"Ya karın ya ben." diyen anneye cvbiniz ne olur? (Soru detayda)?

evlendiniz esiniz ve ailesi cok iyi insanlar. esiniz ailenize saygida sevgide güler yüz de hizmette kusur etmiyor. Ama anneniz sürekli kıza nispet yapıyo, tavır yapıyor, sürekli ;"o benim oğlum sen de kimsin." filan diyor eşinize? Anneniz karınızin küçük bir hatası olduğunda esinizi kalabalik da azarliyor bağırıyor ve Esiniz çok üzülse de ağlasa da annenize sirf sizin hatriniza sizi sevdigi için ses etmiyor. Saygı çerçevesinde durumu açıklamaya çalıştığı halde anneniz eşinizi dinlemiyor ve herkesin icinde azarlamaya devam ediyorsa bu durumda naparsiniz? En önemlisi kiz bişey yapmadığı halde bazi erkek anneleri kızı kiskanabiliyor. Eşiniz çok iyi sizi de çok seviyo sizin için her fedakarlığı yapmis ve yapıyor gözü sizden başkasını görmüyor. siz de eşinizi seviyorsunuz ama anneniz kızı kıskanıyor ve ;"ya karin ya ben." diyo veya böyle bir iklim hazırlıyor eşinizin hiç bir günahı yok? ailenize saygılı sevgili.. Onlar kariniza bağırdığı halde ağlasa da ses etmiyor..."ya karin ya ben?" cvbiniz ne?
"Ya karın ya ben." diyen anneye cvbiniz ne olur? (Soru detayda)?