Evet gecenin sorusu bu cvb sabah 5 sularinda verilcektir bol sanslar :) Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben senin neyinim?ben senin neyinim?
Benim eşimin kaynanası senin kaynananın annesi ise ben senin neyinim?
Benim eşimin kaynanası benim annemdir. Benim annem (eşimin kaynanası) senin kaynananın da annesidir. O halde ben senin kaynananın kardeşiyim Sen ise; 1. Eğer kadınsanız kız kardeşimin gelinisiniz 2. Yok eğer erkekseniz kız kardeşimin damadısınız
Benim eşimin kaynanası annem olur. annemin kızının gelini yada oğlunun karısı olur. eğerki o oğul bensem (tek kardeşse ) cevap ben senin eşin olurum olur. tek kardeş olmama ihtimallerinde enişte veya yengede olabilir.
Benim eşimin kaynanası benim annemdir. Benim annem senin kaynananın annesi ise senin kaynanan benim kardeşim olmalı. Sen benim kardeşimin gelini ya da damadısın : )
Pralel evrende olması mümkün bir ihtimal.. Fakat burada değil :) Yani henüz o şekilde bakabilecegim biri çıkmadı karşıma.. Velhasıl orada ve ya burada karım oluyorsunuz madam derdim bu zeka gerektiren soruyu soran saygıdeğer şahısa :) Üstelik asla neden böyle bir soru sorma gereği duyduğunu sorgulamaksızın :)
1... senin eşinin kaynanası----> senin annen olur 2... senin annen benim kaynanamın annesi ise--->eşimin teyzesi oluyorsun sanırım bende sana teyze diyebilirim :D ohaa oldum herkes bad command or filename olmuş :D
senin kaynananın anesi ise yani senin damadın veya gelinin var ve artık sande bir kaynanasın senin annende doğal olarak damat ya da gelinin kaynanaları sen kaynananın anesi ise senin annen sende kaynanasın reis
senin eşinin kaynanası senin annen oluyor , kaynanamın annesi oluyorsa yani senin annen eşimin anneannesi oluyor. dolayısıyla sen benim eşimin teyzesisin. Bana sarı çizmeli mehmet ağa oluyorsun :D
kaynanası ( eşinin kaynanası kendisinin annesi olur , karşısındakinin kaynanasıda o olur çünkü zaten kaynananın annesi diyo ) oh olsun böyle soruya böyle cevap :D:D
kimin sorduğu önemli iki ihtimal var ya eşinin dayısıyım ya da eşinin amcasıyım... acıklıyorum. benim eşimin kaynanası ( yani annem) senin kaynananın annesi ise ( yani kız kardeşim damadı veya gelinisin.. cünkü senin kaynanan benim kız kardeşim onunda annesi benim annem.. ben senin ya eşinin dayısıyım ya da eşinin amcasıyım...
Senin eşinin kaynanası senin annen olduğuna göre onun kızına benim kaynanam oluyorsa ya kız kardeşin benim kaynanam ya da sen benim kaynanam bu nasıl soru beee 😂
Senin yüzünden elimde ki çay bardağını ayak parmagima düşürdüm. Ve tirnagim kökünden çıktı. Acile gidicem birazdan. Sırf şu soruyu hesaplayım derken dalgınlığima geldi..
Bak şimdi benim esimin kaynanasi diyo. Esinin kaynanasi kim olur senin annen olur yani soruyu soyle düzenle. Benim annem , senin kaynananin annesiyse. Ben senin kaynananim.
Teyzem. "Benim eşimin kaynanasi" demek benim annem. "Senin kaynanın annesi ise" benim annem senin kaynanın annesiyse demek benim annem ve senin kaynanan kardeş. Bu durumda ben senin eşinin teyzesiyim yani seninde teyzen :D ay çok karışık :D
Eşinizin kaynanası = anneniz.. eşniizin kaynanası yani Anneniz benim kaynananın Annesi olduğuna göre benim kaynana ile siz kardeşsiniz.. siz benim kaynanamın kardeşi ben ise kız kardeşinizin damadı oluyorum
@caNözüMm senin adın cansu benim adım doğan diyelim senin eşinin kaynanası yani annen ( fatma diyelim) benim kaynanamın annesi oluyorsa (benim kaynanam seda diyelim) yani bu durumda fatma seda nın annesi oluyor fatma (anane) fatmanın kızları sen (cansu) ve benim kaynanam (seda) yani ben senin (cansunun ) kız kardeşinin kızıyla evliyim (oda zuhal olsun ) yani benim eşim (zuhal) sana teyze demek zorunda kalıyor
eşimin kaynanası annem ise ve annem eşimin annesinin annesi oluyorsa sen eşimin torunu olursun (: sen de benim evladım olursun. Ama evlat olsan sevmem seni (:
kocanin kaynanasi kendi annen oluyo kaynanamin annesi benim babannem oluyo bnim babannemde senın annen oldguna gore sende babannemin kzi yani benim halamsin
Daha sorunun cevabını sen dahi bilmiyorsun, helalim, karım diyenlere atlamışsın bu kadar mı kocasızlık vurdu başına dhdjdj birincisi senin eşinin kaynanası, benim kaynanamın annesi ise akraba evliliği diz boyu demek dbdbsn
allah seni bildiği gibi yapsın var şimdi karşında bir profil rahatça kim nedir söylüyorsun buraya farklı şekilde yazıp beynimize tü. k. sun. düşünmeyin bu soruyu
En İyi Cevaplar