- Size karşı bu tarz umursamaz bir tavır takınan kişiye nasıl davranırsınız?
Görüşüm: "Durumu tersine çevirir, sonra da ne kadar değersiz olduğunu söyleyip hayatımdan çıkarırım"

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Geç cevap sorun olmamalı, işi gereği görüp yazamıyo olabilir, ama sen beş altı saat sonra diyosun, eğer gerçekten konuşmaya hevesli biri ise en azından 1 saat içinde bikaç satır birşeyler yazabilecek fırsat bulur, ya da bulamıyosa akşam yazar, o da olmuyosa boşver kasmaya gerek yok çünkü yazcak kmse bulamayınca yazıyodur o
bir umursamam iki umursamam baktım düzelmiyor
hepten silerim yahu kendisini yazmam artık
Yani bir kere iki kere olabilir şeyler ki benim de bazen mesajı olduktan sonra acil işim çıkabiliyor veya bir şey oluyor unutuyorum. Öyle trip gibi değil ama "n'ayaksın sen" derim, birkaç kere daha tekrarlanıyorsa ben 12 saat yazmam :/
2 katı işte :/
Mesajlarıma geç cevap verilmesinden hoşlanmam ama neden geç yazdığına dair geçerli bir açıklaması varsa sorun etmem.
Cevap
42Cevap
En gıcık olduğum şeylerden biridir. Geç cevap vermekle cevap vermemek benim için aynıdır. Yok hükmündedir. Neden geç cevap verdiğine bakmak lazım. Hastalık, ölüm, uyku gibi haller varsa kabul edilebilir aksi durumda çokta sürdürmenin anlamı yok derim.
ay tam sormak istedigim soru bu ben sinir krizi gecirmek üzere oluyorum en son konuştuğum kisi baktım öyle yapıyor sildim rehberden salak mıdır nedir illa işin varsada ne bileyim yogun bir gun geciriyorsa bana açıklayabilir ya da bir günaydın - iyi geceler diyebilir anlayışlı olurum ama 6-7 saat yazmayıp ben yazınca cevap veriyorsa hadi işine yani.
Sosyal hesapları bu kadar büyütme beraber vakit geçirdiğiniz de bu rahatsızlığını ona belirt ve cevap verirken gözlemle. Buluştuğunuzda da sana karşı tavırları nasıl bunlara dikkat et. Baktın olmuyor fazla zorlamanın anlamı yok, kendini iyi bir şekilde ifade edip daha sonra keşke dememek için flört anlamında noktayı koy.
Önemli olan karşımdaki insan çalışıyor mu, okuyor mu yoksa evde pinekliyor mu? Pinekliyorsa zaten siler atarım tek kalemde. Eğer çalışıyorsa iş saatleri içerisinde normal karşılarım. Okuyorsa da ders saatlerine ve ders çalışma saatleri arasında normal karşılarım. Eğer bu saatlerede uymuyorsa attığı mesaj yine s... go 😂
İşi vardır demekki, hemen önyargıyla yaklaşmam. Birşey yapmam yani bu durumda.
böyle davranmaya başladıysa demek ki ilgi de bitmiştir. bende de zamanla biter zaten. belki de bitmez. bitmezse de ısrarcı olmanın anlamını görmediğim için yazmam. akışına bırakırım.
senin görüşün kusura bakma kardeş fakat ezik mantığı. kovulmadım istifa ediyorum gibi.
Geç cevap vermeye çok sinir oluyorum, sinirlenirim o an ve kişiye söylerim durumu
Son bir mesaj atarım bitti derim engellerim her yerden en nefret ettiğim şey ya madem mesajı okuyacak kadar vaktin var bir dakikanı ayırıp cevapta yazabilirsin vaktin yoksa mesajı açıp okuma bu kadar basit
Ben de onun kadar ciddiye alır aynı şekilde davranırım. Bu gidişle de iletişimimiz fazla devam etmeyip kesilir zaten.
İstee tam benlik soru en nefret ettigim sey goruldu yemek ve gec cevap almak bu yuzden whatsapta 50 tane okunmamis mesajim var tam tamina 50 tane ben bu bir guzel atar yaparrr sonrada bunun mesajlarina gec cevap verip sonrada anladin mi nasil birsey oldugunu simdide cevap vermede goruyim seni derdimm... Oh sonrada icimin yagları erirdi
Boyle bı durum basıma geldi ugrastım cok olması ıcın ılgılenmesı ıcın ama olmayınca olmuyor sonucta sonu gelmedı ve sadece onu bekleyen mesajlarını ben oldum ben her dakıka telefona baktım yanii sallamak cok dogru bı kavram
Günlerce devam edemez ilk yaptığı günden itibaren 5-6 saat mi beklettim onu iki katı bekletir sonra kısa tamam gibi bir cevap veririm. Sonra ki gün devam ediyor olamaz bu tutumu ederse aradaki tüm bağı koparırım.
İşi varsa söylesin. Bakacak kadar müsaitse meşgulüm yazsa ölmez bence :D
Yani.
kizarim acikcasi cunku ben deger verdigim sevdigim birine asla gec cevap vermem daha dogrusu hic kimseye gec cevap vermem saygidan dolayi
Sebeplerini sorarım çelişkili cevap alırsam ilişkiyi bititirim seven ilgilenen ve merak eden biri bu davranışı sergilemez mutlaka vardır bir sebebi ilgisiz alakasız kişinin de bende yeri yok ..:)
O sırada sende başka birisiyle daha yazışıyor muhtemelen ve yazıştığı kişi senden daha değerli. Onla muhabbeti bitince de tekrar sana yazıyor işte. Olay bundan ibaret.
ya sadece flörtlestiğimle değil ben zaman ayrıp seni önemseyip mesaj atıyorsam anında cevap yazacaksın musait değilsen bile bunu belirten bir mesaj olmalı
Dünya onun çevresinde dönmüyor. Kendisi bilir. Bana davranışına göre yanıtlar veririm ve aradaki bağ zamanla kopar. O mesaja geri dönüş yapana kadar, uzaktan tekmeyi yemiş olur zira.
o görüşme günlerce devam etmez işte. işi var der tepki vermem önce. devam ederse işinin olup olmadığını sorarım, baktım umursamıyor çekerim resti. gelemem ben öyle öküzlüğe.
Sevgilim olmasina gerek yok. Hic tanimadigim biri dahi mesajima gec cevap verse cevap verme suren dolmustur deyip engelliyorum. Kendimce triplere giriyorum yani var gerisini sen dusun
kişi ne hak ediyorsa hak etiğini veririm...
ne yaparsa karşılığını görür
yazmadı mı : yazmam
geç mi attı : geç atarım
...
Max. 2 gün süre veririm. Oda belki gerçekten müsait olmadığıni düşünürüm. Kendi kendine gelen bir aciklama yok ise zaten ayrılik canlarınin caldiğıni anlarim. tekmeyi ben atarim.
Geç cevap vermekle ısrarcıysa, ertesi gün son yazdığına kısa iplemez bir cevap yazarım dahada yazmam.
ya çomarına bak kim köpek o
Hiç takmıyor gbi davranırım ve aynısı bnde ona yaparım etkili oluyo birazda o düşünsün kaçan kovalanır hesabı ✌
Bu konuma getirmem ki kendimi. 1-2 gün geç yazsa zaten ben de uzaklaşırım öyle 5-6 saat geç yazmalar yapamaz hayatından çıkarım
eger calisiyosa 24 saat yazmasni bekliyemem vicik. vicik bir ilskinin b. oku cikar kiz olarakda yapismam ona agir olurum yazarsa yazarm yazmazsa sansina küssün erkek icn yirtmam kendmi hayatta daha onemli islerm var
Aynısını yaparım oralı olmam veya direk bu tavrın sebebini sorar mantıklı açıklaması yok ise iletişimi keserim.
Mutlu edemicekse o zaman meşgulde etmicek diyip bende hayatımdan cıkartırım.
eğer inandırıcı bir açıklaması yoksa, artık flörtleştiğim kişi o olmaz.
Ben de onu umursamam hayatta her şey karşılıklıdır whatsappta cevrimici olurum fakat ona asla yazmam mesela
geç cvp veriyorsa mantıklı bir açıklamada yok ise bende aramam veya yazmam istese herkes herkesi arayabilir
Bunu kasıtlı olarak yapmadığını, meşgul olduğunu düşünürsem umursamam. Yani tartışacak bir konu olmaz. Ki ben de bazen 3-4 saat bakamıyorum telefona
hemen kötüye mi çekersiniz ya ben anneme bile gec cevap veriyorum 😊
Öncelikle sorarım neden böyle bir hareket yapıyorsun diye tatmin olmayacağım bir cevap verirse ya da çok normalmiş gibi karşılarsa engeli yer
Ne uğraşacam onun gibi umursamaz dengesizle madem hevesi yok isteği yok defolsun gitsin mk
whats'up boşanma sebebiymiş, belki ayrılma sebebi bile olabilir.
Kötü bişeyler olduğunu sezerim ve sezgilerim hep doğru çıkar
beni umursamadgni dusunurum ve bnde ona hic cevap vermem
Bana değer vermediğini düşünürüm, eğer devam ederse de soğurum ve en son da ayrılırım
Geç cevap veriyor heralde sevmiyor der bırakırım bende.
Büyük ihtimalle soğurum bende cevap vermemeye başlarım öyle biter gider
5 6 saat zaten takmayan bir erketir mücadele etmeye değmez
Aynen öyle olur heralde :P etme bulma dünyası der yapardım beterini
Hiç sevmem mesajlarıma geç cevap verilmesini hele ki buda flörtleştiğim kişiyse
Ulasilmaz görunme çabalari bunlar artik yutmuyoruz.
Gorusune katiliyorum
aynisini kendisine yaparim
surundururum
aylarca surundurdum
sorarım neden böyle davrandığını hemen biri mı var diye suçlamam o tarz ithamlarda bulunmam hem erkendir ilişki için hemde flört olduğu için çok üstüne düşmem sonuçta adı bile konmamış kısacası sadece sorardım
Nasıl Davranırsa Öyle Karşılığını Alır, Bizde Böyle ;İşine Gelirse (:
orda mısın diye defalarca yazarım soru işareti atarım öyle "ilk mesajı atamam, cevap vermezse vermesin kendi bilir" gibi huylarım yok
Mesaj atmam engellerim başkasının numarasından trlefonuma el konulduğunu söylerim
Bende aynı şekil ona karşılık veririm belki biraz anlar diye
Hayirdir noluyo derim mantikli bir aciklamasi yoksa silerim sogurum cunku zaten
asla. öyle yapmiyor görüyorsa hemen yziyor ama. isi varsa yda uyuyorsa müsait degilse yzamiyor😏
Daha fazla böyle devam edemez flörtüm der, el sallarım.
Aynısını yapar onun tepkisini ölçerim ona göre rota belirlerim
Hala cevap bekliyorum gelmedi günaydın mesajına cevap beklemek bu olsa gerek 6:45'den beri 🤔...
Olabilir sorun degil gordugu an yazsin yeterlidir bana
O kim kopek :// umursamam dahi!
Aynı hareketi sürekli yapıyorsa ve mantıklı bir açıklama yoksa engellerim
Konuşmam öyle de yaptım engelledim cevap vermeyip yazmadığı için.
uyarırım onu..
bir kere..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar