çok seviyorum ancak bu kızı birisi aldatmış erkeklere güvenmiyo aldatan çocuğu da çok seviyo napim ben şimdi ağlasam çare değil vazgeçsem geçemem çok seviyorum
Bu kızla uzun bir süre kimse ilişki yaşayamaz çok fazla seviyorsan bekle 5-6 ay sonra tekrar kendini hatırlatırsın ama değermi değmezmi orası sana kalmış
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben buna sevdiğimi 5 ay önce söyledim o zaman da bana aynısını dedi unut beni dedi bekledim bende yaklaşık 5 ay oldu yeni yazdim 2 gun once şimdi böyle oldu daha da koşmam peşinden o kaybetti
hımm. ya kızda bence o çocuğu unutur. Çünkü neler unutulmuyor ki. sonra illa alır birini hayatına. Belki sen olursun bilemezsin. O yüzden doğru zamanı bekle
Öyle düşünme bence. Kendini sınırlama yani. Şöyle bir şey var mesela. hissizleşmek denen bir şey var. aynı bu durum gibi. sende de belki böyle olur. Bir süre Yalnız ol hem ne var ki. sadece kendini toparlarsin. Ama artık Sevemem diye de büyük konuşma.
sevemem değil sevmek istemiyorum yani ben daha ne yapim ona ne dersem kabul etmedi etrafımda onun gibi başka kişiler de yok ben artık biri beni sevsin istiyorum sadece
ya ben üzülen birilerini sevmek istiyorum yani birinin üzdüğü kişiler bence daha güzel sever burada da var bazen görüyorum onlara yazayım diyorum sonra utanıyorum vazgeçiyorum o konularda acayip utangacım ne konuşabiliyorum ne de tanışabiliyorum ne olcak halim bilmiyom valla
inanmıyorum sana yaa. sakin öyle düşünme. Öyle yapman seni aşağıya çeker. Eline bir şey geçmez. üzülen birilerini neden sevmek istiyorsun yapma. daha güzel sevmesi ile daha alakası yok. Belli sen iyi bir çocuksun. Başka erkekler daha farklı düşünüyo düşün.
ya ben tanımadığım birisi için gerekirse kendimi feda ederim onda sıkıntı yok ben okulda kendim yemiyorum oradaki köpeğe döner alıp veriyorum o aç diye de iyi olmak sadece bana kendimi iyi hissettiriyo onun dışında bir yararı yok malesef bide ahirette yaricak işime işte
hep istedim birisi beni sevsin diye seven oldu 11 ay çıktım da iyi niyetimden yararlanmaya başlamıştı beni kullanıyodu bende ayrılmak zorunda kaldım beni karşılıksız sevicek birini istiyorum sadece ben ona karşılığını fazlasıyla veririm zaten
Çok iyi birisin bunu anladım. iyi hissettiriyorsa yap tabi ne güzel işte. Ama iyilik yaparken tanımadiklarina fazlasını yapma derim sonra üzülen sen olursun. Herkes senn gibi iyi değil iyi niyetini kullanırlar dikkat et
bilemedim ki. güvensiz yalan söyleyen egolu insanlara tahammülüm yok. Birde böyle nasıl desem. yerine göre davranan kendini geliştiren kişiler çok dikkatimi çeker.
Hiç de öyle değil. inan. senin yaşında olmak için iki sene geri gitmek isterdim. hayalim olan Konservatuvara gitme Şansım olurdu. hic kötü değil. En güzel değişmeyen zamanların bence
En İyi Cevaplar