak veriyorum çok fazla fedakarlık yapmışsın, üstüne bide tokat yemek zoruna gider ama hatasız kul olmaz. Sen sevmiyor musun eşini hala? Ben sana yine alttan al demiyorum. Tavrın net olsun. Yüzleştir bizi de. Neyse derdi yüzüne söylesin. Öbür türlü kabul etme haklısın bir yerde.
Soran+1 yılDedim yüzleştir dedim kaç kez. . annemden korkuyorum dedi. sen dayanamazsın ona yer seni dedi
Soran+1 yılsevgi bir yere kadar..
Soran+1 yılsen iyi birisin. Tsk. Ederim
Soran+1 yılsağol. .
Soran+1 yılAma onu zor unutucam bu çok net..
Soran+1 yılAllah vuracak onu.. senin benim vurmamizdan çok daha etkili olacak eminim. son anında helallik isteyecek benden ve ben o günü malesef ki göreceğim. .
En İyi Cevaplar
ben azarlasin kizsin herkezin icinde kucumsesin diyemi aldim o kizi o hakki maalesef annem dahi olsa musade etmem. yapimda yok elimde degil kimseyi ezdiremem ya karin ya ben derse karim derim alir giderim... zaten annem beni dusunseydi gelinine iyi davranirdi...
26 Yorumla
Soran+1 yılvallahi bravo. mükemmel bir kafa yapısı. hani karımı alır giderim biraz abartı olmuş olabilir ama kimseyi ezdirmem çok iyi.. insanlık önemli. ..
Soran+1 yıleğer öyle yapsaydı bana ben yine bile annendir kırılmasın bu kadarı ona ağır gelebilir söyleyeceğini soyle ama asiri tepki verme lurfen derdim.. ve keşke hiç böyle olmasaydı diyede içim içimi yer
Soran+1 yılakıllı adamın hali başka. . kızlar akıllı adamlarla evlenin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemez öyle
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
+1 yılKusura bakmasın ama annem bu konuda haksızlık ediyorsa eşimi de alırım annemi de silerim hayatımdan gider başka yerde mutlu mutlu yaşarım. Annem kendini düzeltsin önce yoksa beni göremez 😂
30 Yorumla
+1 yılAnnemim uzak olduğu bir yerde yaşardım ve annemde olsa kimseye ezdirmezdim kıymet verene kadar da tavrımın arkasında dururdum haksızlığın karşında durmalıyık kim olduğu fark etmez..
10 YorumlaTabiki anne... ama onu evlenmeden once dusunmek daha guzel... evlilik sonrasi olusan sorunlardaysa elbetdeki adaletli bir karar vermek... nede olmasa karin yani... hakliysa hakkini haddini asmadan savunacaksin
10 Yorumla
+1 yılanlatınları yasarken gorur ısıtır veya en azından hısseder onlem alırdım.. bu mukayeseye kım sokarsa o kaybeder beni.. esımı alır gıderım..
10 Yorumla
+1 yılMusluman, ayip ve kusurları örter. Baskalarinin ayip ve kusurlarini yaymak, munafiklik alametidir. (imam-i şafii)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle hocam
Soran+1 yılAma bunlar dini işlerine geldiği gibi kullanıyor hepsinin elinde tesbih.. Allah Allah.. ama hak yeme de bise yok
- +1 yıl
Yani bunu söylerdim cevaben. Tabii anlamayana ne söylesek boş. Boşuna üstad "Söz, manayi bulandırır." dememiş.
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Sadece başlığa göre cevap veriyorum açıklama çok uzun okumadim anlayışlı bir anne oğlunu bu durumda bırakmaz öyle bir soru hiç sormaz yani 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnem neyseki bir kadın değil gelini ni öz kızı gibi sahiplenir
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke her anne öyle olsa ben de öyle olsun isterdim
+1 yılKarım derdim çünkü annem yok :(
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnen bir süre sonra yine olmayacaktı şimdi olsaydı bile. ..
- +1 yıl
Haklısın aslında kuş yuvadan uçtu artık
Karım dedigin ilk fırsatta ilk teklifte gider sistemleri bu oldu artık. Anne üzülmez gercek seven
00 Yorumlaben derim ve ceketimi alip giderim
121 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 zor durum...
Soran+1 yıleşini bırakır mısın?
Soran+1 yılİyi ama annen kabul etmiyo ağlıyor ortada bişe yokken. kendi kendine. yine de ya karin ya ben diyo vazgeçmiyor bundan?
Soran+1 yılkıskançlık yani.. annen kızı kıskanıyor.
Soran+1 yıladamsın.
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılAma annen vazgeçmiyor işte ve karın da en sonunda tamam sen annenle ol diyo ben daha fazla katlanamicam bir ömür böyle yapamam diyo ve bosanmak istiyo? naparsin?
Soran+1 yılmalesef annen hasta bir kadın diyelim.. bişeye takmışsa onu yapiyo
Soran+1 yılAhh canım ne insanlar varmış keşke bizim düşündüğümüz gibi temiz akla mantığa sigsa herşey. . ama malesef kadın hiçbişey kabul etmiyo sadece o kızı istemiyobaşka bişey yok... sebep yok bişe yok. istemiyorum bitti diyo
Soran+1 yılBen yaşamadan önce böyle insanların olduğunu bilmezdim. Allah bir daha da karşılaştırmasin. ben eşime anne bulamazsın ama es bulursun ben gidiyorum dedim ve gittim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDefol git ne biçim annesin derim
21 Yorumla
Soran+1 yılkırılır bea
+1 yılanne ya anlaşırsın ya bni kaybedersin
10 Yorumlaçok şükür böyle düşünmüyor
10 Yorumlaannem derim ve afedersiniz s. ikt. tir eder kapının önüne koyarim
026 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kızın günahı ne?
Soran+1 yılsen soruyu iyi oku.
Soran+1 yılanlamamışsın galiba. senin annen karını kıskanıyor. karinin hiçbi günahı yok. saygılı fedakar. annen; "ya karin ya ben. "diyo? cvbin bu mu yani? günahı olmayan kızı atarım? ?
Soran+1 yılAllah Allah 😂 cvp ne?
Soran+1 yılvalla ortada bişey yok. karımı sırf annem istemiyor diye bırakırım diyen adamlar namussuzdur. gavattir. Bu kadar basit.
Soran+1 yılşu an anlatsam ne fedakarliklar yaptığımi oturup ağlarım. kıskandı beni..
Soran+1 yılAman aman sizin gibi insanlara dert anlatmam yine de tsk. ler
Soran+1 yılAman Allah a yakın bana uzak ol kardes
Soran+1 yılBen hep haklı olduğumu gordum bakın sizin için de haklı cikti düşüncem. bu adama bir de dert anlatcaz 😂
Soran+1 yılkes sesini sen. hadsiz. haddini bil. ahlaksız. edepsiz.
Soran+1 yılgevşek seni! güzel kardeşim.
Soran+1 yılgevşek seni. güzel kardeşim
Soran+1 yıle tamam. iste hayalindekine ulaşması için bosanmak istedim bende. merak etme senin dediğini dedim ana bulamazsın es bulursun ben gidiyorum dedim..
Soran+1 yılSen rahatsızsin hee Seni engelliyorum. ne karın ağrın varsa geldin burda bana. kusuyorsun. canım.
+1 yılZor bir durum tabi
15 Yorumla
Soran+1 yılCvp?
- +1 yıl
Cevap verilebilecek bir soru değil
Soran+1 yılhaklısın ama bak herkes kızı kapının önüne koyarım diyo. pes.
- +1 yıl
Ben cevap veremem böyle bir soruya
- +1 yıl
Bekara karı boşaması kolay onlar bol keseden atıyor bakma o cevaplara.
Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Bu kiskanclik yok mu
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Annem asla. oyle bisey yapmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güvenme kendine pisenler hamim der düşün niye?
+1 yılistisnasız ve kayıtsız "annem"
06 Yorumla
Soran+1 yılannenizle ikinci eşinizle hatta onu bırakacağınız için 3 4 böyle gider. mutluluklar diliyorum size
- +1 yıl
annem beni 9 ay karnında taşıdı pis bezlerimi yıkadı bu yaşıma kadar hasta oldum başımda bekledi üzüldüm o benden çok üzüldü sevindim benden çok sevindi giydirdi yedirdi içirdi güçsüz idim beni büyüttü en önemlisi de benim yaratılmama vesile oldu, ben bu gözle bakıyorum siz nereden bakarsınız bilemem, sağolun...
Soran+1 yıleşiniz de sizi gönlünde tasiyo ve ömür boyu taşıyacak. sizin için herşeye göğüs geriyor. sizin çocuğunuzu 9 ay karnında tasiyo doguruyor size ve çocuğunuza bakıyor. bir de burdan bakın.
- +1 yıl
tamam ben de çocuguma o şuuru veriyorum o da annesine öyle davranıyor. Yarın senin evladın da erkek olsa bir kızla evlense mesela o da senin için öyle dese oğluna annen mi ben mi diye, eşini seç tabi ki de o seni gönlünde taşıyo mu diyeceksin peki? Bunu der misin evladına sen?
Soran+1 yılİyi de burda kız ya annen ya ben demiyor ki annesi diyo
- +1 yıl
valla aklı başında olan hiç bir anne demez anne bilir ki o onun eşi ama diyorsa işin içine kıskançlık girmiştir o zaman orta yolu bulacak bir hakem bulacaksınız ailenizden içinizi dökceksiniz ona aranızda hakem olup orta yolu bulacaksınız yoksa anne veya eş arasında seçim zorunda kalsam başka hiç bir seçenek yoksa annemi seçerim benim dediğim bu.
Sık. tir. git lan kari derim 😚
025 Yorumla
Soran+1 yılkime?
Soran+1 yılbazı erkekler diyo ya eşim ;" ya ben ya annen?" derse annemi seçerim diye. tam tersi olursa ne olacak? ?
Soran+1 yılkızın günahı ne lenn
Soran+1 yılhala anlamadın? annen diyo sana karın mu ben mi diyeee ayyy öyle bir sartlanmissin ki karinın böyle bişey diyeceğine 😂😂 aksini düşünemiyorsun bile😂
Soran+1 yılkızın suçu ne?
Soran+1 yılvalla ortada bişey yok. karımı sırf annem istemiyor doye bırakırım diyen adamlar namussuzdur. gavattir. Bu kadar basit.
Soran+1 yılSenin aklın yok mu? sen kör müsün herseyi görmüyor musun? sen daha olmayan karı yi sirf annem. kabul etmiyorsa vardır sebebi diyebiliyorsan cidden peşinen hükmünu vermiş oldun. karın hatasız da olsa senin yapacağın kızı kapı dışarı atmak olacak. zamanı geldiğinde bir sözümü hatirlamayacaksin. ama yapacaksın.
Soran+1 yılmantığın yok canım. senin fikrin yok. anan ne derse o cusun sen...
Soran+1 yılayrıca da çok ukalasin. Böyle bir ciddi bir konuda gevşekligin dibine vurdun.
Soran+1 yılİyi aferin sizin gibiler 2. karıyı da alır 3 4 5 öyle gider.. çok da mutlu olursunuz böyle bir hayat içinde
Soran+1 yılYa he he
Soran+1 yılgevşekligine
Soran+1 yılyok o kadar sertliğini malesef göremedim..
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Ya karın ya ben." diyen anneye cvbiniz ne olur? (Soru detayda)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler