AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Sevgilisinin eşinin gözü dışarı kaymasın diye fazla çaba sarf etmeleri gerekiyor çünkü çirkinler
Mantıklı...
Bu sadece bir faktör olabilir.
Ama karaktersizlik ruhunda varsa insanın, cirkin veya değil farketmiyor
haklısın
@nazmi123 eyvallah
güzel çirkin birleşmesi kesinlikle egoların birbirini yenememesindendir. güzel ve yakışıklı bireylerinin bu handikapı ego dan...
Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır
2. Herşey dış görünüş demek mı oluyor insan güzel veya yakışıklı olsun herhallti yesin bumudur
Çirkin adam yakışıklı adam mı varmış onasıl bir ayrım kim ister çirkin olmayı Bakımlı ve bakımsız erkek Allah bile Ayırmıyo Siz kimsiniz lann
Bende gökten altın yagsa bana sey düser icabı :D Yakısıklılıgımız bile ters tepiyor ben bu işten bir bok anlamadım :D
ALFA olan erkek dişileri götürür bu dediğimi de ancak ALFA lar anlar... ALFA lık tip ile elde edlimez.
Tamamen karakter meselesi bunun çirkinlikler ve yakisilikla alakası yok. Karakteri var mi yok mu. Soru bu olmalı bence
Bunun sırrı yüzyıllardır bilinen bişey zaten para ve kariyer ayrıca mis gibi de aldatırlar maalesef
:)
Cirkinde aldatr yakisiklida ama su bir gerçeki yakisikli eşin olunca herkes bakio elinde olmadan bir korku oluo bu sefer ama aldatmak esasta karakter meselesidir😉👍
aynen katiliyorum. yakisikli bir erkege ilgi cok olur ister istemez ego yapar ve karsisindakini de sallamaz. ama cirkin erkek candir sahiplenir 😂
Bence sacma ister yakisikli olsun ister cirkin olgun cool adam adam ondedir kizlara nasil erkek istiyorsun de cogu fiziki soylemez
Çirkin bir insan kolayına sevilmez bunu herkes soksun kafasına. O çirkin denilenler de normal tipi olanlardır
Bu kez de güzel kadının çirkin eşi aldatma ihtimali var o ne olacak
Kadınlar sahiplenilmeyş sever ee yakışıklı olan erkekte bir tane kadınla yetinmeyeceğine göre çirkin die adlandırılan erkekler tek ama güzel deyip sahiplenio ve tek kadı yetio onlara diğer erkekler gibi doyumsuz değiller
İçinde kahpelik olann kadın veya erkek farketmez herkes aldatır net.
Aslında öz güvenli kişiler bu kızları kapar. Kızlar cesaretli erkeklerden hojlanır bence :D
cirkinlik guzellik degil. parasi olan adam oz guveni de varsa aldatir.
Satılık kadınlar ile zengin ve görgüsüz erkek kombinasuonu.
Ötesi yok
bence çirkinlikle alakası yok. yakışıklı olupta karısına sahip çıkan seven erkekler de var. o iş biraz da hormonlarda bitiyor yani
Sadece beyin rahatlaması bu yazıyı okuyana mesele karakter iç güzellik
cirkin bir erkek olarak hic rastlamadim guzel kizlara
Aynen öyle. Çirkin olsun kimse bakmasın hesabı sadece. bir de seni seviyorsa tamamdir 😇😇
Karakter meselesi güzel çirkin kadın erkek fark etmez.
Çirkinlik veya güzellik ne alaka..
Kanı bozuk olan karaktersiz olan aldatır...
Herkes aldatabilir. İnsanları çirkin diye ayırmıyorum açıkçası
Bence çirkinlerde yakışıklılar kadar aldatır. Bunun tiple değil karakterle alakalı olduğuna inanıyorum.
Çirkin erkeğin aldatılma ihtimalini hiç düşünmemişler anlaşılan.
Kadınlar güce tapar. Kadınlar için çirkin erkek yoktur zengin erkek vardır.😉
O karakter meselesi aldatan aldatır şöyle bir deyim de var çirkin olsun benim olsun:)
Yakışıklılara göre tabii çok daha azdır bu oran sonuçta çirkinlerin elindeki opsiyonlar da sınırlıdır. O yüzden doğal olarak daha az aldatır ya da hiç aldatamaz istese de.
Çirkin erkek nasıl mutlu eder ya.
Zekasıyla
Kendinden bilmen lazım :zzz
Pembişler uzak durun.
@AzİnsanÇokHuzur91 satranç mı oynuyorlarmış beraber
@ZekiZenginZarifAdam yok tavla
bence adamın mayasında varsa aldatır çirkin olsun güzel olsun fark etmez.
ya bunun çirkinlikle yakışıklılıkla alakası yok seven adam aldatmaz
Mantıklı bir yaklaşım olmuş olabilitesi çok yüksek 😀✔
İsviçreli bilimadamları iş başında :D
Bu sefer onlar değil bizden çıkmış araştırma :D
Abooo o zaman kesin doğrudır :D
Çirkin ama zenginse ondan kızlar gidiyordur diye düşünüyordum ama gerçek boynuzlama riski az diye onlar tercih ediliyormuş :D
Her istediğimi yaptırırım düşüncesi de olabilir bak :)
Evet buda olabilir :D
Sürekli ilgiye ve komplimana kayıtsız kalacak kadın çok az bence. Çirkinler bunu keşfetmiş olmalı.
çirkin kızların yanındaki yakışıklı oğlanlara ne demeli?
Cirkinlik degilse gönlünüzü kim kaparsa - ayrıca sevince kusur felan kalmaz öyle olmalı. Ayrıca bir dengede olmalı iki tarafta ben bildik olmaz misal
yakışıklıyım ama kızlar bana bakmıyor demekki çirkin olmak lazımmış :D
Eğer erkek özgüvenli biriyse maddi durumu falan iyiyse kadınların çoğu tav oluyor zaten. Kadınlar erkekler kadar bakmıyor tipe.
Valla bana göre erkeklerin hepsi yüksek aldatma potansiyeline sahip. Yakışıklı çirkin ayırmıyorum. Hepsi aynı benim için.
Ben yakışıklı değilim ama güzel kızlara aşık oluyorum , çirkin ama terbiyeli kızlara aşık olmuyorum öyle de bir karatersizim
Kadınlar asırı kıskanc oldugu için baskalarının beyenmeyecegi adamlarla birlikte oluyolar
Aldatmak çirkinliğe ya da yakışıklılığa bakmaz admlığa ya da adam olmamaya bakar
Bana kalirsa para varsa kadinda var tipde guzellikte rahatlikta kisacasi para varsa her sey var demektir
ben böyle bir planla seçildiğimi bilsem çatır çutur aldatırım.
Güzellik çirkinlik değil adamlık önemli desene sen şuna😂
aldatır çirkinde aldatır güzelde aldatır insan oğlunun aklına şeytan girerse aldatır
Çirkin bir erkek güze bir kadını elde etmişse... ?
Demek ki tezin çürüdü :) Geçmiş olsun !!
Bence aldatmanın güzellik ve çirkinlikle alakası yok aldatan ne düşünüyor bilmiyorum
eli yuzu duzgun adamin icide temiz duzgun olur sen elinde tutamiyorsan buna kilif arama :)
doğruluk payı yok değil ama erkek kadına kendini layık görmeyip hata yapabilio
ulan şu tipime tas gibi hatun nasıl baktida sevdi diyip kiymet biliyorsa demekki 😄
Hiç mi hiç alakası yok. hele tiple hiç alakası yok. o tamamen verdiği değere bağlı
sanmıyorum
Sana bir bayan olarak bir sey sorsam? sisman bir erkeklencikarmisin?
Züğürt tesellisi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aldatan vardır elbet ama çok yakışıklı adamdan da koca olmaZ kanaatindeyim 😊
Sence benden olur mu?
Çok havalı görünüyorsun kisisine göre değişir
Doğrudur oyleyim. Pek onem vermem kiz arkadasa bende elimi sallasam ellisi gorusundeyim. Ciddiye almam fazla karsi tarafi
Benim arkadaşımın mantığı :D cirkin erkekler güzel sever :D
Karakter meselesidir bence adriana limanın kocasıda çirkindi ama sonuç hüsran
kadini elinde tutmak icin elinden gelenin fazlasini yapiyo ondan